torstai 16. helmikuuta 2012

Huutokauppa: Samsung P800 digikamera!

Blogini kautta on nyt lähtenyt huutokauppojen muodossa nyt tietokone, puhelin ja nyt vuorossa on digikamera. Huutaminen on siis hyvin yksinkertaista ja hinnat eivät ole kohonneet minkään tuotteen kohdalla kovinkaan suuriksi. Tämä digikamera joka nyt lähtee huudettavaksi on ollut minulla käytössä vain muutaman kerran ja se on todellakin aivan naarmuton ym:) Olisin luopunut tästä jo aikaisemmin, mutta en löytänyt sen latauspiuhaa.. tänään sen vihdoin kaapista löysin eli laitetaan huutokauppa käyntiin.
Kyseessä on siis Samsung P800 digikamera. Kameran tekniset tiedot löytyvät tästä. Käykää katsomassa siis millaisesta kamerasta on kyse ennen kuin alatte huutamaan tuotetta.

1. Laitan tuotteen lähtöhinnaksi VAIN vaivaiset 4 € ja minimikorotus on aina euron.

2. Voit huutaa tuotetta itsellesi siis korottamalla edellistä tarjousta aina 1€:lla. 

(jos joku on huutanut tuotteesta 8€ voit ylittää tarjouksen huutamalla itse 9€).

3. Se kenellä lopulta on suurin huuto kun huuto sulkeutuu on velvollinen ostamaan tuotteen. 

4. Jos huudat tuotetta "anonyymina" niin lisää huutoosi oma sähköpostiosoite että saan sinuun yhteyden huudon sulkeuduttua.

(Ostaja maksaa tuotteen postikulut, jotka nyt ei varmana kovinkaan monta euroa ole. Tuote on minulla täällä Helsingissä, joten myös noutaminen on mahdollinen.)


Huutoaikaa on aina tuonne ( 19.2 sunnuntai klo. 12.00 ) asti! Koska lähtöhinta on noinkin naurettava niin en usko että hinta tulee kohomaan muutamaa kymppiä kalliimmaksi, joten nyt tästä saa peruskameran aika halvalla, joten onnea huutoihin! 

35 kommenttia:

 1. Homma toimii siis näin:

  4 € , nikojuhanisaarinen@gmail.com

  (jos nyt haluisit tehdä huutosi.. huutaisit 5€!)

  VastaaPoista
 2. 5e
  Mika.pirhonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. voitko mahdollisesti ottaa tolla jotain kuvia ja liittää tähän postaukseen?:) esim pimeessä huoneessa salamalla et näkee miten toimii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin juuri kuvan wc:ssä jossa on pimeetä ja ihan uteliaisuuttani että tiedän kertoa sainko otettua kuvaa ja vastaus on että sain otettua kuvan:) Kameralla on kuitenkin hintaa 5 € joten en nyt ihan kamalan paljoa jaksa nähdä vaivaa että saan sen tänne myyntiin:/ Tuolta linkistä jonka linkitin siellä on käyttäjien arvosteluja.. eli voit sieltä lukea ihmisten arvioita tästä kamerasta:) Ok?

   Poista
 4. 6€
  maxmillian9@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. 7e + kahvit itsetehdyn omppupiirakan kera. :D

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. miksi myyt pois hyvän kameran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska meillä on kotona järjestelmäkamera ja meinaan hommata tässä jossain vaiheessa itselleni hieman erinlaisen kameran :) ..siksi siis myyn tään pois ja kuten sanoin ei tämä oikeastaan ole koskaan käytössä ollutkaan!

   Poista
 8. 10€
  maxmillian9@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. 230e? :)

  nnina-97@live.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HÖPÖHÖPÖ! tuolla hinnalla saat uudenkin kameran:) mä en nyt usko että tää oli "aito huuto" ..eli jatketaan normaalisti seuraavasta huudosta joka ilmeisesti onkin jo 15 € :)

   Poista
 10. Ihana kun Niko ajattelee vähän yksinkertaisimpiakin lukijoita. On nimittäin ohjeet ainakin niin hyvät ja selkeät että luulis kaikkien ymmärtävän. :P

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Siellä näköjään tullut kaksi huutoa samaan aikaan, eli sun yläpuolella on huuto 30€ :)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Sulle samat kuin edelliselle eli tuotteesta on Henzu jo huutanut 30€ :) (*katsokaa aina noi edelliset kommentit JOS haluatte huutaa tätä niin ei mee muut sitten sekaisin myös)

   Kaikella rakkaudella -Niko-

   Poista
 13. 40€,heidomo@hotmail.com
  järkkäri kameraa löytyy iteltäni muttei akkua eikä sillä oikee pitkälle pötkitä, eli tollane pinkki kamera ois khyl aika pähee ja jos ny akkuki löytyy nii mikäs siinä :D kunha toimiii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tuo toimii:) Mukana tulee piuha jolla voit ladata sitä seinästä ja sitten kun vetää siitä "möllikästä" piuhan pois niin se sama piuha sisältää sitten sen ominaisuuden että saat kuvat esim. koneelle:) Lisäksi mukana tulee piuhat joilla saat kameran suodaan teeveeseen eli voit sitä kautta katsella kuvia:)

   Poista
 14. jjuuu, mie tiään kavereil sattuu olee saman laine kamera ja muutamaan otteeseen käyttäny niitten kameraa mut ohan se pieni kamera paljon kätevämpi huomion ottaen tohon järkkäri kameraa et pinkki kamera mahtuu kätevästi vaikka käsi laukkuu ja voi kantaa mis vvaa tyyliin ku miettii tota järkkäri kamera kuinka suuri se o eikä sitä oikee jaksaa kantaa paikasta toiseen... mut btw hyväs lykys satut myymään ton kameran 80e et taitaa tulla viel aika monii hyvii tarjouksia :D t: heidomo

  VastaaPoista
 15. 51€

  tuuliv@gmail.com

  VastaaPoista
 16. 55e
  Mika.pirhonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. 60e tuiskutar@netti.fi

  VastaaPoista
 18. 65e
  Mika.pirhonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. 79e :)
  tuuliv@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Toi maksaa kaupassa vähemmän ja enemmän pixselia :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole hajuakaan tämän myyntihinnasta. Itse olen maksanut tästä liki 200e. En nyt kuitenkaan usko et tää enää sen hintanen ole. Tää hinta nyt varmana on aikalailla tässä. Joku ainakin kerto tälläiseen ostaneensa 80eurolla huutonetistä?? Hmm..

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com