keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Jos mä joskus menisin naimisiin pukisin varmana ylleni..


Tämä ei ehkä kuullu siihen "ryhmään" josta mä olen ylpeä, mutta tulipa sekin aikoinaan tehtyä ja oltua kuvauksissa hääpuvussa joka istui minulle täydellisesti. Vai mitä olet mieltä? 
Ajattelin kaivaa tämän tuolta googlen kätköistä ja tämän myötä toivottaa teille:

HYVÄÄ KARKAUSPÄIVÄÄ :) 

Joko sinua on kosittu? Meinaatko kosia? Mä olen kuullut hieman huhua että mun lähipiirissä jotain kositaan tänään, mutta minä se en ole.. mutta onnea vaan kaikille aivoituville! Me lähdetään salille hieman ottamaan hikeä pintaan, jee-jee.

8 kommenttia:

 1. Haha tää on kyl iha huippu! Olet Niko niin persoonallinen ihminen että toista kaltaistasi en tiedä! Tämä oli siis kohteliaisuus ;) Ja voisin itsekki pukee tuon kauniin häämekon ylleni :)

  -Janita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'DD haha,joo voin suositella lämmöllä kyseistä mallia.. kiitoksia vaan positiivisista sanoista:) love ya!

   Poista
 2. Kosin poikaystävääni. Se sanoi ei. Ostaa kuulema hamee minulle myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. WOW! Hieno kuva! Ja hyvää karkauspäivää sulle Niko! Ja laitathan niistä ikea-ostoksista kuvaa sit, oliko se taulu vai?

  VastaaPoista
 4. <3 Niko,makee hääpuku ja kukat !!! Niistä kaktuksista,saisin mä varmasti nekin kuolemaan.hah!! Me mentiin naimisiin maistraatissa,ja se oli aika kolkkoa,nimet vaan paperiin ja sillä selvä. Tavallisissa vaatteissa ja otin Sarin(Salmarin)
  sukunimen,tosin sitä sai venata ja se maksio 160e,mutta meille se oli itsestään selvää ,että sukunimeni vaihdan. Tänään voi taas tuntee sen kun oli rekistöröinti päivä,ruusuineen <3
  Oli kivaa jutella kanssasi ja olette Niinan kanssa ehdottomasti meitin suosikkeja!! Hyvää päivää salilla ja muutenkin ja ihguille koirillesi paljon haleja ja rapsutuksia. Päivi.S ja SARI.S :) :)

  VastaaPoista
 5. UPEE toi mekko =DD Ja kyllä, hyvin istuu :) :D Mulla ei oo mitään tietoa kenenkään kosimisista, mutta toki yllätyksiä voi tulla (ei tosin omalle kohdalle... :DD) (=

  VastaaPoista
 6. Miksi SINÄ olit häämekko mallina? Pakko sanoa mutta sopii sinulle! :)

  VastaaPoista
 7. haha, anteeks.. :D Siis aivan UPEA mekko ja ihana sinä!!! <3 :) Mutta hieman rupes hymyilyttää ko näki ton mekon sun päällä, oisin voinu kuvitella jotai värikkäämpää ja suurempaa.. jottai famous tyylistä :DD

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com