keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Onko sinut merkitty?Kävin täyttämässä tänään kansalaisvelvollisuuteni ja äänestin ensimmäistä kertaa elämässäni vaaleissa. En nyt ole ihan satavarma että oonko mä äänestänyt viime vaaleissa, mutta tänään kävin lappuun raapustamassa numeron kaksi eli annoin ääneni Haavistolle. Enkä ala aiheesta puhumaan enempää täällä blogissani, koska mun facebookissa käydään niin kiivasta keskustelua aiheesta että.. no käykää katsomassa ja vetämässä omat johtopäätökset. (pääset sinne tästä!)

Nyt ilta jatkuu ihanan pokkarin, nakkikeiton ja puhelinmaratoonien merkeissä, kunnes yövuoro katkaisee vapaat joita olen jo muutaman päivän viettänyt:) Ja oi että mä en ole saanut aikaiseksi yhtään mitään haha. Salatut elämät alkoi ja tuntuu että suomalaisilla on taas elämä iltaisin eli taidan tuossa 19:30 heittää pokkarin hetkeksi nurkkaan ja katsoa mitä Seppo ja Ismo keksii tänään. Mä en edes oikeen tiedä dikkaanko mä oikeen tosta sarjasta enää, mutta siitä on vaan vuosien saatossa tullut perinne ja tapa. Se vaan pitää kattoa.


Pirtsakka nakkikeitto on maailman yksinkertaisin ja nopein valmistaa. Lisäksi keittoruuat ovat hyviä ja mä pidän niitä myös terveellisenä? Niistä syö sen muutaman päivän ja ne on helppo ottaa siihen sopivan astian kanssa mukaan vaikka työpaikalle seuraavana päivänä. Mun mielestä keitot on niitä ruokia jotka maistuu jopa paremmalta päivän päästä kuin suoraan hellalta nostettuna.


Tarvitset vain: perunoita, nakkeja, keittojuureksia (maissia,porkkanaa,herneitä), kasvisliemikuution, vettä, suolaa ja 40 minuuttia aikaa. Vóla!
Vampyyri-teema iskee jotenkin muhun ja sivulla 79 mennään & voin sanoa että kannatti alkaa lukemaan. Jos haluat lisätietoa / kirjan takakannen lukea niin klikkaa tästä! 

Oletteko lukeneet kyseistä kirjasarjaa? Tai onko joku muu kirjasarja menossa josta pitäisi kenties minunkin tietää?

18 kommenttia:

 1. Mulla on ollu lompakossa lappu tolla kirjan nimellä varustettuna, että kun eksyn kirjastoo niin lainaan, mutta joka kerta ku oon käyny kattoon niin sitä ei oo valikoimassa edelleenkään :(

  VastaaPoista
 2. Oon lukenu sarjaa nyt yheksän kirjan verran (englanniksi) ja aina vaan kirja kirjalta paranee!

  Toinen sarja on JR Wardin Mustan Tikarin Veljeskunta-sarja, jota on Suomeksi ilmestynyt jo viisi (vai oliko se kuusi) osaa. Hieman aikuisempaan makuun.

  VastaaPoista
 3. tosi hyvä kirja sarja! kannattaa lukea muutkin osat

  VastaaPoista
 4. Luen kyseistä kirjaa sivulla 100 ja on todellakin lukemisen arvoinen! :))

  VastaaPoista
 5. Herranisä! Onko tuosta 9 osaa ilmestynyt? No mulla tulee siispä kiire ;D Saan oikeen urakalla ahmia!

  VastaaPoista
 6. ihanan näköstä toi keitto! tuli nälkä :(

  VastaaPoista
 7. Ite luen tällä hetkellä sen Nälkäpeli triologiaa, ja suosittelen kyllä lämpimästi :) Eka kirja tuli luettua yhdessä illassa kun koukutti ihan täysin ja nyt oon alottelemassa tuota toista, ja sarja vaikuttaa vaan paranevan!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Viime vuonna ei ollut vaaleja. 2009 oli eduskuntavaalit.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi:

  Jos luet tuon tekstin niin en mielestäni missään vaiheessa maininnut että olisin viime vuonna äänestänyt jossain vaaleissa?

  VastaaPoista
 11. Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia(1), tyttö joka leikki tulella(2) ja pilvilinna joka romahti(3).. aivan mahtava sarja, kannatan että luet ! (: Itse luen ensimmäistä osaa enkä kadu että aloitin lukemisen :)

  VastaaPoista
 12. Ano, kyllä vaan oli viime vuonna eduskuntavaalit, joten otappa asioista selvää ennen kuin alat pätemään...:)

  VastaaPoista
 13. Älä sano, että äänestit Haavistoa vain siksi, että hän on homo. Itse myös äänestin häntä, mutta siihen liittyykin poliittiset perusteet.

  VastaaPoista
 14. Heti alkuun WOU! Sain / osasin vihdoin tehdä uuden profiilin ja muokkasin nimeni joka jostain syystä oli ennen "viihdettä viihdettä!" se olen siis ollut minä aina. Varmana tajusittekin?

  Anonyymi

  Kuten sanoin en puhu tästä aiheesta lisää täällä blogissani. Mun mielestä jokaisen kansalaisen jolla on äänioikeus tulisi äänestää, miten he sitten valitsevat oman ehdokkaansa niin mitä väliä sillä on? Jokainen varmana tietää ettei homous ole se asia jota näissä vaaleissa äänestetään:)

  VastaaPoista
 15. Ei jumalauta mikä toi jätkä tuolla on :D Capsaa karjuen vihaa naisia ja haavistoa ja ties mitä maailmaa kohtaan. On tainnu jäädä muutamat pillerit ottamatta, mutta kiitos kun tarjosit mulle tän illan huvit lukemalla ton juttuja :D

  VastaaPoista
 16. Toi keitto näyttää niin hyvältä =) Pitäisköhän itsekin joku päivä tehdä joko nakkikeittoa ja lohikeittoa =) !!

  VastaaPoista
 17. Olis kiva nähdä taas videopostauksia sulta Niksu! :)

  VastaaPoista
 18. Juu videopostausta on paljon pyydelty ja laitetaan tilaukseen!:)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com