torstai 16. helmikuuta 2012

LOVE || HOPE

Tein eilen elämäni ensimmäiset ostokset H&M home -myymälässä. Oon toki piipahtanut siellä aikaisemminkin, mutta jotenkin olen pitänyt heidän valikoimaansa sellaisena vielä "kaupallisempana kuin Ikean". Tiedättekö kun jokaiselta löytyy kotoa joku juttu sieltä ja kun menee jollekkin kylään niin ei tarvitse edes kysyä hintaa kun tietää valmiiksi että mistä se on? mitä se maksoi? Halusin kuitenkin hieman piristää tätä kotia johon ei nyt ole tänä vuonna ihan kamalan paljoa tullut osteltua mitään, koska olen keskittynyt käyttämään kaiken energiani alennusmyynneissä juoksemiseen ja täyttänyt vaatekaappeja aktiivisesti. 

Muutama pirtsakka kynttilä kivoilla teksteillä muutti wc:n ilmettä hyvin. Tätä valikoimaa pääset katselemaan täältä. Mä jumahdin tuonne nettisivuille nyt ihan toviksi ja voipi olla että lähtee tilausta menemään,mutta ennen sitä mun pitää odottaa tätä toistakin osapuolta kotiin. Yksin ei voi näissä kodin asioissa lähtee liikaa soveltamaan, koska molempien pitää täällä viihtyä. Haluan kuitenkin tästä kodista nyt hieman pirtsakamman ja sellaisen että on kiva istahtaa tähän sohvalle, jäädä odottelemaan kevättä & olla kivojen kuosien ympäröimänä:) Ei kuitenkaan liikaa värejä ettei tämä koti muistuta "BB-talon värihelvettiä", mutta silleen sopivissa määrin.

Pellavakangaskori puolestaan löysi paikkansa tuolta keittiöstä ja yöllä kun saavuin kotiin tajusin että siitä tuli "yleiskori". Eli sinne heitetään avaimet, kortit, sytkäri ja kaikki mitä taskuista löytyy. Idea tähän lähti siksi että mm. eilen kun lähdin töihin oli mulla eri takki päällä kuin päivällä keskustassa ja sen vuoksi mulla oli kaikki kortit ym sitten kotona vaikka olisin niitä tarvinut työpaikallani. Tästä mä voin aina sitten jatkossa napata omaisuuteni mukaan ja lähteä hyvillä mielillä liikenteeseen. Tämä löytyy puolestaan täältä

Kiva että nää tuotteet löytyy myös netistä, koska mun mielestä näitä pieniä ostoksia on ehkä helpompi tuolta tilailla ja ei tarvi sitten keskustasta lähteä enää raahaamaan noita kynttilöitä.. Jotka muuten painoi yllättävän paljon kassissa ja varsinkin kun kantelin tuota kassia keskustassa muutaman tunnin. Mielummin joku tuo ne mun kotiovelle ja mä vaan maksan ne verkkopankissa,hehe. 

Tein myös elämäni ensimmäiset lastenvaateostokset (?!). Älkää säikähtäkö en ole raskaana vaan mun kummilapsella on tulevana viikonloppuna syntymäpäivät ja neitokainen täyttää yhden kokonaisen vuoden. Onneksi tuolla H&M -kids puolella oli erittäin auttavainen myyjä joka neuvoi mua ihan törkeen hyvin & oli kyllä erittäin palveluhenkinen, kiitoksia sinne vaan. Ilman sua mä olisin ostanut potkuvun joka olisi jopa saattanut mennä mulle päälle. 

Kvaak! Kvaak! En viitsi sen enempää tätä kassin sisältöä availla, koska mulla on sellainen pieni kutina että Elsan äitikin käy täällä mun blogissa aina toisinaan pyörähtämässä.. Mutta mulle tuli vauvakuume, äh! Ehkä mä kuitenkin hemmottelen mun kummilasta ja jään nyt vielä hieman hauduttamaan ajatusta siitä että mulla olisi täällä kotona sinappikone itselläni ja ehkä noi kaksi chihuahua neitokaista pitää huolen siitä että mä koen toisinaan olevani kahden pienen lapsen äiti / isä. 


10 kommenttia:

  1. hihi niko oot paras :)Mitä London tykkää kävellä tuolla ulkona kylmässä kun sillä on niin lyhyet karvat? Niin ja mistä ostat Londonin ja Milanon vaatteet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. London ei tykkää kävellä pakkasilla. Nyt tosin kun on alle 5 astetta pakkasta niin neiti tykkää peuhata lumessa :) Ostan vaatteet eläinkaupoista tai sitten koitan pitää silmät auki kirpparilla josta oon löytänyt muutaman kivan jutun koirille sieltä<3

      Poista
  2. noi kynttilät on tosi kivan näköset! :):) ja sun blogis on ihan mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainoa miinus että ne ei tuoksu !! ja mä niin rakastan hyviä tuoksuja:) ja kiitoksia kommentista. <3

      Poista
    2. höh, itekki tykkään kans tosi paljon tuoksuvista kynttilöistä mut täl hetkel ku mul ei oo semmosia nii polttelen suitsukkeita :D ja eeipä mitään :):)

      Poista
  3. kiitos vinkistä ;) pitää kaivaa omatkin suitsukkeet jostain kaapista ulos.

    VastaaPoista
  4. <3 Niko ihanat kynttilät.. tarttis käydä munkin ostamasa tänne himaan jotain ihan pientä ja uutta,piristäs kummasti. Londonille ja Milanolle paljon rapsutuksia meiltä ja sulle terkkuja. <3<3<3

    VastaaPoista
  5. heisan Niko! aivan ihanat kynttilät löysit, mutta harmi kun tuoksu puuttuu. kynttilöissä tuoksu on minullekkin tärkeää. :) tässä nyt jos jotain rupean pidemmin puhelemaan, niin se on se että blogisi on ihana! ja sinä myös<3 vaikka en sinua tunnekkaan, niin olet aivan huikee tyyppi kokonaisuudessaan! en ole toiseen samanlaiseen törmänny, ja on pakko sanoa että sinusta kyllä löytyy luonnetta :) blogisi noussut suosikiksi minulla. ihan mahtavaa, miten sinulle aina sattuukin kaikkea ja miten keksit ja teet blogistasi tälläisen että siellä on jokaiselle jotakin ja varmasti on aina positiivisen kommentoinnin aihetta. KIITOS NIKO, love ya <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei törkeen paljon kiitoksia, törkeen hyvästä kommentista, törkeen hyvällä tyypille (jonka nimeä en tiedä). Hehe:) Tiedättekö että mä tykkään niin hurjasti lukea teidän kommentteja ja tuntuu että mä jotenkin aina jopa "kerjään" niitä teiltä. Musta se tekee tästä bloggaamisesta kivempaa että jaksatte myös toisinaan kommentoida jotain (ellei lasketa kilpailuja) :) lOveeeee!

      Poista
  6. mahtavaa että kirjottelet myös noista vauva jutuista avoimesti,tai siis tosi moni homoseksuaali pelkää myöntävänsä esim. vauva kuumeen.
    musta ois hienoo jos homopariskunnatkin voisivat yhtä lailla "perustaa" perheen!
    tosi ihanat noi kynttilät ja niissä olevat tekstit :P
    nipsu sä oot ihan huippuluokkaa,sä vaikutat justiinsa sellaselta ihmiseltä joista pidän paljon ja tutustun yleensä helpolla :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com