perjantai 3. helmikuuta 2012

Good morning!


Moikka, heräsin kello 05.00 enkä saanut sen jälkeen enää unta. Muutama tunti tästä ja mä luovutin yrittämisen. Aloitin puhelun aamuvirkkujen ystävieni kanssa. Kävin ulkona, hain aamupalaa R:ltä, jatkoin puhelimessa notkumista. Nyt muutama tunti tästä kaikesta tajusin että miniläppärissämme on webcamera ja voi tätä riemun määrää. Nappasin teille muutaman kuvan ja itse lähden jo toistamiseen liikenteeseen tuonne ulos, jossa muuten sataa lunta ihan taivaan täydeltä. Ajattelin että koska tänään on jo perjantai.. voisihan sitä kokeilla syödä kotona itsetehtyä ruokaa. Tämä viikko kun ollaan menty teemalla: TAKE AWAY.


Katsottiin eilen elokuva, Arena. Jos joku meinaa siis leffailla viikonloppuna niin suosittelen tuota pätkää. Se oli Elisa Viihteessä saanut merkinnän K18, mutta bullshit sanon minä. En ikinä olisi voinut katsoa sitä jos tuo ikäraja olisi pitänyt paikkaansa, koska en pysty katsomaan raakoja elokuvia tai muuten vaan hyvin sairaita tuotoksia (saw, uhrilampaat, hostell).. mitä noita kaikkia nyt on.. EI EI EI EI, mielummin sitten olen katsomatta elokuvia jos tarjonta on nykypäivänä tuo. Elokuvassa oli hyvä juoni, mielettömät näyttelijät ja siinä oli arvaamaton loppu, mikä on aina suurta plussaa elokuvissa.


6 kommenttia:

 1. Turussa ei onneks sada lunta!

  VastaaPoista
 2. No Helsingissä tulee teidänkin edestä:) Mutta lumihan on ihan kiva asia..eli ei auta valittaa;)

  VastaaPoista
 3. ihania molemmat!Niko ja London ;)<3


  <3:hensuriksu  p.s.toivottavasti vastaat kommenttiini sillä et ole vastannut kommenteihini koksaan...ja käyppäs katsomassa kommentti jonka kirjoitin eilen sinulle samalla nimimerkillä;) mut söpöjä ootte ;)<<33<3<33<333333<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 4. ootko laittanu ne kuvat postii ku mulle ei ainakaa oo tullu?

  VastaaPoista
 5. Hei, ne kuvat lähti tänään vasta postiin. KOSKA meidän tulostin oli rikki ja jouduin ne tosiaan tuolla duunissa käydä tulostamassa. SORI!

  Mutta siis tulossa on:)

  VastaaPoista
 6. Sun koirat on kyllä simmosii sydämensulattaji<3 Ja tää vaaleempi yksilö (london?) on kyl koiraks tosi nätti ruskeiden silmiensä kanssa!(:

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com