perjantai 20. tammikuuta 2012

It's weekend!


20. Tammikuuta. 2012

Kalenterini aamupäivä on täysin tyhjillään. Itseasiassa se on aina yövuorojen jälkeen, koska mä en koskaan tiedä monelta mä herään. Se voi olla klo. 12:00 / 15:00 / 17:00 (en aina herää tasatunnein eli se voi olla kaikkea tuolta väliltäkin hehe). Viikonloppuni on kuitenkin hyvin täynnä duunien puolesta eli synnit jotka tuolla Helsingin yössä odottavat.. jatkavat odottamistaan. Nyt kuitenkin tulee ensi-iltaan kotimainen elokuva jonka ajattelin käydä jossain välissä viikonloppuna katsomassa finnkinossa. Rat King ,mainoksen perusteella ainakin vaikutti hyvältä ja hieman "erinlaiselta" kuin yleensä kotimaiset pätkät joissa juossaan tissit paljaani lumihankeen. Ei siinä sinäänsä mitään pahaa ole, koska tykkään lumesta ja onhan tissitkin ihan kauniita:)


Jokaisen itseään arvostavan homon laukusta tulisi löytyä: Passi, jolla voi todistaa olevansa täysi-ikäinen vaikka ulkonäkö on hyvän ihonhoidon tuotoksena pysynyt lähes rippikuvan tasolla viimeiset kymmenen vuotta. Mäkkäri reissulta mukaan tarttunut ranskalainen, jos joku on sattunut sinut siellä bongaamaan niin voit ainakin todistaa ettet syönyt ateriaasi kokonaan (?!). Deodorantti, vaikka eihän me koskaan hikoilla.. mutta jos nyt sattuisi jotain sellaista iljettävää tapahtumaan. Muutama kolikko joilla voi halutessaan heittää katusoittajia/kerjäläisiä, joskus voi olla liikenteessä paparazzi tai sitten voi muuten vaan kansalaisten keskuudessa koittaa parantaa asemiaan/imagoaan (hyväntekeväisyys on aina muodissa). Muutama kaulakoru.. vaikka sitten sitä varten että laukku näyttää täydemmältä ja ihmiset tajuaa että sulla on oikeasti omaisuutta, jota ei voi säilyttää kotona..

Ps. Läpällä. 

Mulla on vähän samanlaiset laukut aina kuin Rölli Peikolla oli taskut. Sieltähän löytyi sammakko, hammasharja ja mitä muuta? Mä en yhtään ihmettelisi jos mun laukusta pomppaisi joskus sammakko tai joku uusi eliölaji ulos.. Sen verran sika mä oon ja en koskaan raaski heittää mitään pois, koska esim. sillä kassakuitilla voi joskus joutua sytyttämään vaikka nuotion jos joutuu vaikka onnettomuuteen ja alkaa ruumiinlämpötila laskemaan huomattavasti . Onko muuten muilla tullut mieleen koskaan sama?

Muksaa viikonloppua lukijoille! :)

Nyt heitän Terra Nova -sarjan pilottijakson pyörimään jonka sain / otin eilen tuolta työpaikalta. Kyseessähän on maailman kallein tv-sarja joka alkaa pyörimään maikkarilla 28.1 eli hieman yli viikon päästä. Mainosten perusteella kyse on ihan koukuttavasta uutuudesta, mutta tunnin sisällähän se jo selviää! Aamukahvit naamaan ja aivot tunniksi narikkaan.


sain vihdoin aikaiseksi tehtyä päivitetyn profiilin myös tuonne.. joten tiedät mitä tehdä? ;)

3 kommenttia:

 1. hei hyvä että oot ottanut tuon vanhemmat blogit osion käyttöön nyt tulee luettua myös sun vanhempia postauksia :-) oon uusi täällä sun blogissa nimittäin <3

  VastaaPoista
 2. tuosta banneriasiasta...pyydä sun lukijoita tekemään sulle banneriehdotuksia... ite en kyl osaa, mut luulen et monet sun lukijat varmaa osais. sitte ne vois lähettää sulle niitä sähköpostiin...
  tietty voisit järkätä vaik jonku kilpailunki siitä??
  sit toinen asia, voisitko mitenkää laittaa tohon sivuun sun twitter-tilin? ois kiva lukee nekin päivitykset sieltä.
  hyvää viikonloppua!

  ps. mitä ninolle kuuluu?

  VastaaPoista
 3. Oliko Terra Novan eka jakso hyvä?? Ite oon miettiny, että vois vaikka alkaa seuraamaan sitä sarjaa, mut ekan jakson jälkeenhän sen sit näkee kannattaako ;)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com