tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!


Hyvää ystävänpäivää:)

Jos haluatte tehdä tilauksia tuonne nellylle niin kannattaa toimia tämän vuorokauden aikana, koska siellä on aina puoleenyöhön asti voimassa koodi: LOVE14 jolla saatte -10% tilauksista. Itsehän eilen juuri aloitin vaatekaappien siivouksen ja niin vannoin että mitään tänne ei osteta ennen kuin vanhoista on päästy eroon.. Mutta.. mutta.. voihan olla että jotain pientä voisi katsella? Toimituksissa kuitenkin menee se muutama päivä ja ennen sitä tää asunto on laitettu ihan tip-top kuntoon, joten varmana jotain saisin jollekkin hyllylle jemmattua:)


Eli fiilistelemään ja sitten kauppaan, koska ajattelin tänään yllättää tuolla keittiön puolella & mulla tekee mieli nyt ihan hulluna katkarapuja (?!) Latasin puhelimeen jonku kotikokki-sovelluksenkin ja kauppalista onkin jo tehtynä sen kautta, joten tällä kertaa mun kauppareissu pitäisi sujua ilman kyyneleitä. Mä tiedättekö meen aina jotenkin tosi lukkoon kaupassa ja meen ihan paniikkiin, jätän ostamatta kaiken mitä piti.. Ja sitten ns. sovelletaan, koska suurin osa raaka-aineista on jäänyt sinne kauppaan.Tuttua?Mitenkäs siellä on aamu lähtenyt käyntiin?

6 kommenttia:

 1. Toi että kauppaan jää kaikki tarvittava on tuttua täälläkin. En oo koskaan osannu kirjottaa kauppalistaa, ehkä se olis ihan kätevä.
  Pitääkin kokeilla tuota kotikokki sovellusta, oon kotikokin nettisivuja todella paljon käyttänyt.

  Täällä on aamu ihan hyvin lähtenyt käyntiin, tässä edelleen juuaan aamukahvia! Koko aamu on tullu istuttua tietokoneella, taas.

  Hyvää ystävänpäivää sinne, täälläkin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen sovellusta:) Sieltä kun valitsee sen reseptin mitä haluaa tehdä niin ne kaikki tuotteet saa suoraan kauppalistaan:)
   Niin ja ihanaa ystävänpäivää myös sinne <3

   PS. Nyt otin käyttöön vhdoinkin tämän uuden asettelun että voin vastata näihin kommentteihin tälleen suoraan:) Jee!Jee! On tämä sitten ihmeellinen aamu ;D haha.

   Poista
  2. Nyt on pakko kysyy et miten ton asettelun että voi vastata tälläi näihin kommentteihin niin saa. Ollaan siskon kans pähkäilty sen kanssa varmaa viikko, eikä olla keksitty :D

   Poista
  3. Asetukset - Tekstit ja Kommentit - Kommenttien sijainti - upotettu ! Ja sitten alkaa toimimaan:)Mulla meni kanssa ihan hetki tajuta, mutta löysin tuolta googlesta ohjeet. Eli mulla esim. oli ennen "ponnahdusikkuna" niin se piti siis muuttaa tuohon "upotettu" kohtaan että tää alkaa toimiin.

   Tajusitko? :)

   Poista
  4. Jee, kiitos. Onnistui! En varmaan osaa googlettaa kun en löytänyt ohjeita sitäkautta, haha :D
   Mutta nyt toimii!

   Poista
 2. hyvää ystävänpäivää! ♥

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com