maanantai 30. tammikuuta 2012

Sweet dreams..


Tiedättekö takana on maailman mukavimmat unet. Saavuin kotiin hieman ennen aamu kuutta ja mua ei väsyttänyt niin yhtään. Meinasin avaa tietokoneen, mutta ajattelin että tämä kirkas näyttö piristäisi minua entisestään. Selattiin sitten puhelimella erästä ihan super-super mageeta asuntoa joka oli täällä kotona meikäläisen työvuoron aikana bongattu. Yksi sana teille: U N E L M A. Me ollaan kai tosi vahingossa taas eksytty etsimään asuntoja vaikka meillä on todella ihana asunto jossa ollaan asuttu noin 7 kuukautta & tämä kerrostalo on täysin uusi ja oltiin kotimme ensimmäiset asukkaat, mutta neliöihin nähden tämän vuokra on äärettömän kova!

Tänään sitten ollaan selvitetty tuota eilistä löytöä johon piti jättää hakemus viimeistään 2.2 eli aika hyvin löydetty. Tiedän että tuota asuntoa on hakenut varmana tuhat ihmistä ja todennäköisesti sen joku nappaa meidän naaman edestä, mutta saahan sitä aina uneksia ja hakea? Asunto tulee valmistumaan 2013 alku vuodesta. Neliöitä löytyy rapeat 70, sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja siinä on KAKSI UPEAA TERASSIA ja oma sauna, vaikkakin samassa kerroksessa sijaitsee myöskin kerrostalon uima-allasosasto! Kaiken lisäksi se on sellaiselta alueelta jonne olen valmis muuttamaan ja josta ollaan katseltu hieman asuntoja.

Ideana tuossa asunnossa on se että siitä maksetaan noin 50 000, joka me tietenkin otettais pankista lainana jo tässä vaiheessa ja alettaisiin maksamaan takaisin kuukausierissä. Lisäksi me maksettaisiin asunnosta normaalia vuokraa joka itseasiassa olisi hieman vähemmän kuin nykyisessä asunnossamme. Ja kun me joskus muutettaisiin pois niin saataisiin tuo summa takaisin mikä ollaan siihen sijoitettu & koska indeksit nousee kokoajan & asunto on aina loistava sijoitus voitaisiin me tehdä todella paljon voittoa esim. muutamassa vuodessa mitä asuttaisiin asunnossa. Tosin en varmana muuttaisi siitä koskaan pois. Kelatkaa kaksi upeaa terassia? Ja ne näköalat on varmana jotain aivan mahtavaa, koska alueella on siihen ihan loistavat edellytykset.. Lisäksi pohjaratkaisu oli mitä mainioin. No nyt vaan pidetään peukkuja että onnistuisi ja saataisiin toteuttaa yksi ihana unelma lisää.

Tää toinen alkoi miettimään sisustusta johon tulisi kuulemma käyttää vähintään kymppitonni. Ja mä aloin miettimään että kummassa terassilla ihmiset mahtaisi olla tupakalla meidän tupareissa? Ei hemmetti. Kikatin itseni uneen ja ne oli makoisat unet ;) Joku kuitenkin kysyy asunnosta ja sen sijainnista niin kerrottakoon että en nyt tässä vaiheessa hehkuta sitä sen enempää, koska ettehän te nytkään vielä tiedä missä asuinalueella me asutaan.. Riittää että tiedätte sen taikasanan joka siis tämän asunnon suhteen kuului: U N E L M A.

Sunnuntain saldoa kuvina:

Rakas Jumala jos saamme sen ihanan kodin, lupaan että tämä jäi viimeiseksi ateriaksi mäkkärissä ainakin ..ööö, lupaan olla pois sieltä 3 kuukautta?
Rakas Jumala.. jos saamme sen asunnon lupaan etten astu H&M -myymälään hakemaan pikkutakkeja ennen kesää, en myöskään käy Zarassa ihastelemassa kivoja t-paitoja ja en osta halpoja "Cheap Monday" -farkkuja vaikka ne myötäilevät minun jalkojani vallan ihanasti ja istuvat minulle hyvin jalkaan.
Ja rakas Jumala.. lupaan kantaa jatkossakin ostokseni (joita en kuitenkaan meinaa tehdä) halvoissa Carlings -myymälän ekokasseissa, joita on helppo ja kiva kantaa olalla mukana.
Ja rakas Jumala.. en meinaa ostaa uutta kelloa ihan hetkeen vaikka kuolasinkin sellaista erittäin halpaa yksilöä eräässä verkkokaupassa eilen.
Ja rakas Jumala.. en todellakaan meinaa hommata valkoista chihuahuaa vaan jos sellainen tulee niin se tulee Londonin tai Milanon masusta ja ihan sikiää Pyhästä Hengestä, koska meidän chihut eivät paljoakaan poikia tapaa, joten olisi se jo pienoinen ihme:)
Ja rakas Jumala.. katso nyt kuinka paljon äitini kirjahyllyssä oleva enkelikin haluaa että me saamme tämän ihanan asunnon? Ja tähän väliin sanottakoon että kuvasin nämä kuvat eilen, jolloin en siis tiennyt tästä asunnosta yhtikäs mitään, joten aika hyvin istui kuvat tarinaan.. eikö?



Ja rakas Jumala.. et varmana laita pahaksesi että tilasin itselleni juuri "Cityshopparin"? En oikeasti tajua miksi vasta nyt? Tuolla saa yli 1000 eri alennusta vaikka mistä ja se on voimassa koko vuoden. Kortin mukana saa mahtavan lehtisen joka sisältää kaikki nuo edut ihan vaan korttia vilauttamalla. Silmääni pisti mm. -15 % mainituista vaatekaupoista, kaksi ruokaa yhden hinnalla ravintolasta, -50% kesätapahtumista ja vaikka mitä. Kannattaa oikeasti tilata, koska tuon kortin hinta tulee takaisin tyyliin yhdellä kauppareissulla. Eli rakas Jumala, minäkin vain laskelmoin ja säästin tuolla tilauksella selvää rahaa:)

 " Muotia, koruja & sisustusta: Edut parhaimmillaan jopa -60 %. Esimerkiksi Nilson Shoes, Sokos Hakaniemi ja Helsinki, Guess, Benetton Kamppi, Seppälä, Björn Borg Concept Store, Swatch Helsinki, Calvin Klein Jeans.. "
 
"Ravintoloissa & kahviloissa syöt aina edullisesti jopa -50 % tai 2 pääruokaa/ menua / aamiaista tai erikoisannosta 1:n hinnalla esimerkiksi Grotesk, Pizza Hut, Wrong Noodle Bar..."

Mahtavaa viikon alkua kaikille, nauttikaa tammikuun viimeisistä päivistä.. koska pian on taas kuukausi vierähtänyt tästäkin vuodesta..mutta jäljelle jää kuitenkin yksitoista mahtavaa kuukautta joiden aikana voi tapahtua vaikka ja mitä, joten pysykää kuulolla! ;) 

4 kommenttia:

  1. Eii vitsi, ei olis pitäny tulla lukemaan tätä. En oo syöny yli vuorokauteen ja niin maistuis noi mäkin pöperöt.
    Mut oikeestaan mä tulin tänne vaan ihmetteleen sitä, että mulla on ihan ihme Niko buumi nyt menossa. Kattelen kaikkia vanhoja haastatteluja Tubesta, luen vanhoja juttuja yms. Oon jopa kissaa kutsunut vahingossa Nikoks vaikka sen nimi ei oo lähelläkään sitä.
    Mut oot ihana ja oon aina susta tykänny, nyt alko vaan hirveesti taas kiinnostamaan kaikki.

    VastaaPoista
  2. Miksi te taas muutatte? Tiedätkö että eläimet stressaavat muuttoja paljon enemmän kuin ihmiset? Jos mahdollista, kannattaa pysytellä samoilla mukavuus- ja reviirialueilla mahdollisimman pitkään ja pakon edessä totuttaa elukat uuteen ympäristöön vähitellen. Muutimme neljä vuotta sitten tähän kotiimme ja vieläkin nuorempi neitimme merkkailee paikkoja omikseen vaikka viihtyy hyvin isossa kodissa. Eläimet vain nyt ovat niin konservatiivisia!

    VastaaPoista
  3. toivo tavasti saat sen talon :D

    VastaaPoista
  4. Pöh, pah, ei kannata jättää muuttamatta eläinten stressaamisen takia. Ne tottuu ja kun omistajat pysyy samoina ja suurin osa tavaroistakin varmaan pysyy samoina niin tutut hajut ja äänet seuraavat uuteen kämppäänkin niin äkkiäkös ne tottuvat. Tuleepahan niittenkin elämään jännitystä.

    Toivottavasti saatte kämpän parisuhteellekin tekee hyvää, kun on tilaa kotona. Minä ja poikakaverini olisimme varmasti jo eronneet jos olisimme joutuneet ahtautumaan kaksioon asumaan.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com