keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Samsung Galaxy S 2 - parhaimmat ja hyödyllisimmät sovellukset


Omistan Samsung Galaxy S 2 puhelimen. Vihaan iphonea ja minulla on myös siitä puhelimesta kokemuksia. Turhan ylimainostettu sanon minä. Tiedän että sillä kyseisellä luurilla saa kaapattua puhelimesta kuvia (kuten ylläoleva) ,mutta en tiennyt saako minun puhelimella näin tehtyä? Mä googletin ja googletin & vihdoin opin. Mä tiedän että mun kaveritkaan ei tiennyt tästä ja voin sanoa että oon saanut "myytyä" 4 tälläistä puhelinta mun ystäville. Haha! En mä tästä provikkaa saa eikä samsung ainakaan toistaiseksi mua sponssaa. Mä vaan oon sitä mieltä että tää on siistein puhelin koskaan. Nykyisin ihmiset käyttää puhelimensa kimpussa useita tunteja päivässä ja mun mielestä on ihan superia että tällä puhelimella saa muokattua sen just sellaiseksi kuin itse haluaa.

Kuvakaappaus tapahtuu seuraavasti: Paina koti-näppäintä, nopeasti (puhelimen ainoa näppäin tuossa keskellä edessä) ja heti perään painat oikessa yläreunassa sijaitsevaa näppäintä (jolla mm.suljet puhelimen tai laitat sen äänettömällä). Osasitko? Voihan olla että kaikki tämän tiesi, paitsi minä.. ja mun ystävät. Me tunnetusti ollaan idiootteja.

Ja nyt kurkistetaan sinne mun puhelimeen että miltä se oikeen näyttää ja mitä kaikkea sieltä löytyy. Android Marketissa kun on tuhansia ja taas tuhansia ilmaisia sovelluksia ( jotka vastaavasti maksavat iphonelle ), hajotkaa siihen!

Alotusnäytöstä löytyy ne sovellukset joita mä tarviin ehkä eniten. Rakastan puhelimen facebookkia, koska se on jopa toisinaan nopeampi kuin tietokoneella käytettävä. Musiikkia tulee kuunneltua hurjasti ja tähän puhelimeen sekään ei maksa mitään jos vaan osaa etsiä (vink).Handcent on sovellus jolla mä kirjoitan ja vastaanotan kaikki tekstiviestit (näytön alareunassa oleva "viesti") on puhelimen oma sovellus jota ei valitettavasti saa pois. Tää handcent laskee kaikki mun viestit kuukauden ajalta niin ei pääse rajat paukkumaan ja lisäksi saan jokaisen ihmisen kanssa käydyistä keskusteluista haluamani näköiset. Lisäksi saan jokaiselle ihmiselle omat viestiäänet ym. Kannattaa hommata! Mulla oli tämä käytössä jo ykkösessä ja se olikin ensimmäinen sovellus jonka latasin tähän uuteen puhelimeen aikoinaan:)

HUOM! iphonessahan näyttö on tismalleen samanlainen jokaisella eli noin ziljoonalla ihmisellä. Että jos sä haluat selvittää että onko pöydällä oleva puhelin sun.. meet varmana viesteihin tai puhelutietoihin ennen kuin oot asiasta varma? Mä kun tunnistan puhelimeni heti kun siinä valot menee päälle.

Picsin -sovelluksella muokkailen kuvia jos on tylsää tai tarvetta. Sillä on mm. tehty tämän blogin kuvat. ( Katso täältä! ). Oon kokeillut useaa eriä sovellusta, mutta tää on yksi parhammista. Muitakin toki löytyy puhelimesta tälläkin hetkellä.
Saunalahden -sovellus on ihan tosi käytännöllinen. Se listaa pakettipuhelut ja viestit, lisäksi näyttää kaikki sen ulkopuolelle menevät palvelunumerot ym. Eli oon kokoajan ajantasalla sen suhteen paljonko mulla on lasku. Lisäksi saunalahden tarjoama netti toimii moitteettomasti ja on hurjan nopea puhelimessa. Lisäksi olen äärettömän tyytyväinen operaattoriin yleisestikkin. Eli jos pohdit mikä voisi olla sun liittymä niin suosittelen lämpimästi. Nimimerkillä: 6-8 vuotta asiakkaana ollut?

Blogger -sovellus tästä mä sitten voisin päivittää mun blogini äärettömän nopeasti tänne. En oo vielä koskaan törmännyt tilanteeseen että mun olisi pitänyt tätä kautta hoitaa homma, mutta vielä mä tämänkin testaan. Ulkoasultaan helppo ja simppeli.

Youtube -sovellus lataa biisit nopeasti ja musiikkivideoista saa kyllä selvää kun kääntää puhelinta vinottain että se tulee koko näytön kokoiseksi. Tämä löytyy puhelimesta automaattisesti ja sillä mä pysyn myös mun youtube-tilin kanssa ajantasalla. Paljonko videoitani on katsottu? kommentit? ym.
Angry Birds löytyy varmana kaikilta? Oon tehnyt näille ihan oman kansion, koska mulla on kaikki ne 3 versiota tuolla erikseen. Ihan paras peli ja oon melkeen jo kaikista saanut 3 tähteä,haha. Tää on niin koukuttava että älä lataa jos pelkäät jääväsi koukkuun.. Tai no lataa ihmeessä, koska kaikilla tosiaan pitäisi olla tämä puhelimessa.

SoundHound -sovellus löytää lähes kaikki biisit. Tää on ihan loistava. Aina kun esim. ollaan auton kanssa liikenteessä ja radiosta tulee joku tosi jytky biisi niin heittää tämän sovelluksen auki ja "napsauta tästä" ,sitten heittää tämän kaiuttimen viereen ja se hakee sulle sen biisin tiedot, sanat ja kaiken mitä sä haluat tietää. Tallentuu automaattisesti tuonne "aiemmat haut" -kohtaan ja siellä pysyvät hyvässä järjestyksessä ja voit sitten halutessasi kuunnella ne vaikka youtubesta.

Easy Mp3 Pro V2 -sovellus tällä voi ladata musiikkia puhelimeen ja löytää myös suomalaisia biisejä. Mä yleensä vaan lataan ihan ne "pakko saada"-biisit kuormittamaan puhelintani eli multa ei siis löydy mitään tuhansia biisejä puhelimesta. Näitä vastaavia sovelluksia on sata, mutta kannattaa kokeilla tätä jos siis oot vastaavaa vailla.
Siinä on sitten tuo valikko näkymä. Sieltä löytyy WhatsApp (joka on hieman kuin msn ja voit viestitellä frendeille ilmaiseksi, lähettää kuvia ja biisejä), Yle Areena (josta mä toisinaan katson Uusi Päivä -sarjaa), SpeedTester (joka oli Speden Peleissä aikoinaan, ihan loistava ja raastaa hermoja!), Google+ (joka on tulevaisuuden facebook? mutta ei kai kovinkaan suosittu vielä ainakaan suomessa), Best Voice Changer (jolla voit muuttaa ääntäsi ja soitella kavereille esim. pilapuheluita HAHA).

Andropas (joka on ihan välttämätön sovellus ainakin pk-seudulla, näyttää julkisten reitit ja ajat ja linjat.. itse en voisi elää ilman tätä) , Groupon (citydeal-sovellus joka näyttää päivän diilit ja niiden ostaminen on helppoa ja vaivatonta, toi sovellus aina ilmoittaa kun on uusia diilejä tarjolla), McDonald's Suomi (näyttää kaikki raflat kartalta, ruokalistan, aukioloajat ym! tää on nolo sovellus, mutta voin sanoa rehellisesti että mä tarviin tätä HAHA).
Tältä sivulta löytyvät sovellukset on melkein kaikki sellaisia jotka oli puhelimessa jo valmiina.. Enkä ole koskaan edes koskenut esim. Readers Hub ? -sovellukseen. Vaikka mä käytän puhelinta ihan suunnattomasti niin yksi asia jota mä en ole koskaan oppinut käyttämään on puhelimen kalenteri. Enkä siis meinaa opetellekkaan, koska joistain perinteistä on pidettävä kiinni ja mä haluan kantaa kalenteria ihan paperiversiona mukanani jatkossakin:)

Lisäksi näitä sivuja nyt löytyisi vielä muutama, mutta jotta tästä ei tule turhan pitkä postaus niin jätetään ne sitten vaikka seuraavaan kertaan. Yksi sovellus mun on kuitenkin vielä mainittava ja se on Sampon Mobiilipankki joka on ihan tosi ahkerassa käytössä aina. Sitä ei noilta sivuilta löytynyt, mutta siellä se on ja suosittelen myös sulle jos tilisi on kyseisessä pankissa. Tosin nää sovellukset löytyy jokaiselta pankilta, joten ei muuta kuin latailemaan jos ei vielä ole käytössä.

Hei onko joku sovellus jota mä en ole vielä tuolta marketista tajunnut ladata ja etsiä? Ja jota ilman ei missään nimessä voi elää jos sen kerran käyttöönsä ottaa? Vinkkejä! Vinkkejä!

28 kommenttia:

 1. oi että oon halunnu tota puhelinta jo tosi pitkää ja mun veli sai sen... en oo yhtää kateellinen.. :D
  se on kyl aika kallis s:

  VastaaPoista
 2. Juu onhan tuolla hieman hintaa,mutta hyvästä kannattaa maksaa:) Nyt vaan koitat säästää rahaa tai olla oikeen kiltti niin joskohan ne vanhemmat heltyis ;) Hihi!

  VastaaPoista
 3. Ihan pakko sanoo et kannattaa kokeilla peliä Ant Smasher. siinä liiskataan muurahaisia ja kaikki mun kaverit jokka on sitä koittaneet ovat jääneet koukkuun. Toi onkin ainoa peli mikä angry birdsin kanssa puhelimesta löytyy.

  VastaaPoista
 4. Gerkko - Laitanpa lataukseen marketista ;) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuon galaxyn oman viestiapin saa pois tuoasta alhaalta, kun muokkaa sitä "työpöytää", raahaat sen vaan pois :)

  VastaaPoista
 6. kantsii myös koittaa Golauncher EX:ää, joka on ihan mielettömän hyvin pyörivä appi. Sillä saa muokattua oman puhelin ihan täysin erinäköiseksi esimerkiksi teemoin ym. Yhtä tiettyä teemaa ei oo pakko käyttää vaan voi käyttää monista eri teemoista eri juttuja ja yhdistellä. Itselläni on tällä hetkellä ihan nokian N9 näköinen Samsung ;) ja siis mullahan on tuo galaxy s, ei kakkonen, joten voi olla vielä hiemonpi kakkosella.
  App on ilmainen ja suurinosa teemoistakin. Kantsii kokeilla :)

  VastaaPoista
 7. mites sait ton kuvan tonne sovelluksien taakse valikkoo? ite en osaa :-D OOT MAHTAVA!

  VastaaPoista
 8. mites noitte sovelluste käyttöluvat, onks niil jotai merkitystä? (:

  VastaaPoista
 9. Nikoo, onx toi sun ruskee ristikoru mikä sul on nyt lähiaikoin ollu postauksis New Yorkerista? se kauppa siiis :-----)

  VastaaPoista
 10. ostin kyseisen puhelimen alkuviikolla ja oon hiukan vielä pihalla käytön suhteen. tossa kuvan kaappauksessa esim en onnistunu! :D
  ihan huippu postaus muuten, tutustuin kunnolla markettiin nyt kun oli jotain pohjaa mitä sielt vois hakea! thänks! :)

  VastaaPoista
 11. Puollampa vähän iPhonea, että oikeastaan nuo kaikki sovellukset tai ainakin saman asian ajavat sovellukset saa iPhonellekkin, ja ihan ilmaiseksi appStoresta. Ja sehän on käsittääkseni(?) suurin sovellusmesta puhelinmarkkinoilla, että siihen nähden

  VastaaPoista
 12. Angry Birdsin jotku versiot maksavat iPhoneen ;) Ja ei ole kyse siitä että mitkä on ilmaisia ja mitkä ei.. Mun mielestä android on parempi järjestelmä ja puhelin persoonallisempi :)

  -Nikojuhanisaarinen-

  Ps. Tämä on siis minun mielipiteeni ja tottakai tykkään enemmän omasta luuristani kuin naapurin :) Ja niin varmana muutkin. XOXO

  VastaaPoista
 13. Luurisamiksia! :D Mulla ei oo melkeen mitään noista sun sovelluksista ja toi saunalahtijuttu tulee ainakin latautuun jossain vaiheessa (kunhan nyt ne siellä saunalahdella ehtis laittaa mun netin toimintaan) ja toi kuvanmuokkaussovellus. Galaxyn oma kuvanmuokkaus ei oo kauheen hyvä, et kiitos nyt vaan vinkistä. :D

  VastaaPoista
 14. sun ansiosta oon nauranut perseeni irti koko illan, kun täällä puhuit tosta best voice changer sovelluksesta niin määhän latasin sen ja voi että mulla on ollut hauskaa! ei tässä tunne itseään vielä yhtään aikuiseksi! :D eikä se haittaa! muutenkin oot äärettömän hauska ja hassu ihminen että rakastan lukea sun blogia ja oot mahtava! :D

  VastaaPoista
 15. Mut eiks tä oo vähän ku IPhone?

  Tai siis et eiks täs oo saman tyyppisii juttui ku IPhonessaki?

  VastaaPoista
 16. ÄÄ mäki haluan tollasen puhelimen! :)

  VastaaPoista
 17. Mun kännykästä löytyy kääntäjä sovellus. Se on ihan hyvä vaikka ei nyt siihen kääntäjään monesti kannata luottaakkaan. Toinen sovellus on Fxcamera millä voi ottaa kuvan jollain tapaa mitä siinä on esim kalansilmä, ihan mukava semmonen ''pelleily'' sovellus :P

  VastaaPoista
 18. Vaikka itselläni iPhone, mutta en täysin tyytyväinen siihen ole ollut, niin silti sanottava, että esim. taustakuvan pystyy vaihtamaan - itse vaihdoin heti. Saattaa olla, että Galaxya pystyy muokkaamaan vielä enemmän. Mutta toisaalta, jos pöydältä pitää se oma iPhone löytää, niin päällimmäisenä näkyy lukituskuva eli ns. kansikuva: jos vähänkin persoonallisempi haluaa olla, on ainakin tajunnut vaihtaa sen, ihan miksi tahansa kuvaksi :)

  Mitä noihin maksullisiin tulee, niin itse tykkään siitä, että esim. Angry Birds näkyy mainoksitta, kun siitä pulittaa hitusen. Joo, toki voi kikkailla ja mennä lentokonetilaan, niin saa mainokset pois, mutta ei kiinnosta. Muutenkin oon itse halukas maksaan kunnon sovelluksista, jos ne oikeasti on kunnollisia - toki monia ilmasiakin kokeillut, ja joskus ne on kyllä parempia.

  VastaaPoista
 19. mä oon kuullu kans sellasta iphonesta, ettei siihe voi laittaa omaa soittoääntä ja jos haluu nii pitää maksaa ?

  VastaaPoista
 20. Kyllä soittoääniä voi iPhoneen itse tehdä.

  VastaaPoista
 21. Hei miten ton Picsinin saa?

  VastaaPoista
 22. Tuli nyt mieleen et oletteko tienny et sieltä ylhäältä palkista mistä näkee kellon ko painaa siitä hetken ja liikuttaa sormea niin saa säädettyä näytön kirkkautta. ja sit kun menee asetuksiin ja sieltä tietoja puhelimesta ja sit se android versio niin sitä näpyttelemällä paljastuu sellanen kuva.

  VastaaPoista
 23. Mulla oli iPhone 3Gs ja pari päivää sitten sain mun uuden ihanan Samsung Galaxy S2 (vaikka se SGS3 olis ollu just tulossa), mutta voin sanoa, että iPhonessa ei pysty tehdä puoliakaan, mitä android käyttöjärjestelmässä voi. Yksi esimerkki mikä mua ärsytti ihan hirveesti iPhonessa varsinkin nyt, oli se että sim kortille ei voi tallentaa yhteystietoja.. Ne saa kyllä sieltä tuotua pois, muttei tallennettua sinne. Yksitellen sitten kaikki uuteen puhelimeen JEAH!! Onneksi vaihdoin! :)

  VastaaPoista
 24. Ja tosiaan, kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 25. Hei tää nyt tulee vähä myöhässä ja nii mutta sain tän puhelimen muutama päivä sitten ja oon miettiny että kuinka tohon etusivulle saa ton aktiiviset sovellukset?:)

  VastaaPoista
 26. Miten lukitusnäytön saa tollaseksi kun sulla tossa ekassa kuvassa?

  VastaaPoista
 27. Mulla on kans samsung galaxy s 2 ja olen ollu todella tyytyväinen siihen.....kiitti vinkeistä mitä voi ladata puhelimeen

  VastaaPoista
 28. Moikka Niko, miten tuollasen saunalahti laskurin saa puhelimeen? :)

  Kiitos :)! !

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com