torstai 19. tammikuuta 2012

Lähdettiin "parille" & onnistuttiin siinä = Täydellinen ilta!


Huh-hei-jaa! 

Lähdettiin eilen "muutamalle" ja oli ihan tosi hauskaa & erinlaista mitä yleensä. Ja mikä siisteintä me ei notkuttu tanssilattialla klo. 03.30 vaan tuohon aikaan oltiin jo kotona täydessä unessa. Syötiin enemmän kuin juotiin, naurettiin humalaisille ihmisille (ja mikä kamalinta..nyt mä tiedän miltä minäkin todennäköisesti yleensä näytän tanssilattialla) apuuuuva! 

Henry's Pub oli ensimmäinen etappimme, koska mulla tuli dösässä, matkalla keskustaan ihan törkee HOT WINGS -himo. Ja tuolta saa sellaisen aterian mihin niitä kuuluu ja keittiökin on auki 23 asti. Yam! Yam! Lisäksi mä päätin että tilaan yhden kaljan ja mulla oli oikeen sellainen "Pubi fiilis",haha. Istuttiin tuolla sitten wingsit kädessä, juotiin kaljaa ja katsottiin jalkapalloa! Jokainen joka tuntee mut ei varmana tätä usko, mutta totta se on. Ja toi ei kuitenkaan siis oo mikään räkälä minkä asiakaskunta koostuisi kodittomista jotka istuu sisällä vaan lämmittelemässä vaan ihan asiallisen näköistä porukkaa. Eli siihen on vielä pitkä matka että mut saa Kallioon baarikierrokselle..


Toi wc oli niin törkeen magee että mun oli pakko ottaa noi pakolliset pissis -kuvat.

Seuraavaksi me lähdettiin Amarilloon, joka on muuten keskiviikkoisin todella täynnä porukkaa.. Mä oisin halunnut niin sheikkaa ja veivaa lattialla, mutta mun seuralaiset piti huolen siitä että mä en voinut unohtaa sitä että olimme lähteneet vain "muutamalle". Istuttiin siellä sitten pöydässä ja juotiin sivistyneesti, naurettiin kun meitä noin 10 vuotta nuoremmat tanssi (=pomppi,hyppi,heilu,nylkytti).. 

Mun on pakko sanoa että myötähäpeän määrä oli lähes mittaamaton kun.. Robin - Frontside Ollie pärähti käyntiin ja KOKO hemmetin Amarillo oli tanssilattialla (..ja siis KAIKKI miehet "tanssi"). Haha! Tähän oli hyvä päättää ilta ja suunnata kotiin..

...hesburgerin kautta vaikka mähän olin syönyt viimeksi ööö 3 tuntia sitten?


Edelleenkin..mä siis vasta opettelen tätä itselaukaisinta ja sen käyttämistä.. Moni on siellä kysellyt että millä kameralla mä otan kuviani? Teille vastaus: Nikon D90. Ja rääsyt on mistäpäs muualtakaan kuin H&M -pala taivasta alelaarista! 

Ihanan lumista torstain jatkoa kaikille:)


Voita 4000 euroa kesälomaasi varten!

7 kommenttia:

 1. mee vaikka töihin ni ei tarvi kituu köyhyydessä xDDD

  VastaaPoista
 2. niin siis oikeisiin töihin. ku eikö sulla nuita velkoja oo aika kivasti ja kerta alelaarej JOUVUT KIERTÄÄ Xddd

  VastaaPoista
 3. Öö..sulle en anonyymi varmana ole penniäkään auki rahaa :) Haha, aika hyvä provoviesti..harmi vaan että kiukun sijasta mua alkoi naurattamaan:D

  -Niko-

  VastaaPoista
 4. tää sun blogi on ihan sairaan ihana!! :-))

  VastaaPoista
 5. Tajuukohan toi anonyymi että kyl ne rikkaatkin siel alelaareilla käy ;) kivat vaatteet jälleeen kerran Niko! :)

  VastaaPoista
 6. Postaus ehdotus!!

  Heippa Niko.
  Ois tosi kivaa jos tekisit meille lukijoillesi pidemmän postauksen missä kerrot hyviä puolia kaupoista missä käyt, miksi käyt niissä kaupoissa mitä yleensä ostat sieltä.

  Sekä ravintoloista, mikä ravintola, mikä on heidän paras ruokansa. Jos itse myöhemmin menisi kokeilemaan.

  Baarit/ Klubit. Miksi hyviä paikkoja, noin minkä ikäisiä, millainen meno.

  Voisit myös siihen postaukseen lisätä elokuvia mistä tykkäät. kirjoittaa lyhyet mielipiteet miksi elokuva on ollut niin huippu ja millaisille ihmisille suosittelisit niitä elokuvia.

  Tämä olisi todella mielenkiintoista.
  Kun kirjoittaisit hyviä puolia paikoista mistä tykkäät käydä ja pienet selostukset miksi.

  Kiitos jos luit ja jaksat tällaisen väsätä meille lukijoillesi.! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hellou:)

  Juu, voin jossain vaiheessa väsätä semmoista "top3-paikat" postausta:) Oon kuitenkin aika avoin ihminen ja koitan aina hakea jotain uutta.. enkä jämähtää vanhoihin tapoihin / mestoihin, mutta eiköhän me jonkinlainen top3-juttu aikaiseksi saada:) Kiitoksia loistavasta ideasta ja oikeen muksaa viikonloppua sinne!

  -NikoJuhaniSaarinen-

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com