keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ou-i-love-my-Ziperall !

Sain valita Ziperall -sivustolta itselleni yhden haalarin ja nyt vajaa vuorokausi olen kulkenut tämä päälläni & mä pelkään että tämä kasvaa muhun pian kiinni. Tää vaan on i h a n a. Tykkään paitsi materiaalista myöskin tästä printistä jolla mä tämän haalarin itselleni valitsin (..ja mun on pakko sanoa että mun päällä tää näyttää kivemmalta kuin sivuston "mallilla",hah!). Kamppailin muutamankin eri mallin kimppussa, mutta päädyin sitten lopulta tähän.

Päälläni on siis tämä ja se päätyi sitten ostoskoriini S-kokoisena. Olen siis 173cm ja tää koko on kuin nakutettu mulle. Mä ajattelin aikoinaan kun tää buumi alkoi etten koskaan pue tälläistä päälleni, mutta nyt mun on pakko sanoa että mä meinaan haluta näitä jatkossa lisääkin:) Ja olen poistunut tämä päällä kotoakin eli mut voi bongaa jatkossa Ziperall päällä lenkkipoluilta, saa tulla moikkaan! 

Kilpailu näiden valmistuksessa on ilmeisen kova sillä nettikauppoja jotka myy näitä löytyy ainakin tusinan verran. Miksi siispä päätyä juuri tähän?

+ Toimituksessa meni vain 5 päivää (kuten mulle luvattiin)
+ Hinta-Laatusuhde aivan loistava (alk. 70€ )

Klikkaa itsesi tänne ja lähde kuolaamaan noita söpöjä potkupukuja jotka on villinnyt koko maailman (..tai ainakin meidät suomalaiset?).

Mitäs tykkäätte?


28 kommenttia:

  1. toi sopii sulle älyttömän hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. ihana, taas on niin sööttejä ja nikomaisia kuvia että! :D

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. olisko aika nyppiä kulmat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D kiitoksia huolenpidosta kyllä mä käyn ne nypityttämässä nykyisin aika usein.. harmi että tällä kertaa on jäänyt nypityttämättä ennen kuin nää kuvat otettiin:)

      Poista
  5. Oi vitsi vähä ihana! Kyllä sopii sulle toodella hyvin! :)

    VastaaPoista
  6. tiäks toi on ni hieno et voisin kuolla oikeesti gtkopmdpö ! Sairaan ihana c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuutti,älä nyt kuitenkaan kuolemaan mee:) Käy mielummin tilaamassa omasi tuolta (vinkkaa äiskälle ja iskälle) ;DD

      Poista
  7. Oon pitkään jo seurannu tätä sun blogia. Sulla on taito kirjoittaa niin että lukija tempautuu mukaan eikä malta lopettaa kesken! Olet todella sympaattinen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hurjasti kiitoksia <3 Ihanaa Maija Mehiläinen (joka muuten oli vauvana mun lemppari pehmolelu),hihi! Lupaathan jatkossakin lukea, koska sä oot yksi niistä monista joille tätä blogia kirjoitan :)

      Poista
  8. <3 Niko,älyttömän makee !!! ... :o)

    VastaaPoista
  9. Rakastan tätä sun blogia♥ Päivän kohokohta on se kun näkee että oot laittanu uuden postauksen!! Tee videopostauksia lisääää!

    VastaaPoista
  10. awwwwwws !! aivan ihana potkis, mäki haluuuuun ! 8)))

    VastaaPoista
  11. Tää on ihana <3 mitä tää siis maksoi sinulle lopulta??

    VastaaPoista
  12. Ooooi oot niin sulonen toi päällä!!:))<3

    VastaaPoista
  13. Sopii sulle tosi hyvin, mullekkin tuli kauhee himo tilata tollanen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEI, huomenna mun blogissa käynnistyy kilpailu jossa yksi teistä voittaa itselleen tuollaisen haalarin :) Joten muistakaahan olla kuulolla!

      Poista
  14. http://www.hymy.fi/s/f/editor/images/nipsu1VVV.jpg

    MIKÄ TÄÄ ON :DDDDDDDDDDDd

    VastaaPoista
  15. VOI ETTÄ ! oot niin söpö, sulle sopii tooosi hyvin tollanen :) oon jo kauan haaveillu tollasesta, pitää varmaan rohkaistua ja tilata tuolta ziperallista!! :)

    VastaaPoista
  16. Oon kauan lukenut sun blogia ja nyt ku tuli noista potkupuvuista juttua, ni oon tilannu kans sellasen joskus aikoja sitten.. ja tää on niin rento päällä, et en helposti ota tätä pois ! Just ja just voi luopuu, ku suihkuun menee :') Sopii myös sulle ja tosin hyvin sopiikin ! ;)

    VastaaPoista
  17. Oi ihana ! Sun blogis on ainoo blogi jonka jaksan aina lukee ! :) Tilasin ite sellasen inOne potkupuvun ja sen pitäis helmikuun aikana viimestää tulla mut ei oo näkyny. Toi zipperi on tosi ihana, kelpais mullekki ! hyvää viikoloppua ! <3

    ainii ja jos kiireiltäs ehit ois kiva jos kävisit mun blogissa (:
    http://sweet-anddeceitful.blogspot.com/

    VastaaPoista
  18. Minullakin on oma iki-ihana potkupuku, samoin miehelläni... Kun menimme yhdessä kauppaan potkupuvut päällä niin saimme kyllä pitkiä katseita :D

    VastaaPoista
  19. Mullekkin tollanen puku kävis :):)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com