tiistai 7. helmikuuta 2012

TERVEISET KAIKILLE ANONYYMEILLE!

Tänään on ollut sellainen "fuck you"-päivä. Tuntuu että oikeen mikään ei kiinnosta ja olen liikenteessä fiiliksellä "mitä seuraavaksi?". Olen jo muutaman vuoden halunnut tehdä täydellisen remontin elämääni ja nyt olen taas näiden asioiden äärellä. Tää fiilis menee varmana ohitse, mutta oon jotenkin niin paatunut kaikkeen että oikeen surettaa.. Oon tänään katsonut tätä blogiakin monesti alta kulmieni ja miettinyt että mitä hemmettiä mä tästä saan? On mieletöntä nähdä että teitä käy täällä tuhansia ja taas tuhansia, mutta jotenkin mä oon senkin suhteen tullut jo muutaman kuukauden aikana paatuneeksi ja sekään ei oikeastaan enää tunnu missään.

Haluan enemmän ja enemmän & sitten taas kysyn itseltäni kysymyksen: "Miten paljon enemmän sä edes voit saada?". Ehkä mä vaan agstaan tämän päivän ja koitan pysyä järjissäni. Koitan kuluttaa aikani jotenkin hyödyllisesti ja katselen netistä mitä kaikkea mulle voisi olla tarjolla. Mä en oikeastaan vielä tässäkään iässä ole ihan kokonaan heittänyt pyyhettä kehään sen suhteen että lähtisin vielä joskus opiskelemaan jotain, jonnekkin?

Tuntuu että mulla ois mahdollisuudet vaikka mihin, mutta en vaan osaa nyt oikeasti etsiä oikeasta paikasta tai sitten mä vaan odotan että ne mahdollisuudet tulee ja koputtaa mun oveen. Ehkä seuraavaksi siellä on jehovia jotka käännyttää mua ja en mä tiedä vaikka se mun paikka sitten ois jossain uskonlahkossa? Oon nyt jotenkin niin herkässä mielentilassa että mut ois hyvin, hyvin helppo puhua ympäri.. vaikka sitten jehovalaisuuteen. Emt.

Haluan tuntea sellaisen tunteen mahassa kun oikeasti odottaa jotain niin paljon ettei meinaa pysyä paikoillaan.  Kun kuulee jotain minkä haluaisi huutaa koko maailmalle, mutta sitten tulee jo kaikki muut asiat vastaan ja sun on vaan pysyttävä hiljaa ja paikoillasi. Äh! Kaipaan jotain joka rikkoo arkeni, siis hyvässä mielessä.

En jaksa ajatellakkaan kauppaan lähtemistä. Ajattelin kääntää jääkaapin nurin ja katsoa mitä sieltä löytyy ja voisiko näistä aineksista kenties tehdä jotain syötävää? Se että sua vituttaa on jo tarpeeksi paha juttu, mutta sitten vielä siihen vitutuksen päälle se nälkä - oon niin mennyttä miestä.

Mun oloani ei helpota se että meidän Tanskan matkasta on kirjoitettu netissä, koska hymyn sivuilla noi kommentit on ehkä maailman sekopäisimmiltä ihmisiltä. Katkerilta ihmisiltä. Ketään ei kiinnosta, mutta silti kaikki kommentoi? Mulla on sellainen olo että haluaisin kaikki keskustelupalstan ihmiset riviin tuohon mun eteen ja ne saisi puhua suunsa puhtaaksi, jos ne edes kykenee puhumaan. Voin vaan kuvitella kuinka toinen toistaan tyhmempiä ihmisiä sieltä löytyy. Ihmisiä joilla ei ole kontaktia ulkomaailmaan, ihmisiä joita ei koskaan rakastettua, ihmisiä joilla ei ole mitään muuta kuin "me". Me saatanan turhanpäiväiset julkkikset joita nämä keskustelupalstan ihmiset elättää.

Aina toivotaan että "katoa pois pelle", "häivy hemmettiin homo".. Olen koittanut vuosikaudet puhua sen puolesta että suurin osa ihmisistä ei roikkuisi noissa uutisissa ilman näitä sekopäitä. Niin kauan kun ihmiset jaksaa kommentoida, lukea noita uutisia.. niin kauan siellä notkutaan omasta tai toimittajien tahdosta. Näille sekopäille mä lähetän nyt terveiset: http://fi.wikipedia.org/wiki/Hullu !!! 


Meinasin kuvata mun kokkailut, joista muuten syntyi törkeen hyvä munakas. Aika ironista että juuri minä aloin tässä mielentilassa kokkailemaan munakasta. Haha. Ja teille hymyn sivuilla notkuvat yhteiskunnasta syrjäytyneet ihmiset haluan lähettää vielä kuvalliset terveiset täältä blogistani. Ja tämä ei tule toistumaan, koska en kertakaikkiaan jaksa. En siis vaan jaksa kuluttaa teihin energiaani yhtään enempää mitä olen jo tämän aamupäivän aikana tehnyt.Pusut kuitenkin ihan kaikille, koska oottehan te osa syy siihen miksi mä olen edelleen tässä asemassa ja että blogissani vierailee edelleen tuhansia kävijöitä! XOXO
Ehkä paras tapa purkaa angstia on kokkailu ja sen jälkeen taidan lähteä pitkälle lenkille..

*) hymyn uutiseen pääset tästä! 

Päivitys: Poistin muutaman kuvan, koska.. ajattelin että ihmiset ehkä käsittävät ne väärin (kuten hirveen usein käy). Tää on oikeasti aika haasteellista kun pitää ajatella aina sata juttua kun päivittää jotain mikä ei ole ihan sellaista "plaa-plaa-plaa"-osastoon menevää. Mutta joo! Jatketaan:)

14 kommenttia:

 1. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLO

  VastaaPoista
 2. Jos sulla on vaan kotiinpaluun ja bilettämisen jälkeinen alkuviikon masennus? Jaksamisia, toivon että et lue negatiivisia vajakkien kirjotuksia liikaa tossa mielentilassa!:)

  VastaaPoista
 3. älä välitä, mielipiteitä on aina yhtä paljo ku ihmisiäki ja suurin osa ihmisistä on kusipäisiä vajakkeja
  *hali*
  <3

  VastaaPoista
 4. Esim. tappouhkaus ei ole mielipide :)

  VastaaPoista
 5. ei ole ei, sori en tienny että niitäki on taas jo tullu, toi on jo vakavaa.. :(
  voimia <3

  VastaaPoista
 6. voi niko älä välitä <3 koita pärjätä vaikka nuo kommentit olivatkinm mitä olivat mutta tiedät että mailmassa on monia ihmisiä jotka välittävät sinusta ja nuo ketkä lähettelevät noita säälitäviä kommentteja ovat vain kateellisia sinulle kun olet vahva ja pystyt olla oma itsesi (: jatka samaan malliin oot ihana :)<3

  VastaaPoista
 7. Niko kirjoitit opiskelu suunnitelmista...
  Mitä jos ryhtyisit taas malli hommiin. =) Mun mielestä sä osaat niin hyvin poseerata kuvissa ja näytelläkin osaat erinomaisesti kuvissa. =) Siis jos sua malli työt kiinnostaa niin löydät varmasti helposti töitä siltä alalta.
  Minut pysäytti sun tämän aamuinen kommenttisi. Suorastaan järkytyin.
  Toivon että se oli vain väliaikainen väsymyksen reaktio. Herättyäsi olet taas oma ihana itsesi.=)
  TV:Paula Nina Johanna

  VastaaPoista
 8. Ei pitäisi välittää ihmisistä joiden älykkyysosamäärä selkeästi hipoo kengän numeroa! Olet vahva ja oma itsesi. Mielummin elää elämänsä itsensä takia kuin elää elämänsä muille.. Jatka samaan malliin ja älä muista välitä. Uhkailuja lähettelevät ovat säälittäviä ja voivat itse pahoin. Harmillista vain, että ne purkavat sen muihin eikä ymmärrä hakea itselleen apua! :/ - Laura

  VastaaPoista
 9. Johan oli kommentteja. (eikö niitä vois pyytää poistaan noita törkeyksiä?)

  Tää blogi-maailman on siitä mielenkiintoista, että kaikkihan näitä lukevat vapaa-ehtoisesti ja jos toisen blogi niin kamalasti inhottaa, kukakaan ei pakota toisen blogeja lukemaan... Ja tämä sama ilmiö tulee vastaan ihan vauva-blogeissa ja sisustus-blogeissa. Joillakin keskustelu palstoilla sitten ruoditaan toisten elämää ja arvostellaan ja haukutaan. Ja sitä mä ihmettelen, että näistä blogeista kirjoitetaan netti-lehdissa uutisena. Esim Sauli Koskisen blogissa kun oli kuva Saulista, niin hetken päästä ilta-lehdessä otsikoidaan "onko Sauli mennyt kihloihin"...

  Mitä itse tykkäät että sun blogi tekstistä tehdään uutinen johonkin netti-lehteen?

  Mun mielestä sun blogi on hauska ja pirteä. Jutut kivoja. Pieni tauko tässä työnteon lomassa.

  Helppo sanoa, että anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

  Syö appelsiinia. Se piristää kummasti. Toivottavasti mielesi siitä pian piristyy. Ja ainakin täällä Tampereella on kaunis aurinkoine talvikeli, ota koirat mukaan ja mene nauttimaan raikkaasta säästä. Iltasella toivottavasti voit taas hymähdellä noille jutuille...

  Ja älä nyt avaa ovea jos ovikello soi =), ettei siellä vaan olisi niitä todistajia =)!

  T: Sari, muutama viikko sitten tänne eksynyt

  VastaaPoista
 10. awww niko SÄ OLET NIIN PARAS ! ♥ oikeesti aina ku luen sun blogia sä saat hymyn mun huulille,ihailen sun persoonallisuutta :) sitäpaitsi ne on vaan kateellisia jotka vinkuu! sä oot sellanen kun oot omana itsenäs,ja ne jotka ei hyväksy sua sellasena kun oot,ei myöskään ansaitse sua/sun arvostusta!! Hymyä huulille ja tsempit peliin :) sä ooot niko ihana ♥ t. tyttö 16v!

  VastaaPoista
 11. Emmie kyllä käsitä miks tollanen juttu on ees pitäny kirjottaa :DD
  Niinku joo, teiän hotellihuonees oli kylmä, so? oot kirjottanu sen jo sun blogiin, miks se pitää viel kopioida roskalehden sivuille?
  Ei tuossa oikeesti oo mitää järkeä :DD
  En koskaan lue kys. lehteä, mutta nyt kun linkitit niin luin. Mikä ton jutun idea on? Ei mikään.
  voimia Niko! Pidä leuka pystyssä paskanpuhujista huolimatta:)

  VastaaPoista
 12. Työkkärissä taitaa toimia semmonen ammatinvalintapsykologi, meillä lukiossa monia patistettiin sinne abivuonna. Kuulemma vaan kyselee ja sitten keskustellaan millaset vois olla realistisia tavotteita ja aloja. =) En tiiä auttoko yhtään, mutta halusin vaan vinkata että tämmönenkin on olemassa.

  VastaaPoista
 13. Voi Niko :( En lukenu mitään p...kaa, koska surkimusten tekstejä. Voivat olla ala.aste ikäisten tekstejä, niinku usein ovat. Älä välitä, ja unohda :(

  VastaaPoista
 14. Anonyymit haukkujat on kyl sitten kaunis asia... Se on aina hienoo huomata kuinka ne joilla "on oikea elämä ja asiat niin paljon paremmin" löytääkin kaiken sen ajan toisten haukkumiseen. Jännä yhtälö, eikö? :D Anyways, älä anna muiden masentaa, on just loistavaa että maailmassa on tuollaisia erilaisia värikkäitä persoonia kuin sinäkin olet! Tsemppiä, ja mahtavaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com