keskiviikko 11. tammikuuta 2012

JC:n alennuksista mukaani tarttui seuraavaa:


Oon nyt kolme päivää juossut keskustassa. Maanantaina niin heikossa hapessa että pidin silmiä kiinni aina kun ei tarvinnut nähdä mitään, koska kärsin vuosisadan krapulasta. En mä oikeen mitään ois tarvinnut, mutta kaappeihin vielä jotenkin mahtuu (jos osa on pesussa ja osa jemmattuna varastoon).. joten menkööt! Ja edelleenkin oon saanut kaiken melkein ilmaiseksi ( 75 % alennuksessa ). Oon vahvasti sitä mieltä että mä en koskaan enää osta mitään normaalihintaisena. Tiedättekö paljonko v*tuttaa nähdä vaatteita alerekissä joista sä oot pari viikkoa sitten maksanut normaalihinnan?


Muutama paita jäi vielä kuvaamatta ja farkkuja mä en yksinkertaisesti jaksanut alkaa sovitteleen päälleni. Paidat on sellon ja kampin, JC:stä. Meinasin kertoa mitä kukin maksoi, mutta löysin niin ihanan asennon tästä sängystä että en jaksanut liikkua metsästämään kuitteja. Halvin oli 2,72 € eli jälleen kerran mä hoen itselleni että nämä oli ilmaisia.

Miksi sun päätä ei näy kuvissa? Siksi että esittelin ostettuja vaatteitani ja ikävä kyllä en vieläkään löytänyt haluamaani naamaria (hankinnassa siis on). Nyt mä tiedättekö meen saunaan ja nukkumaan hyvin,hyvin onnellisena.. koska tiedän että huomenna mun ei tarvi enää kiertää ainuttakaan puljua :) Ha!

Väsynyt, mutta onnellinen. Palkka tuli & palkka meni. Tätähän varten mä puhun tyhjässä studiossa kaiket yöt yksikseni? 

London ja Milano sai osansa myös mun kolmen päivän juoksemisesta & nyt tytöillä on ihan törkeen makee vesikippo.. josta salee vesi maistuu paremmalta kuin edellisestä (tietenkin).

Öitä ja muistakaa shoppailla, koska se oikeasti väsyttää.. jos siis on uniongelmia kuten mulla on viimeiset kuukaudet ollut. Tosin nukahtamislääkkeet tulisi halvemmaksi.. Love ya!


10 kommenttia:

 1. Ootpas sä taas shoppaillut! Hienoja paitoja :)

  http://hannahii.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Koirat ei tykkää mistään muovikipoista, vaan juo mieluiten metallisista tai keraamisista astioista.

  VastaaPoista
 3. Voi uskon että koirasi RAKASTAA tuota uutta vesikuppia :) ihania paitoja ! tosi tyylikkäitä. Ja koirahan ei katso kupin materiaalia vaan sen ulkonäköä ;)

  VastaaPoista
 4. ''Koirat ei tykkää mistään muovikipoista, vaan juo mieluiten metallisista tai keraamisista astioista. ''
  XDDD lolwut kyllä ne kaikki meä koirat on noista muovisista juonu, tuskin on koskaan ees nähny mitää metallisia tai keraamisia :Dd nauroin terve

  VastaaPoista
 5. Koirat ei tykkää mistään muovikipoista, vaan juo mieluiten metallisista tai keraamisista astioista.

  hahahahahahah et oo tosissas?

  VastaaPoista
 6. Kivoja.

  http://treffeille.fi/

  VastaaPoista
 7. Miehillä on paljon personallisempia ja kivompia vaatteita, kuin naisilla! Naisilla tuntuu kaikki paidat olevan perus samaa väriä ja massaa.. Taidan alkaa ostamaan vaatteeni miesten osastolta, näyttää tulevan halvemmaksikin + nythän naisilla on muotia tunika tyyliset-ei minkään malliset- vaatteet. Eli pari kokoa liian iso miesten paita päälle!

  VastaaPoista
 8. Mainittakoot että olet hauska... vanhoilla sekä uusimmillasi jutuilla (: olen tässä tylsyyttäni lukenut MYÖS irc-galleria blogiasi... kyllä luit oikein :)) ja voi että en tiedä mutta jotenkin "ihastuin" juttuihisi (: En oikeastaan ole seuraillut sinun kohu juttujasi sen koommin, mutta nyt kun löysin sinut täältä, niin oli pakko sanoa jtn hehee :)) jatka samaan malliin.. ja en aio sanoa tässä että olet IhQ koska jotenkin se on mautonta ... anyvei kaikkea hyvää!!

  VastaaPoista
 9. Siistejä paitoja oot hankkinu. 6. kuvassa ja 9. kuvassa olevat paidat voisin ostaa itelleni. Ja tossa sun uusimmassa bloggauksessa, ton vikassa kuvassa olevan paidan. Hyvää jatkoa sinne.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com