keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Lempiaiheeni: Itseruskettavat (video)


C'moon! En tiennyt että pystyn lataamaan puhelimella suoraan videon youtubeen. Ok, mitä noilla nykypäivän puhelimilla ei pystyisi tekemään? Ei muuta kuin wifi-verkko päälle ja se alko lataamaan sitä nettiin, törkeetä.
Videolla hieman asiasta joka on niin lähellä mun sydäntä (..vai pitäisikö mun sanoa että lähellä mun vartaloa?).
Teidän kauhuksenne tämä oli niin äärettömän helppoa että näitä saattaa jatkossa ilmestyä lisääkin,haha. Tosin laadusta mä en tiedä / mene vannomaan. Video on siis kuvattu Samsung Galaxy 2:sella.

xoxo

15 kommenttia:

 1. hienoa tää nykyteknologi :DD mut siis mistä sää oot ostanu sen saippuan millä sait ton itseruskettavan käsistäs pois? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen stockmannin alakerrasta ja mä etin tota tuotetta oikeasti jonku muutaman vuoden kunnes nyt tajusin sen olevan tuota kun se osui silmiini. Ihan paras:)

   Poista
 2. Eikä, Niko sä oot ihana! :D
  Kiitos vinkeistä! Itsehän tykkään näistä rusketus touhuista,
  ja päätinkin, että lähden viikonloppuna hakeen yhtä kyseistä tuotetta ainakin!:)

  VastaaPoista
 3. Paljon tuo Kicksin itseruskettava voide maksaa? Ajattelin käydä ostamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 9,90 muistaakseni ja voin sanoa että se on näistä aineista mitä olen vuosien aikana käyttänyt niin yksi parhaimmista ja edullisimmista :) suosittelen ihan +10 kamaa!

   Poista
  2. Noniin! No ei ole kyllä kallis :) Kiitti hei Niko, lähen huomenna ostoksille sitten Kicksiin ;)

   Poista
 4. Oliko toi Doven tuote kanssa siis itseruskettavaa? itellä aika tiukkaa ja aattelin että toi Dove saattas olla edullisin vaihtoehto. Löytyykö ihan K-marketeista? Ja toi voihan sitä siis ihan ensikertalainen ruveta käyttämään niin että näkyy tuloksia? :)

  anteeks tää kyselymäärä mutta haluisin tosissaankin kokeilla itseruskettavaa mutta oon täysin tietämätön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi dove on päivettävää eli ei oikeastaan itseruskettavaa, mutta kyllä sillä siis ihonväri muuttuu :) Koska mulla on hieman tummempi iho niin mä en huomaa eroja sen käytössä, mutta se siis ainakin syventää hieman mun rusketusta ja mä käytän sitä välillä myös kesäisin.

   Niistä on kahta eri voimakkuutta ja mulla on se "dark" eli se on hieman tummempaa. Mulla on muutama vaalea ystävä jotka on saaneet noilla Dovenkin tuotteilla itselleen läikykkään ihon eli sen kanssa pitää kuitenkin olla tarkkana:)

   Dovea myydään melkeimpä kaikissa kaupoissa ja sen hinta vaihtelee hieman myymälöissä. Se maksaa 5-6 euroa, uskaltaisin väittää:) Noi pullot on kuitenkin suhteellisen riittoisia varsinkin JOS niiden kanssa ei läträä päivittäin:)

   Saat ihan varmana ensikertalaisena tuloksia tuolla Dovellakin <3 ja se on ensimmäinen tuote mitä minä joskus aikoinaan aloin käyttämään ja siitä lähtien yksi tai kaksi purkkia sitäkin pitää olla tuolla varastossa:)

   Poista
  2. Selvä kiitos paljon! :) No mietin tota että jos se on vain päivettävää nii olisiko sulla tiedossa jokin muu mikä ois itseruskettavaa ja tota samaa hintaluokkaa? ja vielä plussa ois se jos löytys ihan K-marketeista. käpykylässä kun asun.. :)

   Poista
 5. Luulin et noitten itseruskettavien laitto on paljon vaikeampaa :D! Paljon tuo purkki makso millä saa tuon itseruskettavan käsistä pois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUOMIO! mä käytän näitä aineita melkein päivittäin eli mulla on iho aina keskivertoa tummempi, joten mä laitan näitä aineita miten sattuu:) MUTTA jos sä ensimmäistä kertaa alat levittämään näitä voiteita niin mä suosittelen että aloitat vaikka jaloista, koska näin talvella sun jalkoja ei tuskin kovinkaan moni näe:) Ja sitten kun oot oppinut sen "taktiikan" millä saat levitettyä parhaiten niin voit siirtyä käsiin ja kasvoihin:)

   Mutta siis ilman tuota saippuaa mulla on yleensä kumihanskat kädessä, koska se jättää hieman törkeeksi muuten noi kätöset. TOI saippua vaan oli vastaus mun rukouksiin. Se maksoi muistaakseni hieaman alle 20 euroa. Mutta uskallan veikata että toi pullo kestää mulla ainakin sen 4-6 kuukautta ehkä jopa kauemmin:)

   Poista
 6. jes kiinnostava video!:D haha XD"määä saan illalla huudot, mää saan illalla selkään"

  VastaaPoista
 7. Hei kiitti vinkeistä! Tulee tarpeeseen ku kesää kohti ollaan kumminki jo menossa:)Ja pakko sanoo, et ihanaa ettet vedä noitten itseruskettavien kaa ihan överiks ku toisinaan simmostaki näkee :DDD

  VastaaPoista
 8. niko sie olet ihana :) vois kokkeilla tommosia, ko olen hirrveeen vaalea !

  VastaaPoista
 9. Ihana kiitos vinkeistä vaan!!;) sun ansiosta marssin viime vklp ostamaan tota itseruskettavaa kicksistä ja on muuten todella hyvää niinkun oot sanonukkin!!! :) että kiitos sulle löysin VIHDOINKIN hyvän itseruskettavan!! :)<3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com