tiistai 7. helmikuuta 2012

Tuesday in pictures

Edellenin kirjoitukseni herätti paljon huomiota tuolla facebookissa ja lisäksi huomasin että osa teistä oli rientänyt "puolustamaan" mua kyseisen uutisen alle tuonne hymyn sivuille. Minulla ei siis ole kyseistä uutista vastaan mitään, ei kyseisen lehden toimittajia vastaan mitään. Kaikkihan ne oli siis minun suustani tulleita kommentteja jotka vaan oli poimittu täältä blogini puolelta ja muokattu uutiseksi. Kommentit siellä uutisen alla vaan olivat viimeinen niitti tälle päivälle. Jos joku ihmettelee että mistä ihmeestä mä puhun? Katso tästä!

No mutta se oli meni. Angstista ei ole enää tietoakaan ja mä voin vallan mainiosti. Päätin että nostan itseni täältä suosta yhtä nopeasti ylös kun olen sinne vajonnutkin. Otin kameran kaulaan ja päätin hieman kuvata, koska oon alkanut pitämään valokuvaamisesta ja ajattelin että sellainen linssin läpi katsottu maailma voisi hieman piristää & niinhän siinä taisi taas käydä.

Oon mestari vaihtamaan mielialaani kuin nappia painamalla.

Päätin kokeilla tuota lisäsalamaa ensimmäistä kertaa ja katsoa että millaista jälkeä tälläinen untuvikko saa sillä aikaiseksi.

Näihin kuviin ja tunnelmiin kotimme hiljenee hetkeksi. Kivaa illan jatkoa ja muistakaa pysyä pois keskustelupalstoilta ja laittakaa mielummin vaikka kivoja blogeja teidän suosikkeihin, koska niitä on verkko pullollaan. Ja tottakai mulla on oma lehmä ojassa ja mä toivon että mun blogi päätyy sinne sun suosikkeihin, koska teidän ansiosta mun into bloggaamiseen säilyy vaikka toisinaan tulee sellaisia "mä en jaksa"-fiiliksiä. Toisaltaan teen tätä itselleni, mutta kyllähän pieni lisä on tottakai ne lukijat :) muisk.

12 kommenttia:

 1. mikä salama tuo on? :)

  VastaaPoista
 2. Mun suosikeissa oot jo ♥ =)

  VastaaPoista
 3. Voi että rakastan sun vauvoja!!
  Tekis niiiiiiin mieli vaa halaa niit, haha :D joskus jos jompi kumpi saa pentuja, nii mulle nyt ja heti!!!!!

  VastaaPoista
 4. Joku oli sieltä salaman perään kysellyt. Mähän en tunnetusti näistä tiedä mitään, mutta nopealla vilkaisulla taitaapi olla "Nikon, speedlight SB-600". Jos siis tätä kysyit? :')

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa me ollaan nyt aika suurten asioiden äärellä ja tämä musta neitokainen, Milanolle nimittäin pitäisi teettää pennut mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella:) ..Tosin jos mä kaikille myisin yhden pennun jotka on näitä kysellyt niin.. hmm, tuon koira raukan joka on siis 1,9 kiloinen tulisi synnyttää varmana tuhat pentua :D

  VastaaPoista
 6. niin siis oliko toi sun ekaTanskan reissu ko olin lukevinani että olisit joskus kauan sitten ollut siellä?

  VastaaPoista
 7. Ei ollut ensimmäinen Tanskan reissu, olen joskus mennyt laivalla Ruotsista sinne. Siitä on tosiaan melkein 10 vuotta aikaa:)

  VastaaPoista
 8. vai oli puppelipojut tanskassa asti sekoilemassa ja hoonaamassa..hahhahaaaa

  VastaaPoista
 9. Ajatella että ihan Tanskassa asti.. Ja vielä puppelipojat. Omfg! Hajotkaa heterot torppiinne!

  VastaaPoista
 10. Mä nyt tulin tänne vähän mainostaa blogiani hihi! http://melinainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Ok! en sit ollu ihan sekasin ja lukenu omiani. huomaa taas et tiedetään hyvin mitä kirjotetaan! Oli muuten ihan kiva älynväläys=)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com