keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ja leffaliput lähti: _______ (lue ja tiedät?)


Sain nukuttua "päiväunet" ennen töihin tuloa & nukuinkin sellaiset 30 minuuttia ohi mun herätyskellon ja kaaos oli valmis syntymään. Kamala kiire, tukka vinossa, parta ajamatta. Nappasin laukkuni ja kiirehdin taxiin. Koskaan ei kuitenkaan ole liian kiire ettenkö kerjennyt hieman itselaukaisimella leikkimään ja arpomaan illan voittajaa, jaossa oli siis kaksi leffalippua. ROOSA YOU ARE THE WINNER! (eli jos sun nimi ei ole Roosa niin vaivu masennukseen tai sitten lähdet uudestaan sotaan, koska uusia juttuja on luvassa). Roosalle lähtee sähköpostia tulemaan, muistahan vastailla mahd. pian :)


Hitsi että mä olin luova tänään. Ok, se johtu siitä että mulla oikeasti alko olemaan jo hieman kiire.

Paita: Weekday
Farkut: Cheap Monday
Kengät: Jack And Jones
Henkselit: H&M

Olin miettinyt teille ihan sika kivan postauksen jossa oisin esitellyt kaiken A:sta Ä:han, mutta se nyt jäi tuonne takaraivoon hautumaan ja kenties huomenna jos saavun töihin ajoissa ym.. Ja jos mun pomo nyt sattuis lukemaan tätä blogia niin sulle kerrottakoon että olin myöhässä vain 4 minuuttia :) Eli aika hyvin mä sain itseni rääpittyä kasaan tuolta himasta ja pelipaikalle. Mä tiedän että mun blogia on luettu poliisilaitoksella (?!) ja kerran mun frendin sisko oli bongannut että joku oli lukenut tätä dösässä. Eli mulla on kaksi lukijaa eli on hyvin paljon mahdollista että myös mun pomo lukisi tätä.. milloinka mulla ois 3 lukijaa.

PSS. Huomenna (oikeastaan tänään) sulkeutuu mun huutokauppa ja mun puhelin saa uuden kodin. Nyt luurilla on hintaa 100€, mutta euro siihen päälle ja se vois olla sun? Huutokauppaan pääset tästä!

2 kommenttia:

  1. Harmikseni ei osunu onni kohdalle noiden lippujen osalta :D meinaatko ikinä vaihtaa tuota banneria johonkin vähä hienompaan? nyt on niin tylsän näkönen eikä tylsä banneri sovi blogiisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun on pitänyt muokata tätä blogia niin tuon bannerin kun muunkin osalta, mutta on jotenkin jäänyt..hehe! :) MÄ lupaan että tylsyys häviää tästä blogista pian.

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com