keskiviikko 15. helmikuuta 2012

PS. kauppalista!


Vaikka takana on yövuoro niin mun piti tänään päästä ajoissa ylös sängystä & itseasiassa T piti siitä huolen että näin kävi. Ystäväni siis soitti ja herätti minut..ihan vaan hehkuttaakseen kuntosalilla käymistä. Öö, kiva? Käännä nyt veistä vielä enemmän haavassa, minulle joka asuu kahden kuntosalin välissä eikä käy kummassakaan. Prkl. Oon lähdössä keskustaan S:n kanssa & mulla on päänsisällä jo niin valtaisa puutelista tehtynä että on pakko purkaa tätä tuskaa myös tänne hieman.

Näytän Alienilta,mutta se johtuu tästä kuvakulmasta *******!

Mun partakoneen laturi siis jäi Tanskaan jo muutama viikko sitten ja nyt mä joudun höylään. Mä inhoan tätä hommaa! Tai sitten mulla on vaan huonot välineet joilla tää on ihan helvettiä. Ok, olen mä nyt jo onnistunut ilman suurempia haavereita ja enää en vuoda verta kun homma on purkissa.

Kaikkihan tietää että mä rakastan itseruskettavia? No nyt mä kuitenkin haluisin kokeilla jotain uutta ja näitä ei voi koskaan olla liikaa. Nyt kuitenkin olisi hakusessa joku laadukas spray? Oon törmännyt jopa satasen maksaviin itseruskettaviin, mutta ihan niin paljoa mä en ole valmis satsaamaan. Esim. Kicks-myymälöiden kympin putelli (kuvassa oikealla) on ihan vertaansa vailla, loistavaa kamaa. Lisäksi tuo Solstice on ollut ihan mieletön ja kuvassa oleva pullo onkin litran..yksi on jo tuhlattu:) Mutta nyt en ole pitkään aikaan jaksanut sillä läträillä.

st tropez nopealla googlettamisella voisi olla seuraava jota lähden testailemaan? Niiden pullot oli tyylikkäitä ja ainakin tosi moni oli hehkuttanut niitä. Kokemuksia?

Hammastahna LOPPU - SLUTTA - FINIIITO! Ps. Toi hammastahna on parasta, 3 x 3 minuuttia päivässä ja saavutat hyvän lopputuloksen:)

(..Mä siis koitan todistella itselleni että mulla menee tänään rahaa kaikkeen muuhun kuin vaatteisiin, koska olen ostokiellossa! Eli mä meinaan tänään katsella uusia juttuja wc:n kaappeihin ja ehkä jotain kivaa tänne kotiin. Vaikka tyyny? Kunhan mä raahaan kotiin jotain muuta kuin vaatteita!!). Nyt joku kysyy: "Pitääkö sun välttämättä ostaa mitään tänään?". Teille mä vastaan että mulla on ollut rahaa tilillä jo kuusi kokonaista päivää ja en ole ostanut mitään. Mä pelkään että joku varastaa mun rahat eli mun mielestä on parempi laittaa ne leveäksi keskustassa.


Tätä ilman mun aamu ei enää ala. Hedelmii, jogurttia, pakastemarjoja = YAM YAM YAM! Oikeesti tämän tekemiseen menee 2 minuuttia ja voittaa kahvin. Mä oon koittanut alkaa korvaamaan tällä sen aamun kolmannen kahvikupin. Moottori hyrrää, hyr hyr.

Nyt läppäri kiinni ja keskustaan jossa se S pian varmana jo on.

*) kuvat otettu Samsung Galaxy 2

17 kommenttia:

  1. sun blogi on paras ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja sun kommentti oli paras ;)

      Poista
    2. <3 Niko,sun blogis on paras mitä oon ikinä seurannu.Tulee hyvälle tuulelle heti aamusta ja yksinkertaisesti,näitä on hauska lukea ...

      Poista
    3. ei hitsit miten sulone tuo eka kuva! :''D

      Poista
  2. Sulla on aivan ihana blogi ja sulta on saanu ihan älyttömän hyviä kokkausvinkkejä! :) ♥ Oon ihan hurahtanut aurajuustoon koska sulla on aika useassa ruokamerkinnässä ollut et käytät sitä usein niin oon nyt itsekkin ihan hurahtanut siihen. :D

    Hyvää kevään jatkoa ja rakastan sun blogia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia hurjasti:) Ja mä oon jotenkin nyt innostunut ihan uudella tavalla kokkailemaan, koska myös teiltä lukijoilta on tullut ihan tosi hyviä vinkkejä mulla:) Aurajuusto..yam <3

      Poista
  3. Hei Niko!
    Blogisi on mahtava:) Olen tykännyt tätä facebookin kautta seurailla. Olet mahtava tyyppi ja kadehin sinua. Olet yksi esikuvistani. Blogissasi on kaikille jotakin, siksi se on suosikkini! Olet vain niin mahtava persoona ja sinulla on hauskoja juttuja, omistat myös hyvän vaatemaun;) Kiitoksii, että jaksat tällästä kirjottaa, tää oikeesti piristää vaikka ois kui huono päivä. Joten siis, kiitoksii vielä kovasti 8)
    ps.Terveiset sinulle ja koirillesi, <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia hurjasti :) Koitan pitää blogini mielenkiintoisena ja nimenomaan sellaisena että hieman jokaiselle olisi jotain(: Tää kommentti taas oli yksi esimerkki siitä miksi mä tätä blogia pidän. <3

      Poista
  4. Oot niin kaunis ja ihana! Niinku kaikki sanoo, niin saat aina myös mut hyvälle tuulelle! Oot niin inspiroiva! Muuten tykkäätkö kokkailla mitään makeeta? Kun oon nähny sun kokkaavan vaan suolasii juttui mut et ikinä mitään jälkiruokia, ni mietin tykkäätkö mistään makeasta? Pirtelöitä lukuun ottamatta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan syö makeaa tai jos niin tosi harvoin :) Mä tänään just keskustassa sanoin Frendille että haluisin tehdä joku päivä muffareita :) ..Katsellaan se voi olla pelkkää kyyneliä, koska en oo koskaan kai leiponut ?!

      Poista
  5. Mitä mieltä oot muuten Sauli Koskisesta ja Adam Lambertista? Ootko koskaan tavannut Saulia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla ei oo heistä sen suurempaa mielipidettä ,koska en seuraa heidän elämäänsä :) Olen tehnyt Saulin kanssa muutaman juontokeikan aikoinaan kimpassa.

      Poista
  6. Rakastan tätä sun blogia & oot ihan huippu♥ millos oot tulossa ukii päi? Muistan ku juonsit täällä ukissa jonkun keikan, on siitä jo parisevuotta aikaa! Sain sulta nimmarinn ja yhteiskuvan sillo :DD!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ukiin tulossa heti kun kiireiltäni kerkeän.. Toivon mukaan kuukauden sisällä :))

      Poista
  7. st. morizin rusketusvoide on mun mielestä paras, se on valmiiks tummaa että näkee mihin levittää. tuoksukin on semmonen saippuamainen, eikä semmonen perinteinen :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com