keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kohti kevättä!

Heitin pienen haasteen tuossa muutama tunti sitten facebookkiini. Mulla siispä taitaa olla teille sitten jonkinlaisia uutisia myöhemmin tänään.. (en oikeasti uskonut että saatte kasaan tuhat tykkäystä noin lyhyessä ajassa, mutta jälleen kerran todistitte että te saatte aikaan mitä tahansa jos sille päälle satutte!).

Mistä muuten tietää että ollaan menossa kovaa vauhtia kohti kevättä?


Vaikka siitä että parvekkeella viihtyy kauemmin kuin tupakan ajan. Koirat on siellä vapaaehtoisesti ja minäkin kekkuloin vain boxerit jalassa. Se on kuulkaas kevät tulossa kovaa vauhtia! Helsingissä siis aivan upea ilma.. mitenkäs siellä?

PS. Tää diili on ostettavissa vielä noin. 10 tuntia & voin kertoa että täällä meni ostoskoriin ja suosittelen niin myös sulle, onko pikkasen halpa hei? 
Intialainen päähieronta tai Conquest-rentoutushoito kasvohieronnalla alk. vain 15,00€ (arvo jopa 60,00€)

8 kommenttia:

 1. Täällä naapurimaassa kevät on ainakin tulossa kovaa vauhtia. Aurinko paistaa tälläkin hetkellä melkein pilvettömältä taivaalta, ja näyttipä toi lämpömittari varjossakin +14,9 joten ihan kiva ilma täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi juku:) Joo mä katselin uutisista viikolla kun ne ulkoilutti pientä prinsessaa niin siellä näytti olevan oikeen keväisen näköistä. Nyt siispä bikinit päälle ja aurinkotuoliin..sähän oot vähän kuin etelässä ;d

   Poista
 2. Hui ! Kyllä ne ihmiset tykkäyksiä saa aikaan vaikka kahdessa sekunnissa =D :o Täälläkin on ulkona U-PE-A ilma, mut mä en pääse siitä vielä nauttiin, on vielä urakoitavaa huoneessa. Tää on kai mulla se kevätsiivous :D :) Mutta vietä sä ihanaa päivää ! ;) Nii, ja onnee tottakai =DD

  VastaaPoista
 3. nonni, ei sit muuta ku sormuskauppaan! oot ihana ♥

  VastaaPoista
 4. Oot ihana, puss♥ & sinne sormuskauppaan, NYT!!

  VastaaPoista
 5. <3 Aika makee juttu ... ei tää niin kauheeta ole naimisissa olla kohta 4,5 v naimisissa,10v yhdessä,ja kihloihin mentiin 2 vko:n jälkeen,mitä sitä odottelemaan ,kun tuntuu niin hyvältä. Mä en voi itteleni mitään,.ihailen ja tykkään noista koirista,SÖPÖLÄISIÄ<3<3.

  PÄIVI JA SARI. :) :)

  VastaaPoista
 6. Mut eks yleenssä karkausvuonnahan NAISET kosi, ei miehet..

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com