tiistai 20. maaliskuuta 2012

20/03/12 harmaata ja valkoista -asukuvat


Käytiin pikasesti keskustassa autolla, joka muuten on ihan helvettiä. Tai ainakin mua pelottaa etupenkillä istua, koska ihmiset on tottunut ajelemaan täällä miten sattuu. Mä olen taas tämän reissun jälkeen entistä vakuuttuneempi siitä että en koskaan aja itselleni ajokorttia. Oisin niin jonku bussin kyljessä varmana ensimmäisen ajotuntini päätteeksi tai ratikan alla viimeistään inssissä. Haha. Mä kuljen jatkossakin joukkoliikenteellä se on varma.

Sain raflassa taas pienoisen raivarin, koska noi ei vaan tajua kun mä otan kuvan mun annoksesta. Ok, mä en tajua sitä itsekkään. Lisäksi jos mä tilaan colan ja maksan siitä COLASTA jonka olen tilannut niin en halua eteeni PEPSIÄ. Kuulostaa pieneltä murheelta, mutta ihan sama jos sä ostat kaupasta kanaa ja sulle myydäänkiin jauhelihaa. Laskin mielessäni kymmeneen. En haukkunut ketään, korotin vain hieman ääntäni.

Nyt kamat kassiin ja taas mennään. Nyt vuorossa on kuntosali. Mo! 


28 kommenttia:

 1. jos tilaat kokista & saat pepsiä, nii eikö se oo perjaatteessa ihansama maaksatko oikealla vai monopoly rahalla ? :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä kuvia :) hmm, okei.. mikähän ongelma niillä mahtoi olla annoksen kuvaamisessa?? Monethan niin tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiden mielestä se on "turhaa" :o ..No kyllä tää tästä. PITÄÄ vaan hommata pienempi kamera niin josko sais kuvaajankin paremmin hommattua ;)

   Poista
 3. Sammaa mieltä! Monopolirahhaa vaan kouraan jos pepsiä kantaa nokan etteen ko kokista tilasi. :D

  VastaaPoista
 4. <3 Niko hyviä kuvia,ja mukavaa aikaa salilla .. :o)


  Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista
 5. tykkään hirrveesti tosta ekasta kuvasta! 8)
  Ja onhan toi cola juttu vähän sellanenkin että toiset ei vaan tykkää joko pepsistä tai colasta.. Niissä on kyl suuria maku eroja! että ei niitä kyllä voi myydä ns samana tuotteena! no joku siinäkin hommassa sitten varmaan säästää :/ asiakas ei ainakaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ,juu niiden ero on kuin yöllä ja päivällä. Mutta tää on siis tosi yleistä rafloissa :D ..pitää osata pitää huolta oikeuksistaan ;D

   Poista
 6. Hyvin sopii !!
  T:Kirsi J

  VastaaPoista
 7. niko noi sun juttus on nii ihanii!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Tuo asukokonaisuus sopii sulle Niko. Voisit jatkaa tota linjaa! Mä ainakin pidän tollaisista vaatteista, joidenka sävyt ovat juuri tollaisia. :)

  VastaaPoista
 9. ihana oot ja aww kui sulone:) tosta auto jutusta sen verra et mä ajoin eilen ojaan..ja jäin tietty jumiin. 80 tuli ajettua. onneks frendit tuli pelastaa mut kun soitin niille. ja autoon ei tullu jälkiä :D meinas siin pienoinen paniikki iskee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg! No onneksi selvisit vaan säikähdyksellä <3 hui kauheeta! Joo en en en hommaa ajokorttia. Tää vahvisti sen:)

   Poista
 10. olen katsonut sinua jo tv:stä kun olit bb:ssä mutta nyt vasta eksyin lukemaan blogiasi. kirjoitat hauskasti ja vaikutat mahti tyypiltä! Hyvää kevään jatkoa Niko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentista ja kiva että löysit myös blogini puolelle (:

   Poista
 11. lisää noita asukuvia :) sulla on ihana tyyli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo kun nää on niin suosittuja postauksia mut mua aina kauhistuttaa näitä tehdä, koska en halua että jengi kelaa että tekisin näitä postauksia siksi että kuvittelisin olevani muodikas tai että puputtaisin tyyliäni teille ym:D no ehkä mä pääsen näistä fiiliksistä eroon. love ya !:)

   Poista
 12. Mun pitäis kanssa ajaa ajokortti, mutta oon siitä asti kun täytin 18 lykännyt sitä kokoajan tuonnemmas kaukaisuuteen koska "ei ole rahaa".. Todellisuudessa pelkään kans ihan hirveästi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo..onhan se ajokortti hyvä omistaa mutta toisaltaan onhan se fakta että mitä kauemmaksi sen hankintaa lykkää niin sitä varmemmin sitä ei sit koskaan tuu ajettua. Kerrohan miten käy;D elän jännityksellä mukana täällä! Hehe.

   Poista
 13. Voi sen ajaa myöhemminkin. Mutsi ajoi viisikymppisenä, ettei jää harmittamaan:)
  Ja ens vuoden alusta tulee voimaan uusi ajokorttilaki -> hinnat nousee reilusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon sitä mieltä että jos pystyy olemaan kortitta 50 vuotta niin pystyy olemaan sitten sen jälkeenkin:) Mutta joo mä tiedän kanssa monta jotka on ajanut vanhempana kortit:)

   Poista
 14. ihana asukokonaisuus ! ja hiuksetki tosi kivasti !
  itellä on ajokortti mut en koskaan aja autoo ko pelottaa iha hirveesti, koska en oo mikää mestari ajaja : D
  tuli tosta kokis/pepsi jutust mielee et mua ärsyttää usein baaris se et ko tilaa esimerkiksi Malibu cola LIGHT ja ne laittaa siihe normaalii kokist. en tii mikä siin on mut ite en tykkää normista hirveesti.

  VastaaPoista
 15. Voi, osaa se Niko sitten pukeutua:3 Ja olet muuten aivan oikeassa coca-colan ja pepsin suhteen...Ne eivät ole sama asia! :'D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com