perjantai 3. helmikuuta 2012

Olisiko tässä pelastus mun ongelmiin?

Kuten olen täällä blogissani aikaisemminkin itkenyt niin mun hiukset on tällä hetkellä todella huonossa hapessa ja mä oon koittanut googlettaa ties vaikka ja mitä että mun ei tarvitsisi koskaan luopua mun hiuksista. Tiedättekö mä luopuisin varmana vaikka muutamasta sormestani mielummin kuin hiuksistani. Oon alkanut tressaamaan niiden vuoksi niin paljon että sekin jo on alkanut vaikuttamaan mun hiusteni kuntoon (hiuksethan voi harventua jos on kamala tressi kokoajan). Eilen mä olin jo TheLook:in sivuilla katsomassa että mitä maksaa jos mulle istutettaisiin ihan hieman hiuksia. Kallista ja eihän tässä siis nyt varmana ole kyse vasta kun mun vainoharhasta.Nyt mun ruokouksiin tuli vastaus ja suoraan sähköpostiin. Silica Duo vahvistaa hiuksia ja kynsiä, lisäksi nuorentaa ihoa (?!) joten mä taisin saada nyt kolme kärpästä yhdestä iskusta. Laitoin tämän paketin tilaukseen ihan senkin vuoksi että 2,90 on ihan naurettava hinta ja jos totean tuotteen toimivaksi niin jatkan tilaustani TAI en. Ihanaa jos tällä summalla mun hiukset vahvistuisi ja noita katkenneita hiuksia ei olisi ihan joka aamu tyynyllä satoja.

*) Pääset itsekkin tuota kuvaa klikkaamalla tilaamaan tuon tarjouksen joka siis on vain 2,90 eikä edes postimaksuja. Näitä oli kuitenkin rajoitettu määrä tarjolla, joten kannattaa pitää kiirettä. 

..Ajattelin siis laittaa vaan hyvää kiertämään. Ja nopealla googletuksella ja keskustelupalstoilla notkumisella ihmiset oli tälle tuotteelle antaneet ihan hyviä arvioita:)

Jee-Jee!

15 kommenttia:

 1. Mitä lie viruksia noi sun linkkis, rajota. :D

  VastaaPoista
 2. Ööö? Enkai mä saatanan idiootti blogiini linkittäisi mitään viruksia? Mä luulen että sulle ei ihan tuollaiset pillerit auttaiskaan.. saatat tarvita ihan jotain lääkärin määräämiä!

  VastaaPoista
 3. haudehoito auttaa kans hamppusiin ja kuiviin hiuksiin b

  VastaaPoista
 4. eikös neitillä ole se oma homppeli kampaaja,kyllähän sen pitäs tietää..värjää lisää vaan niin lähtee loputkin karvat,ei siinä mitkään mömmöt auta.

  VastaaPoista
 5. Ja Niko, jos sulla on tosi huonokuntoset latvat hiuksissa nii kandee kokeilla silkkitippoja! Itellä omat hiukset oli tosi huonos hapessa kun vaalensin niitä aika tiuhaan tahtiin.. Mut tosiaan hiusten latvat tuli tosi hyvään kuntoon! :)

  VastaaPoista
 6. Biotiinikapseleita saa muuten apteekistakin n. 10€ hintaan :)

  VastaaPoista
 7. A -voidetta, tai oliiviöljyä puoleksitunniksi päähän ennen pesua. Öljy ei kaikista hiustyypeistä lähde kovin hyvin, mut eipä tarvi hoitista päälle :)

  VastaaPoista
 8. ..Niin, ja sulle sopis ihan vaan tuhkan värillä raidoitetut hiukset. Säästäis hiuksiakin tooosi paljon:) Kiiltotippoja ja suihkeita myös kannattaa kokeilla katkeiluun :)

  VastaaPoista
 9. Lopeta värjääminen jos tukka tippuu. Tiedäthän, että niin kaupan kuin kampaamonkin hiusvärit ovat kamalaa myrkkyä. Vaikka olisi ennen voinut värjätä tukkansa niin usein kuin mieli tekee ilman ongelmia, voi herkistyminen värien sisältämille aineille tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta. Herkistymisen jälkeen ns. normaali sietotila ei palaa IKINÄ. Jos jatkaa värjäilyä herkistymisen jälkeen voi vain syyttää itseään kaljuuntuessaan.

  Mitkään pillerit tai hivenaineet tai biotiinit tai öljyt eivät valitettavasti apua tuo.

  VastaaPoista
 10. Eikähän nikolla ole hiukset vain kuivanu. Ite värjänny 20 vuotta ja ihan samat ongelmat vuosien aikana kohdannu ja tukkaa on (välillä tapahtuneiden katastrofi katkeamisten jälkeen) todella hyvin.

  VastaaPoista
 11. kun uudestaan laskeskelin, niin olen värjänny 30 vuotta... Ihan normaalia juttuja noi, kun vaalentaa hiusta. Ite vaihdellu välillä mustasta hopeanvaaleeseen jne. Koskaan ton 30 vuoden aikana, ei ole hiukset ollu värjäämättömät.

  VastaaPoista
 12. Sanon vielä, ettei ne pillerit jo pään ulkopuolella olevaan hiukseen vaikuta, värjäily (vaikka ei olisi herkistynytkään) pitää lopettaa jos tukka katkeilee, ainakin siihen asti että tervettä, värjäämätöntä tukkaa on kasvanut tarpeeksi.

  Itse olen värjäillyt kymmenisen vuotta todella runsaasti, herkistyin, päänahka paloi karrelle ja lähti tukoittain tukkaa todella kauan. Ensin en uskonut, etä olisin herkistynyt, mutta parin kokeilun jälkeen ja massiivisen tukanlähdön + päänahan kertakaikkisen palamisen jälkeen älysin lopettaa värjäilyn. Nyt, vuoden jälkeen viimeisestä värjäämisestä ei lähde tukkaa juuri YHTÄÄN. Pesun jälkeen kampaan jää ehkä kolme karvaa.

  Vaaleat värit eivät herkistä yhtä herkästi kuin tummat. Mitä tummempi, myrkyllisempi. Ns. blondausväri eli hiuksen vaalennus ei herkistä eli allergisoi, joskin se heikentää hiuksen laatua.

  Suoravärit eli "hoitoainevärit" ovat terveellisin tapa värjätä hiusta.

  VastaaPoista
 13. Biotiinikuuria kannattaa kokeilla. Syötin mun kissoille ja jessus kun tuli niiden turkki ja kynnet hyvään kuntoon! Nyt aloitin itellekin, että sais hiuksiin lisää eloa ja voimaa. :) Niin ja sun koirille sopii myös biotiinikuuri, jos joskus sellasen tarttevat. :)

  VastaaPoista
 14. Kiva kun en saa laitettuu tätä kommenttiani tänne. Mut siis hmm, sitä olisin vaan sanonu, et mulla ainaki hiukset ennen vaalennusta pehmeille ja paksuille, blondasin siis mustasta. Blondauksen jälkeen alko hiuksia lähtemään, olin jo varma että saan ettiä peruukkeja muutaman. ONNEKSI pelastava enkelini antoi mulle Avonin Advance Techniques- hiusöljyn, mikä pelasti mut kaljuuntumiselta. Ihanaa, kun hiukset ei rastoitu ja on taas pehmeät. :)

  Ja hei muuten, kiitti tästä blogista! Tätä on niin ihana lukea, vaikka välillä saakin kyyneleitä pyyhkiä..mut tää on vaan niin ihana! ♥

  VastaaPoista
 15. hei niko oon tällee vähä myöhässä mut oon kuullu et ihmiset käyttää eläimille tarkotettui biotiinikapseleita ja hiukset on alkanu kasvaa nopeempaa ja vahvempina jne :D
  http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?catalog=yasalescatalog&productid=9909838%28yabasecatalog%29&category=elaimet%28yasalescatalog%29/vitamiinithivenaineetjakalaoljyt%28yasalescatalog%29 niinku tämmösiä, noista ollaa puhuttu monilla foorumeilla ja kaikki on sanonu toimivan hyvin eikä tossa oo mitään ainesosaa joka ei ihmiselle sopis :D ite aion käydä just tänää ostamassa niin nähää toimiiko vai ei :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com