maanantai 27. helmikuuta 2012

Tämän mä haluan: Samsung Galaxy 3


Siinä on kuulemma 4,8 tuumainen näyttö. Ja keraaminen takakuori. Mikä se on?

Samsung Galaxy 3 :nen. Olen omistanut tämän kaksi edeltäjää ja voin sanoa että tää tulee olemaan niin mun hankintalistalla asap. Tosin tätä ei vielä olla "vahvistettu", mutta se tulee varmana tämän vuorokauden aikana tapahtumaan sillä maailmalla alkaa alan messut ja tästä on vuotanut pientä esimakua tuonne nettiin. OMG. Saatan olla hullu.. koska nämähän ei mitään ihan halpoja leluja ole, mutta kun mä rakastan tämän sarjan puhelimia & kun edellisen näyttö alkaa tuntumaan jo pieneltä vaikka se on oikeasti ihan "sopiva".

Lisäksi Samsung on tuonnut markkinoille yhden toisenkin puhelimen jota mä kuollaan täällä. Tässä puhelimessa on mukana videoprojektori ( täällä esimakua siitä! ). Voi kumpa joku sieltä markkinointiosastolta eksyisi mun blogiini ja tarjoaisi mulle näitä puhelimia käyttöön (VINKVINK).
Haha. Tää on meinaan aika kallis "harrastus" kun pitää yli 500 euron puhelimia vuoden välein vaihdella tai ..no edellisellä on ikää vasta vaivaiset 5 kuukautta.

Onko siellä muita jotka innostuivat tuosta tulevasta Samsung Galaxy kolmosesta? Mä oon ihan liekeissä.

Ja pitihän mun sitten alkaa selaamaan muitakin malleja ja löytyi sitten tälläinenkin uutinen.  Pakko sanoa että ihan kivalta näyttää myös noi LG:n tulevat puhelimet. Mä jopa oon hetken miettinyt että haluaisin Nokian Lumia900 (jota on tosi paljon hehkutettu, mutta se tullaan julkaisemaan aluksi vain jenkkien markkinoilla). Emt? Ehkä mä vaan jään odottelemaan tuota Galaxya, koska sen mä olen todennut puhelimeksi jossa on ihan kaikki ja enemmän. Se kun on taskussa niin tuntuu että koko elämä kulkee mukanaan :)

 Kuvat: Samsung Galaxy 2. Ja kuten kuvista voi huomata niin täällähän mä töissä taas ahertelen.

Mulla olikin tuolla käyttötilillä hieman rahaa joka ei ole "ylinmääräistä" ,mutta jonka käyttöä mä olen tässä muutaman viikon miettinyt. Taisin juuri saada siispä vastauksen tuohonkin ongelmaan. Shit.

5 kommenttia:

 1. aws <3 niko oot söpö ! + Tommonen puhelin kyllä kelpais ja tulis mulle tarpeeseen... Hyviä jatkoja sulle mahtimies! :)

  VastaaPoista
 2. <3 Niko,aina pitää olla unelmia ja jos mulla olis varaa laittaa jotain säästöön,haluaisin ehkä tommosen,se olis aika namu ... :o)

  VastaaPoista
 3. Mutta muista, olemme suomessa, eli voit rauhoittua, puhelin tulee suomeen myyntiin luultavasti syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla eräässä uutisessa mainittiin että tää puhelin tullaan julkaisemaan samanaikaisesti yli 20 maassa.. eli voisin veikkailla suomen olevan yksi näistä maista.. onhan meiltä kuitenkin Nokia lähtöisin eli ehkäpä ne haluaa näpäyttää "Nokialaisia" ja tuoda sen markkinoille myös täällä meillä ennen kuin Nokia kerkeää julkaisemaan jotain kivaa spessua syksyksi:)

   Poista
 4. Haluisin NIIN paljon tollasen samsung galaxy s 2 ja vielä mieluummin samsung galaxy s 3 !! Mut oon vielä tämmönen koulussa kävijä joten rahaa ei paljoa ole:( Nyt mennään vielä samsung galaxy giolla :s

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com