tiistai 14. helmikuuta 2012

TV-mainos joka on suunnattu koirille (wtf)?

Mainontahan saa kokoajan uusia ulottuvuuksia ja tällä kertaa markkinoille tuotiin mainos joka on suunnattu koirille! Videossa on "ääniä joita ihmiskorvilla ei kuule" ja joihin koirien tulisi reagoida.

http://www.stara.fi/2012/02/14/tv-mainos-suunnattu-koirille/ Uutisesta löytyy myöskin kyseinen mainos joka on siis ihan tv:ssä alkanut pyörimään (ei tosin täällä meillä Suomessa). No mun oli pakko kokeilla että toimiiko tämä kyseinen mainos? Laitoin mainoksen pyörimään ja katsoin miten meidän koirat reagoi & kuvasin sen videolle.


No ilmeisesti näyttäisi siltä että ainakaan toistaiseksi meidän koirat eivät ole mainosten uhreja & mun rahat säästyi, josta mä tietenkin olen tyytyväinen. Lisäksi tuli todistettua että mä taidan olla idiootti vai kuvitteleeko joku oikeasti että tälläinen voisi toimia? Tai mitä sitten jos nämä koirat reagoi tähän videoon? Pitäiskö näiden seuraavaksi ottaa omat visat käyttöön ja lähteä käymään itsekseen lähikaupassa?
3 kommenttia:

  1. Ei toiminut meilläkään, 2v. uros chihu jatko vain kuorsausta onnellisesti eikä ees korvia liikauttanu kuten yleensä kun jotain mielenkiintosta kuulee :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com