perjantai 17. helmikuuta 2012

I had one wish..

 I AM F*CKING MICKEY MOUSE !

Löysin taas eilen tietokoneestamme webcameran ja innostuin hieman leikkimään. Mulla on ihan kamala tatuointi innostus & olisin valmis ottamaan uuden kuvan vaikka tältä istumalta ( if there's anyone? ). Nuo siivet ja tähdet saavat luvan lähteä ja niiden päälle olenkin suunnitellut sellaista "kiemuraa" ja se on kyllä ennen kesää otettava. Sitten mulla ois sydämmellä sellainen että tietääkö kukaan saako facebookkia yhdistettyä tänne bloggeriin siten että jos kommentoi facebookissa niin ne kommentit tulisi näiden postausten alle? Oon tälläisiä viristyksiä nähnyt ruotsalaisissa blogeissa ja lisäksi nykyisinhän kaikki on verkossa mahdollista ( nörtit? help me! ). Kiireinen viikonloppu luvassa, joten koitan pysyä mukana menossa parhaani mukaan:)

(muistakaa huutokauppa johon pääset tästä!)

7 kommenttia:

 1. MUTTA vaikka niitä ei ole vielä yhdistetty (..jos edes mahdollista?) tänne voi aina purkaa sydäntään! Rakastan lukea teidän kommentteja, niin hyvässä kuin pahassakin. Yllättäkää mut.

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. En haluu mitenkään loukata, mutta haluaisin vaan kysyä, että mikä sä oot suuntautumiseltas ? :/ Älä loukkaannu.

  VastaaPoista
 3. Mä haluun kyl nähdä sellasen blogin jossa facebook on yhdistettynä bloggeriin, voitko mahdollisesti linkittää sellasen ruotsalaisen blogin? :) vois kyllä huvikseen yrittää googlettaa tuohon ohjeita, eiköhän jostain löydy kun tarpeeksi englannin avulla etsii :)

  Ja hyvää viikonloppua sullekki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ei ne blogit välttämättä siis oo bloggerin alaisia ollut:) Siis mutta ajattelin että jos sellainen on mahdollista jossain niin kai se voisi olla mahdollista myös bloggerin kautta? Hmm.. Ilmeisesti ei, koska toistaiseksi ei ole kukaan ainakaan vinkannut:D

   Poista
  2. http://www.aleksi-r.com/ tuossa blogissa on joku tollanen juttu sivupalkissa jossa näkyy facebook :D tarkoititko mitään tuon tapaista?

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com