perjantai 24. helmikuuta 2012

+17 minuuttia

Takana on vuorokausi etten ole juonut ainuttakaan hörppyä virvoitusjuomia (ja tämä on saavutus minulle). En ole syönyt roskaruokaa tai langennut muihinkinkaan viettelyksiin. Ellei lasketa kolmea palaa suklaata jotka söin juuri kun heräsin "päiväunilta". Olen siis menossa yöksi jälleen kerran töihin ja mun on pakko sanoa että tämä ruokavalio ja treenaaminen sopii minulle todella hyvin, mutta näiden yövuorojen kanssa niiden yhteensovittaminen on hieman haasteellista. Kaikkeen varmana tottuu ja tää mun rytmi nyt vaan kaipaa vielä hieman sellaista hiomista. Mulla on edelleen ihan mahtava fiilis ja mä pääsen ainakin toistaiseksi vielä liikkumaan omilla raajoillani eli niin lukossa mun keho ei vielä sentään ole:) Lisäksi oon koittanut tehdä aika hyvät lämmitykset niin ennen treenejä kuin niiden jälkeenkin.

Mä en oikeesti voi uskoa että tässä on mun ruokalautanen? Salaattia, raejuustoa ja kanaa. Mä en uskonut että tämmösestä voi tulla täyteen ja mä olen ihminen joka mieltää että jokaisessa annoksessa pitäisi olla a.perunaa b.makaroonia c.riisiä tai jotain tuollaista, tiedättekö? Hyvin oon jo kaksi päivää pysynyt tolpillani ja eipä ole liiemmin nälkäkään ollut (..tosin noi mun annokset on ollut valtavia).Treenin jälkeen kävin vilä nopee solkussa (+17 minuuttia). En suosittele solkkua kellekkään, enkä myöskään itse käy siellä yleensä. Tää nyt vaan sopivasti on sillä pukuhuoneessa joten pitihän mun päästä kokeilemaan. Meinaan siis jatkossakin liputtaa itseruskettavien puolesta ja suosittelen teitä tekemään samoin. Mä otin myös muutaman kuvan kasvoistani, mutta ne kuvat oli jäätäviä (siis j ä ä t ä v i ä). 

Nyt läppäri kiinni ja suihkuun. Sori. Mua jotenkin ahdisti tällä kertaa tämän postauksen tekeminen ja mulla palaa noiden koirien kanssa kiinni niin salee alkamassa juoksut tai jotain. Mä taisin herätä tuolta sängystä juuri väärällä jalalla tai sitten tää 5 yötä alkaa olemaan sellainen maximi kun ihminen jaksaa yövuoroja. Emt?

PS. Muistakaa toi mahtava Ziperall -skaba, joka löytyy tästä alta! Mä toivottelen teille mahtavaa viikonlopun jatkoa ja palaan astioille heti kun tää kerma taas ei maistu kovin happamalta:) 

11 kommenttia:

 1. <3 Niko,hyvältähän toi sun annoksesi näytti ja maistuukin hyvälle. Kiva kun taas oot työvuorossa,me kattellaan aiankin ... :o)

  VastaaPoista
 2. koita jaksaa ! hyvää yötyötä! :)

  VastaaPoista
 3. aika pieni pippeli sulla,ainii oot homo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi rakas tietääkseni minun kaluni ei näy tässä kuvassa jonka perusteella voisit tehdä päätelmiä sen suuruudesta tai pienuudesta:)

   Poista
  2. Mua häirittee enemmän että parahin Anonyymi kattelee toisten vehkeitä, onko se sitä kokokateutta vai onko hän itse suuntautumisestaan varma?

   Poista
  3. ei tuo kyllä pieneltä näytä ja levossahan se pippelin lopullinen mitta näkyy ;)

   Poista
 4. äää, tää sun blogi♥ Ooon niiiiin koukussa :) Mitää muut odota ku et tulee taas uuus postaus !! oot mahtava ! :)

  VastaaPoista
 5. Niko kuuntele ton biisun sanat --> http://www.youtube.com/watch?v=qD0AcG27nY8 Näin meil Ukrainassa vaik Venäjä/Ukraina ei suvaitsevainen maa! Tykätään sinusta <3

  VastaaPoista
 6. '' MÄ EN KESTÄ ENÄÄ,SIT TÄNNE TULEE JOKU MUIJA SELITTÄÄ ET KUINKA MULLE SOPII VITTU PINKKI PAITA YHYHYHYHYYYY !!!!!!! ''

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com