torstai 12. tammikuuta 2012

..ja idästä löytyi mitä?

Milloin tietää että on käynyt ostoksilla liikaa? Silloin kun tulee kotiin housujen kanssa jollaiset löytyy jo kaapista. No niin kävi eilen, mutta tossa kuiten pökät jotka tarttui matkaan jo toistamiseen @ JC:n alet. Lisäksi uusi takki jonka ostin puolestani Zarasta ja ylisuuri villapaita jonka mä seuraavaksi meinaan kutistaa pesussa, tosin se osottautui oikeen mukavaksi päällä nimenomaan sen vuoksi että ei ollut liian jämpti.

Eilen vannoin että tämän päivän mä pyhitän kotona, mutta toisin kävi.. IT IS ALE (itikseen), mulla meni aika kauan hoksata toi mainos aikoinaan..Tajusitko? No itikseen tosiaan suuntasin. Tosin mulla oli hyvä syy, koska piti käydä postittamassa yksi paketti ja sitten etsiä jotain johtoa tuohon toiseen kameraan, jota ei nyt kuitenkaan ilmeisesti mistään tunnu löytyvän. Haluaisin nimittäin myös oman kamerani käyttöön, koska en jostain syystä saa kantaa tuota Nikon D90 -järkkäriä mukanani enkä edes haluaisi. Mun mielestä on jo tarpeeksi noloa kuvata rappukäytävässä itseään aamulla ennen kello kymmentä, ha-ha-ha.

Olen kuitenkin huomannut että lukijoitani kiinnostaa juuri eniten nämä postaukset mitkä sisältää kuvia eikä niinkään tekstiä. Eli kai mä vähän vahingossakin olen menossa siihen suuntaan bloggailussani että mä joudun kuvaamaan jopa paskalla käymiseni, aamupalani ja iltapalasta puhumattakaan.

Suuri kiitos teille että jaksatte paukuttaa mun kävijämääriä ihan uusiin suuntiin. Muutama päivä sitten yhden päivän aikana blogissani kävi liki 7000 ihmistä ja se alkaa olemaan minusta suhteellisen kiva lukema. Tää kuitenkin on vaan "mun blogi" :)
<3. nöyrä kiitos kaikille !

Nyt mä pääsin JC:stä ulos vain nämä kainalossa - kiitos.

Yksi asia mitä mä lähdin periaatteessa metsästämään itiksestä oli kulmieni nyppiminen. Se on maailman inhottavinta tehdä itse ja mä oikeasti en vaan pysy paikallaan kun joku toinen sen tekee. Nyt mä päätin istahtaa tuolille, ottaa rennosti ja saada kivat kulmakarvat vaikka kuinka ärsyttäisi se nyppiminen. Kaikki sujui kivuttomasti ja mulla on kivat kulmakarvat ja vain 18 euroa. 

Lisäksi nautin ihanan aamupalan mäkkärissä ja katselin että kuinka monta eri kansalaisuutta mahtuukaan samaan pieneen mäkkäriin idässä (vastaus: monta). Juoksin +85 vuotiaiden kanssa kilpaa ässässä jossa on Juhla Mokka tarjouksessa & sitten istahdinkin 550 -linjalle, joka kiertää jokaisen asuinalueen helsingistä ja vihdoin saavuin kotiin. Ulkona sataa räntää ja mä mietin että pitäisikö mun kokeilla samaa kuin jotku tekee kissojen kanssa ja päästää noi koirat ulos keskenään & katsoa tuleeko ne illaksi takaisin? 

PS. Saan tosi paljon päivässä kysymyksiä niin tänne blogiini, naamakirjaan, sähköpostiin eli jos sulla on sydämmellä jotain niin anna paukkua. Teen viikonloppuna "Kysymys/Vastaus" -merkinnän. Mulla on tuolla jo muutama kysymys joihin tulen vastaamaan kun viimeksi en jaksanut/kerjennyt/viitsinyt/kehdannut/halunnut. 

Torstaita (:

12 kommenttia:

 1. milla rahalla?? ulosotossa entisetkin ostokset niikö niko?

  VastaaPoista
 2. mahtavaa..mahtavaa,kyllähän seiska maksaa ton jätkän ostokset..karmeen näkösiä rättei oot ostanu ja yök toi sun homokäsilaukkus,voi vittu mikä pelle oot.

  VastaaPoista
 3. Anonyymien perseitä kutittaa. (Näin suoraan sanottuna.) Tosin mitäpä siitä, ei kaikki tykkää kaikesta eikä kaikkia opetettu hiljaisiksi.


  Mutta niin esitän kysymyksen, miten sä ittees kuvaat, esimerkiksi noissa kuvissa mitä nyt laitoit? Laitatko automaattilaukasimen vai onko sulla joku kuvaamassa?

  VastaaPoista
 4. Niko älä välitä noista kommenteista! Oot hieno ja tavattoman hauska ainakin tän blogin perusteella! :) Oot mahtava!

  VastaaPoista
 5. "mulla on kivat kulmakarvat ja vain 18 euroa." Hi, oot siis tosiaan shoppaillut kaikki rahasi, kun on vaan 18 euroa. :P Vaikka tosin uskallan epäillä että se kulmien nyppiminen makso sen 18 euroo, mene ja tiedä? :)

  VastaaPoista
 6. Miks oot noi ihana ihminen? (: sun blogis pistää aina hymyilemään vaikka ois kuinka huonopäivä! KIITOS NIKO! <3

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia Niko! :) Ja kivoja paitoja! Taas on kateelliset anot kommentteja laittelemassa ;D

  VastaaPoista
 8. 18€?! Saan 10€ kulmat hoidetuksi, kun siihen kuuluu ennen nyppimistä kulmien vahaus ja repiminen :D mutta niin tulee kyllä hyvät.

  VastaaPoista
 9. Onko kukaan ikinä sanonu sulle että näytät Enrique Iglesiakselta? (koska näytät)

  Ootko ikinä ollu naisen kanssa?

  Asutko samassa asunnossa sen sun poikaystävän kanssa?

  VastaaPoista
 10. paljon chat-juontajana saa palkkaa keskimäärin?:)

  VastaaPoista
 11. Te anonyymirunkkarit voisitte hankkia elämän. Mitä helvettiä teille kuuluu että mitä ihmisellä on ulosotossa, paljonko palkka on..jne. ja jos Niksun vaatteet on teidän mielestä "kamalia rättejä" niin pitäkää se omana tietonanne,jokainen tallaa tyylillään, eikö? Mutta jotenkin näistä anonyymi urpoista tulee vaan sellanen käsitys että ei ne täällä olis kommentoimassa mikäli Niko olisi se "100% Hetero", mitä te homofobiset persereiät kuvitelette olevanne.. Ei tietenkään millään pahalla.. ;)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com