keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Onks tukka hyvin? Näkyyks kello?


Vapaapäivä. Sä heräät tekstiviestiin joka saapuu sun frendiltä, joka sattuu olemaan myös sun kampaaja. Se kehoittaa sua tulemaan asap liikkeelle ja haluu laittaa sun hiukset uuteen kondikseen tai en mä usko että se mitenkään silleen "jee-jee-niko-tulee" -fiiliksellä ollut, mutta olipa kuitenkin. Mä sanoisin että tässä on asiakaspalvelu jo kohdillaan. Milloinkohan ne alkais soitteleen mulle tuolta s-marketista ja kehottais tulemaan täydentämään jääkaappia? Tarvittais aika-ajoin kyllä myös vastaava palvelu..sen verran heikolta meidän ruokavalio taas näyttää.


Eli tyveen tuli "vaalenruskea-tuhkan/helmiäinen" väri. Nimihän ei nyt sanonut mulle mitään, mutta mä luotan Jereen ja sen ammattitaitoon & toisaltaan se tietää mun olevan hyvin vaativa hiuksieni suhteen.. joten mun ohjeilla se siellä niitä värejä sekoitteli.

Idea mun hiuksissa on nyt luonnollisuus. Haluan että se on värjätty, mutta ei värjätyn näköinen. Inhoon sitä kun tuut kampaajalta himaan ja sun hiukset on iso kypärä, mutta tällä kertaa mä pompin Hakaniemestä hemmetin tyytyväisenä kotiin (lue: kävelin hesburgeriin ja siitä otin dösän himaan), mutta kuitenkin.


Latvat näistä vaan "puhdistettiin" eli hieman keltaisuutta/kultaisuutta pois. Vaalentaa sitä ei siis voinut, koska mulla oli/on tosi paljon katkenneita hiuksia ja muutenkin nää hiukset on siinä kunnossa näiden mun "hei mä blondaan hiukset himassa vaikka ne on pikimustat" -käsittelyiden jälkeen.. että, no arvata saattaa? Pitäis vaan tajuta että hiuksetkaan ei kestä kaikkea ja ammattilaiset / niiden aineet on aina parempia kuin kaupasta ostetut.


Pituutta näistä ei otettu juuri lainkaan, koska haluun heitellä sitä geelin ja vahan kanssa pystyyn,sivulle,taakse.. Hieman siistittiin noita reunoja ja otettiin reunoista itseruskettavan värjäämät hapsut pois (nolooo! onneksi Jere on mun tuttu ja se tietää että mulla on pakkomielle & edes hiukset ei ole esteenä sille että tää poika haluaa olla ruskea).Mä haluan sanoa teille puolustuksen sanasen näistä kuvista että. Tuolla pihalla oli aika kylmä ja jos me oltais jatkettu sitä että kuvaaja saa täydellisen kuvan lisäsalaman kanssa me oltais vieläkin siellä. Lisäksi nämä kaksi neitokaista remmien varressa antoi pienen lisähaasteen tuolla pihalla kuvaamiselle.

Haluan sanoa että mulla on täydelliset hiukset, juuri sellaiset kun seuraavaksi niistä halusin ja että näätte ne varmana jatkossakin näissä kuvissa, koska nämä nyt ainakin toistaiseksi vielä kulkevat aina mukana. Vaikka kauhukuvat on mielessä siitä että ne vielä ennen seuraavia synttäreitä tippuu. Onneksi Jere on helläkätinen!

Ja hiuksethan loihti jälleen Jere & Parturi-kampaamo Voxy.  Sivuilta pääset varailemaan aikaa ja katsomaan hinnastoa! Ja kuten viimeksikkin.. en voi uskoa että siellä on hierovat penkit pesupaikalla. Se on jotain niin luxusta kun niihin istahtaa:)

Öiiiiitä!6 kommenttia:

 1. näyttää hyvältä kuten aina ;-)

  VastaaPoista
 2. Hienon väriset! Mulla on niin halu päästä takaisin tummaan väriin hiuksissa.. Joku mua kumminki vielä pidättelee, oishan se todella haikeeta jättää vaaleat hiukset.. :D

  VastaaPoista
 3. Hienot on!

  Ja tohon sun sunnuntain postaukseen... noi kuviolliset oranssit tyynyt tuossa sohvalla. Mistä ne on? Olet nyt surffaillut ja googletellut, mutta netistä ei ole tullut vastaan. Ne on niin ihanan väriset, että tahdon just samanlaiset!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:
  Ja tohon sun sunnuntain postaukseen... noi kuviolliset oranssit tyynyt tuossa sohvalla. Mistä ne on? Olet nyt surffaillut ja googletellut, mutta netistä ei ole tullut vastaan. Ne on niin ihanan väriset, että tahdon just samanlaiset!!

  Hei, noi kuvat on otettu tuolla maikkarilla meidän taukotilassa.. Eli en osaa vastata mistä ne on hommattu, mutta sen mä voin sanoa että ne on VANHAT! Koska muistan ne kolmen vuoden takaa jo.. eli ei välttämättä ihan heti vastaan kävele, edes sillä nopealla googletuksella :/

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos vastauksestasi! Eli ei sitten kamalasti kannata kauppoja kierrellä tuota kangasta etsien, hyvä tietää! Viikonloppuna luin jotain ihan tuoretta sisustuslehteä ja sielläkin oli tuosta kankaasta isot tyynyt jonkun henkilön kotisohvalla... Mutta eiköhän jotain muuta pirteää oranssia kangasta löydy =).

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com