keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kävin puntarilla..


Kävin pitkästä aikaa puntarilla salilla ja mä olen kauhuissani. Laskettuani painoindeksin huomasin että mä olen normaali painoinen. Seuraava luokitus oli "lievästi lihava", OMFG? Saisin kuitenkin lihota yli 10 kiloa ennen kuin siihen pisteeseen mentäisiin.. Mutta kuutosella tuo paino ei vaan saisi alkaa sitä mieltä mä nyt vahvasti olen. Indeksi laskettu täällä. Omani oli siis 19,9 ja en varmana koskaan ole ollut näin lihavassa kunnossa siis mun mittapuussa. Onneksi nytkin tuli vedettyä tunnin treeni ja oikeasti paikat kiittää ja mieli myöskin:)


Jäikö tämä viimeiseksi kuvaksi joka minusta otettiin baarissa? 
Koska viihteellä ramppaaminen ei missään nimessä auta mun painoindeksiä!

Älkää ihmetelkö jos mä pian olen kolmantena pyöränä pitämässä blogia täällä! Peppi ja Mimmi saa pian seurakseen Ninnin. Haha. Pakko se on vielä hieman pekonia ja kananmunaa vetää naamariin..ei auta..

26 kommenttia:

 1. Sä et todellakaa oo liian lihava et älä ny vaa ala laihduttamaa :D oot nii pieni muutenki :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ja muutama kysellyt mun pituutta tuolla facebookissa niin se on 173cm eli oon aika tappi:Z Ja pian tanakka sellainen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niko et ole ainoa joka on ton pituinen mä olen saman pituinen kuin sä eli me ollaan molemmat tappeja
   terkuin iida toijalasta :)

   Poista
  2. hahahahh, mäki oon 173 pitkä mut oon 62kg!

   Poista
 4. tajuutko miten paska fiilis oikeesti ylipainosille tulee, ku laihat ruikuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painotan sanaa NORMAALI PAINOINEN:) Ja en mä ruikuttanut. Jokainen on oman painonsa itselleen hommannut. Piste :)

   Poista
  2. ei niko tässä ole ruikuttanut... ja jos olet itse ylipainoinen niin älä katso näitä juttuja jos sinulle tulee paska fiilis.. ja jos itse olet ylipainoinen niin niko ei ole tehnyt mitään että olisit ylipainoinen itse sen olet itselleen hommannut...

   Poista
 5. http://kiloklubi.fi/
  Suosittelen todella lämpimästi tätä sivustoa! Saat laitettua sinne päivän liikkumisen ja syömiset. Se neuvoo erilaisilla vinkeillä miten laihtua ja kuinka monessa viikossa saavutat tavoitepainosi :) Kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 6. muista, että lihas painaa enemmän ku läski. ja kai se paino ny väkisinki nousee sitä mukaa ku käyt pumppailemassa... älä kyttää vaakaa vaan peiliä ja sitä fiilistä mikä salilla käymisen johdosta tulee! :)

  VastaaPoista
 7. <3 Niko,kyllä jokainenhan ne kilonsa,kantaa itse. Mielestäni on hyvä asia että,kaikki olemme erinlaisia,niin painon suhteen kun muutenkin.Toiselle ulkonäkö asiat ovat tärkeitä ja toinen katsoo enemmän mitä sydämellä on ja tietysti onko aivot narikassa vai ei.
  Hienoa,että olet innostunut sielä salilla käymisestä ja hyvää ruokaa voi aina syödä.
  Ja Niko terapia auttaa ,ainakin meillä monessa asiassa,tsemppiä!!!

  Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista
 8. Voi Niko pieni sä oot ihan sopivan painonen, ei sun tarvii säikähtää. :D Turhaan murehdit tuollaisia typeriä juttuja oikeesti! :)

  VastaaPoista
 9. kun alotin lukemaan tota ja katoin tota kuvaa, luulin oikeesti et kauhistelit sitä kuinka vähän sä painat =D

  VastaaPoista
 10. kuules niko, sä painat ihan hirveen vähän kun oon kuiteski noi pitkä! Itte painan samanverran/vähän enemmän kun sä ja oon sua yli 15 cm lyhyempi. :D Että revi siitä.

  VastaaPoista
 11. sanoit aikasemmin että jokanen on itelleen oman painonsa hommannut... ylipaino johtuu useassa tapauksessa myös geeneistä ja siitä miten vanhemmat on nuoren lapsensa kasvattaneet. ei kaikki sille voi mitään. kukaan ei muutenkaa välitä tollasista ruikuli pojista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuliko mieleen että myös hoikkuus voi olla geeneissä? Ja toiset ihmiset ei välttämättä lihoa vaikka kuinka haluaisi. Tähän vaikuttaa mm. aineenvaihdunta ym. Ja sulla ei varmana kovinkaan hyvin ole asiat oman painosi kanssa jos tarvitsee tulla toisen ihmisen blogiin haukkumaan toisen ihmisen painoa?

   "kukaan ei muutenkaa välitä tollasista ruikuli pojista :D" -> Tiedätkö että pääasia on että viihtyy itse omassa kehossaan ei niinkään sillä mitä muut on siitä mieltä:)

   Hajoo läski sinne tietokoneen näyttösi taakse ja mee vaikka juoksumatolle JOS et muuta keksi :'D

   Poista
  2. Todella aikuismaista käytöstä. Näköjään se provosoituminenkin on geeneissä. Mut hei, jatka sä blogin kirjottamista.

   Poista
  3. Ai sä tuut saarnaamaan mulle aikuismaisesta käytöksestä sen jälkeen kun oot mut dissannut täällä "kukaan ei muutenkaan välitä tollasista ruikuli pojista:D" -kommentilla. HEI HALOO? Provosoituminen voi olla sitten vaikka geeneissä, mutta ne ihmiset joilta mä perin geenini (eli mun vanhemmat) opettivat mulle mm. käytöstavat. Sulle ei taidettu kotona niitä opettaa? Mut hei, mä jatkan blogin kirjoittamista.. ihanaa että lupa on myönnetty & JOS KETÄÄN EI HÄIRITSE niin mä kirjoitan/sanon täällä omaan elämääni liittyvät asiat kuten itse haluan. Tsemppiä juoksumatolle ;D

   Poista
  4. Täällä kirjoittaa ihan eri anonyymi kuin aikasemmin. THEY SEE ME ROLLIN', THEY HATING.

   Poista
 12. Tule vaan :) Otetaan sut kyllä avosylein vastaan! <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com