maanantai 6. helmikuuta 2012

home sweet home!


Vaikka on ihana olla reissussa niin on myös äärettömän ihanaa palata aina kotiin. Meidän reissusta saisi kirjoitettua vaikka pienen pokkarin. Se että kiinnostaisiko se ketään on asia erikseen. Meillä ainakin oli hauskaa ja varmana monta legendaarista heittoa jää elämään mm. kissanlihasta tehty burger king, jota syödessä meinasin tirauttaa ensimmäiset kyyneleet aikoihin. Vuorokauden valvominen, järjetön pakkanen, v*tusti liikaa matkatavaroita, kylmä hotellihuone = aivan liikaa pienille ihmisille.

Mä tiedättekö luovutin valokuvaamisen sunnuntaina ja päätin että mä en halua ainuttakaan kuvaa matkamuistoksi enää. Seuraavan kerran jos mä lähden Tanskaan tulee se tapahtumaan kesällä. Nyt kotona, lämmintä, kahvia ja koirat joita mulla oli ihan hurja ikävä. Tästä on kiva aloitella viikkoa.

Sain juuri valmiiksi reklamaation tuonne hotellille, koska tosiaan meidän huoneessa oli sen verran kylmä että nukuimme yöllä talvitakit päällä. Siitä voi päätellä jotain.. Onneksi tuo alkoholi hieman lämmitti ja syötiin sellaiset mätöt tuolla kiinalaisessa illalla että mua oksetti, joten mä unohdin kylmyyden aina hetkellisesti. Lämmiteltiin toisinaan hiustenkuivaajan alla ja otin muutaman tulikuuman kylvyn joiden aikana kävin hetkellisesti etelässä. Jebou! Että tälläistä se glamour on parhaimmillaan.


Nyt mä sukellan uutisten pariin, koska mä oon ihan pihalla kaikesta.. Paitsi siitä että Niinistö on nyt presidentti ja mun facebookissa syntyi sota kun päivitin kaksi päivitystä liittyen asiaan. Mä edelleenkin oon sitä mieltä että mun pitäisi saada facebookkiin valvoja joka sensuroisi asiattomia viestejä. Mun tiloja kun voi kommentoida kuka tahansa, koska profiilini on julkinen. Mulla on itsellä nykyisin niin hyvä paskasuodatin että mä vaan kohautan olkapäitä kun luen sairaita viestejä, joten mua ei oikeastaan tilanne haittaa. Toisinaan vaan jaksan ihmetellä että miksi ihmiset jotka vihaavat minua tilaavat päivitykseni luettavaksi?

On kivaa olla kaiken kurapaskan yläpuolella ja ihan oikeasti vaan olla & chillata. Kyllähän mä oon mestari provosoimaan.. mutta lämmittäähän se mieltä kun päivitykset kerää muutaman sata kommenttia vajaassa tunnissa :) Keep going.. you make my day!

Ja nyt päivitykset tulevat täältä kotoa jossa muuten tänään lämmitetään sauna jotta mun ruumiinosat alkavat taas sulamaan ja toimimaan moitteettomasti. Lisäksi taidan pyöräyttää Putouksen ja Terra Novan -jaksot katseluun vaikka oonkin harmissani että suomalaiset äänestivät viikonlopun aikana kahdesti väärin. Ensimmäisenä tippui Yossu ja sitten Saulista tuli presidentti.. no näillä mennään seuraavat kuusi vuotta, ei auta valittaa:)

XOXO 

8 kommenttia:

 1. Mä olen poikapillu

  VastaaPoista
 2. :'DDD HAHAHAHAHAHAHAHAH! meinasin kirjoittaa tuon poikapillun tänne,mutta sitten mä kelasin vaan olla hiljaa <3 :D

  VastaaPoista
 3. Ainakin Paavo Arhinmäellä on semmonen profiili, että vaikka sen näkee kaikki tilaajat, niin kaikki ei voi kommentoida. Eli kyl sä voit rajata sitä kommentointia sieltä sulkematta profiilia.;) En nyt osaa neuvoa, että miten. Kysy Pavelta.;)

  VastaaPoista
 4. just oikee asenne tohon ,että jättää kaikki tyhmät kommentit oman onnensa nojaan :)

  VastaaPoista
 5. Heip Nipsu! Hei olit joskus ennen bbtä oiski ollu nrjn järkkäämässä jossain kisassa missä istuitte sohvilla.. Et vissiin voittanu sitä? Ei voi muistaa vaikka kovasti tsättäilin siellä teidän kaa ja kommentoit mulle galtsussa ni olin aivan rakastunu! Voivoi niitä teiniaikoja...:D

  Ja sitte semmonen kysymys että löytyykö Tommilta joku toinen blogi ton mihin se ei ikinä kirjota lisäks? :)

  -eve

  VastaaPoista
 6. Huhhuh, aika hirvee hotellihuone! Jos talvitakki päällä joutuu nukkumaan ja vielä TANSKASSA nii on jotain kyllä jo vialla :D

  Ja nyt mulleki kävi se että näin unta jossa olin ulkomailla ja sitte sinäpä se siellä tulit vastaan. En oo varmaan ensimmäinen :-D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi joo olin nrj:n järkkäämässä kisassa vuonna 2008, maaliskuussa? En voittanut, mutta tulin tosiaan toiseksi ja sain aaaaaaivan ihania sponsorilahjoja :DD

  VastaaPoista
 8. Hei muru. Mun on nyt pakko kysyä, että seurusteletteko te Tommin kanssa?

  - Kirsi

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com