maanantai 13. helmikuuta 2012

Kodissamme räjähti juuri pommi!

Iltaohjelma: Vaatekaappien siivoaminen (..tai ainakin urakan aloittaminen), tää tuntuu loputtomalta projektilta. Jotku lukijat on pyydellyt vaatekaappien esittelyä jopa videon muodossa. Mä voin sanoa että se video voisi muodostua legendaksi, koska mulla valuu täällä kyyneleet poskipäitä pitkin. Mä en tiedä että onko nämä ilonkyyneleitä sen johdosta että löysin sata vaatekappaletta joita en edes tiennyt omistavani? Vai onko nämä surunkyyneleitä sen johdosta että mä en voi haaveilla uusista vaatteista ennen kuin tämä kaaos saadaan täällä  jollain tavalla järjestykseen? Nämä kaapit kun ei vedä sisäänsä ainuttakaan rääsyä enää. Se on karua faktaa. Plus että meidän muuton jäljiltä osa vaatteista löytyy vieläkin kellarista ja haluaisin ne vihdoinkin tänne ylös, mutta..


Ympäri asuntoa on tälläisiä pieniä "miinoja" levitettynä, koska kaappeihin ei vaan yksinkertaisesti mahdu. Ainoa paikka josta ei löydy vaatteita on jääkaappi. Tosin siellä on yleensä hieman tyhjempää niin ajattelin että jos vihanneslokerot alkais täyttämään sukilla ja boxereilla?


Kuten kuvista huomaa niin on aika vaikeaa päästä lähellekkään tuota takaosaa, koska näiden pinojen takana on sitten toiset pinot. Ja niitä ei nyt ole 8 kuukauteen näkynyt..mitä ollaan tässä uudessa asunnossa asuttu.

Täällä siis urakka laitetaan käyntiin: NYT. Hitsi, jos tämä ennen puoltayötä on valmis niin voin sanoa että olisi ihana nukahtaa tänä yönä ilman että näkee näitä vaatepinoja viimeisenä kun nukahtaa ja ensimmäisenä kun herää..

Oi että kun nää on siististi tuolla viikattuna niin sitten mä esittelen teille tämän asunnon, koska tämähän on muuten aika siisti yleensä.. mutta ongelmana on nämä vaatteet jotka me vähän niinku jätetään minne sattuu. Toivottavasti saitte kuvista edes pientä esimakua siitä että apua täällä kaivattais että.. jos ootte pk-seudulta ja teillä on huomenna kalenteri tyhjänä niin tervetuloa siivoilemaan mun kanssa :D

Ps. Miten mua alko heti muka väsyttämään? No onneksi 30 minuutin päästä on luvassa ensimmäinen tauko kun tulee salkkarit,haha.

13 kommenttia:

 1. minne nuo vaatteet menee sit ku heität ne pois? eikö ois hyvä jos vaikka arposit ne täällä nii sais jotku köyhätki noita vaatteitas mitä et ite tarvii:)

  VastaaPoista
 2. tyhjiöpusseilla saa paljon tilaa säästöön ja niitä saa melkein joka marketista ja niihin mahtuu yllättävän paljon ja taveksi saa kesä vaatteet hyvinkin pieneen tilaan. :) http://www.aino.fi/tyhjiopussit.html
  -Marjut

  VastaaPoista
 3. Mä vien vaatteista osan kirppikselle (toivottavasti saan itsestäni sen verran irti). Plus että alan ehkä kauppaamaan jotain rättejä myös täällä blogissani, koska täällä käy ihan kiitettävästi porukkaa.. joten ehkäpä ne menisi tätäkin kautta uusiin koteihin:) Lahjoittelu ei ole mun juttu, olen sen verran itsekäs! Mulla on näissä vaatteissa omaisuus kiinni ja.. köyhät kyllä saa euron jostain kasaan että voivat ostaa multa yhden t-paidan:)

  VastaaPoista
 4. Mä en asu pk-seudulla mut voisin hyvinkin huomenna matkustaa sinne auttamaan sua? Saanhan? :D En tiedä mitään parempaa tapaa viettää tiistai 14.2., ku auttaa sua löytämään paikka sun vaatteilles. :P

  VastaaPoista
 5. Pistä huuto.nettiin. Se on helpompi käyttää ja turvallisemman tuntuisa. (Ite ainakaan en ostaisi blogista mitään, liian monimutkaista pähkinäaivoilleni.)

  VastaaPoista
 6. Niko niko. =) sun pitäis ostaa joku iso kaappi. ja sit laittaisit kaikki paidat henkareille, samoin housut. sit noihin hyllyihin mis on vähän tilaa nii sinne boxerit sukat ja vaikka korut =)

  VastaaPoista
 7. Jos mä laittaisin kaikki paidat henkareihin niin mun pitäis ostaa varmana 300 henkaria :D Meillä on siis t-paitoja oikeasti jumalaton määrä, mieletön määrä, saatanasti liikaa! Ja sen kaapin pitäisi olla kyllä..öö..tooooooosi iso:)

  huuto.net joo, se voisi olla ihan kiva ratkaisu.. oon kuitenkin sitä mieltä että tänne blogin puolelle saa tuotteet jotenkin "isommin" esille ja saa enemmän esim. kuvia ym. no katsellaan.. jossain näitä nyt kuitenkin on alettava myymään ja piste:)

  VastaaPoista
 8. Herranjumala mikä määrä vaatteita! Mihin ihminen edes tarvitsee tuommoista määrää vaatteita, siis ei helvetti oikeesti. Kun vanha ei enää miellytä, kaapin perälle ja uusi kaupasta mukaan. Ja on niin vitun mukavaa. Mietitkö yhtään mitä luonnolle aiheutuu, mikäli jokaisella ihmisellä ois sun 250 t-paitaa, 100 farkut ja 57 neuletta? HERRANJUMALA oikeesti! "Emmä lahjota ku oon niin itsekäs" no niin oot. Itsekäs paskiainen.

  VastaaPoista
 9. kyllä anonyymien on hyvä tulla inisee. ne on varmaan ite niin saatanan täydellisiä.

  onhan sulla noita vaatteita kyllä, ja minä ku luulin että mulla on niitä liikaa :----D mut helposti niitä kertyy..

  VastaaPoista
 10. " Mietitkö yhtään mitä luonnolle aiheutuu, mikäli jokaisella ihmisellä ois sun 250 t-paitaa, 100 farkut ja 57 neuletta? HERRANJUMALA oikeesti! "Emmä lahjota ku oon niin itsekäs" no niin oot. Itsekäs paskiainen. "

  Jokainen vaate on ostettu kaupasta ei niitä mua varten ole valmistettu eli se luonto oli jo "pilalla" ennen kuin kiinassa edes tiesivät kelle nämä vaatteet valmistetaan:) Ja eikös se ole hyvä että olen laittamassa vaatteita kierrätykseen eli myymässä eteenpäin. Voisinhan mä heittää nämä roskalavalle ja mitä silloin tapahtuisi luonnolle? Tai mitä jos mä lahjoitan nämä vaatteet afrikkaan.. niin millä ne sinne kuljetetaan? Ööö.. oiskohan lentokoneella? Tiedätkö paljon päästöjä siitä syntyy että finnair lentäisi yhden vuoron sinne ihan vain mun t-paitojen vuoksi?

  Kiitoksia Anonyymi oli tosi hauska kommentti sinulta:D

  VastaaPoista
 11. Mä oon saanu monet itkupotkuraivarit, kun olen yrittäny selvittää vaatekaappejani. Vaatehuoneen ovi aukee joskus itekseen kun tulvii rättejä ulos. Hermostuksis olen sullonu joskus suoraan jätesäkkeihin ja heittäny roskiin. ...Mut katunu sit raivonpuuskaani, kun olis saan kivasti rahaakin niistä;

  VastaaPoista
 12. Kiitos Niko sulle, nyt voin todeta ettei vaatekaappini ole edes sotkuinen joten en ala siivota sitä <3 (toisaalta, mulla ei ole kun kolmet farkut, ehkä kymmenen t-paitaa ja 5 hupparia ja pari pitkähihasta paitaa, mikä voi vaikuttaa siihen sotkuun :D ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttääpä kotoisan tutulta :DD Samasdta kauppiksesta sikiää näköjään samanlaisia hamstraajia... Nimim. mitään en myönnä :D

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com