keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

!!!!!!!!


Maanantai aamu - Suodatinpussit loppu - Take away kahvi + aamupala huoltsikalta.
Tiistai aamu - Maito ja sokeri loppu - Take away kahvi + aamupala huoltsikalta.
Keskiviikko aamu - Kahvi loppu - Take away kahvi + aamupala huoltsikalta.

Viikon saldo näyttää hyvin surulliselta. Odotan kauhulla huomista aamua. Meiltä varmana puuttuu huomenna se itse kahvinkeitin? Seuraavaksi mä ajattelin kokeilla juoda teetä (mikä ei todellakaan ole mun juttu), mutta onneksi meiltä löytyy kaapista omenateetä joka ostettiin viimeksi Turkista kun oltiin käymässä. Se on ihan super-jätte-hyvää ja maistuu lähinnä mehulta jota on hieman lämmitetty.

PS. Jos joku ihmettelee mun kynsien kuntoa niin sanottakoon että mä istutin äsken yrttejä kukkaruukkuihin, jotka ostettiin Ikeasta viikolla. Ja nyt mä suuntaan "maittavan ja terveellisen" aamupalan jälkeen suihkuun. Ilokseni huomasin että facebook on taas toiminnassa (JEE-JEE). Vaikka mun elämä ei yhden hemmetin sivuston takia siis kaatunut/kaadu (eipä?).

Tänään tapaan (jonku tyypin) meidän kuntosalilta jossa olen käynyt jälleen huonolla menestyksellä. Mä toivon että ne on huomannut mun panostuksen ja tarjoaa mulle niitä laitteita tänne kotiin käytettäväksi (edes sen hemmetin solariumin). Tai sitten jos mä saan jonku "viikon painonpudottaja tittelin" ja kuvani sinne salin seinälle? Katsellaan..

12 kommenttia:

 1. Vinkvink...
  Tiesitkö että talouspaperista ja jopa vessapaperista voi helposti taiteilla suodatinpussin tarvittaessa....toimii !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin:), mutta esim. talouspaperia meillä on erittäin harvoin kotona.. koska mun mielestä se on turhaa ja kuluttaa paitsi luontoa myös kukkaroa. Jos ei saa tahroja, kaatunutta mehua ym ym pyyhittyä rätillä jota voi käyttää muutamankin viikon niin sitten mun mielestä voi jättää tahrat ym pöydille. ;)

   Poista
 2. mä vieläkin ihmettelen sitä miten sä aina saat pienimmänkin asian kuulostamaan mielenkiintoselta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :d ouuuu! tää oli varmana kohteliaisuus? :D

   Poista
  2. joo tajusin just itekkin et muotoilin mun asian hieman väärin :D sataprosenttisesti kohteliaisuus oli kyllä =D ihan oikeesti on mielenkiintosta lukee ihan mitä tahansa sä kirjotatkaan... Aina huulirasvoista turkkilaiseen teehen ja kaikkee siltä väliltä ;D

   Poista
 3. Joo tosiaan oon aika samoilla linjoilla edellisten kanssa, että sun postauksia ja kaikkea vaan on niiiiiin ihana lukee! ja todellaki ihan mistä vaan kirjotatkaan :D tyyliin että jätän todellakin lukematta muilta tänkaltaiset postaukset mutta sun postaukset vaan on jotain ihanaa! :) ihailen sun tapaa kirjottaa:) oot huippu!

  VastaaPoista
 4. <3 Niko,ainahan joku on aamulla loppu,kahvi tai jne..Kahviahan on ihan pakko saada aamuisin,mukavaa päivää !!! Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista
 5. Komppaan Minkaa :) Niko Oot ylisulone♥! Voisikko tehä jotain postausta sun lempi koruista & vaatteista D: ?

  VastaaPoista
 6. Aivan, ei mullakaan ole ikinä talouspaperia, mustakin se on ihme pröystäilyä, mut jos oisin sanonu et käytä vessapaperia suodatinpussina, se ois kuulostanu vähän ällölltä tai jtn

  VastaaPoista
 7. Turkkilainen omenatee on jotain ihan parasta! Onneks ei tarvii Turkkiin asti lähtee sitä ostamaan, kun sitä löytyy esim. monista kauppahalleista. On ainakin joskus löytynyt. Hitto, nyt alko tekemään sitä mieli, mut täällä missä minä asun, ei sitä kyllä mistään saa. :/

  VastaaPoista
 8. Sulla jos kenellä on tää kirjottamisen taito hallussa. Oot varmaan ainoo tuntemani tyyppi joka sais jopa "kävin p*skalla"-tyyppiset tekstit vaikuttamaan kiinnostavilta. Kiitos päivän piristyksestä, hajoilin ittekseni sun kahvisekoilulle! :) Mut hei, sellast sattuu ! <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com