torstai 29. maaliskuuta 2012

Elixialle!


En oo julkaissut itsestäni kuvia moneen päivään. Nyt mä löysin webcamin tästä koneelta ja päätin nopeesti napata kuvan. Eli mä siis kirjotan tätä blogia! Moi vaan kaikille. Oon Niko Saarinen ja tänään myöhemmin koitan kerjetä vastaamaan teidän kysymyksiin joita voitte muuten laittaa lisää täällä. Tää kuva ihan vaan siks jos joku luuli että tätä blogia kirjoittaa kanakeitto tai postipaketti (jotka on esiintynyt eilisissä kuvissa).

Nyt vedän aamupalan naamariin (klo 16:20?) kiitos työni. Pakkaan kamat kassiin ja lähden salille jossa koitan parhaani mukaan omatoimisesti räpeltää jossain laitteessa..edes jotain.

Niin ja jos joku teistä haluaa Elixialle treenaileemaan (Elixia -Tali) niin voitte heittää mulle sähköpostia nikojuhanisaarinen@gmail.com niin saatte tutustua saliin ilmaiseksi vuorokauden ajan. Mutta laittakaa sähköpostia jos kiinnostuitte. Mä vastaan sitten teille ja annan puhelinnumeron jonne teidän tulisi soittaa ja sopia päivämäärä. Ei mulla muuta. Moikka!

13 kommenttia:

 1. iip olen tyhmä mut JOS laittasin sulle fanipostia nii mitä mun pitä kirjottaa kirjeeseen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjekuoreen siis! :D

   Poista
  2. Siis siihen kirjekuoreen jotta se tulisi perille minulle?

   MTV3 CHAT / NIKO
   00033 MTV3

   Noinkin yksinkertaisella osoitteella teidän kortit / kirjeet / ym tulee perille minulle :) Jokainen kirje ilahduttaa suuresti. Joten kiitoksia jo etukäteen JOS jaksat minulle jotain ihanaa raapustaa <3

   Poista
  3. pitää vielä miettiä että rohkenenko mutta katotaan nytten ;)mutta kiitos silti! :)

   Poista
  4. Rohkene ihmeessä:) rakastan teidän kirjeitä, koska niistä välittyy sellainen tietynlainen tunnetila jota ei voi ihminen tarjota täällä netissä esim. kommenttien muodossa:)

   Poista
 2. Hiemanko näkyy tuloksia tossa sun kuntosaleilussa ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tietä.. varmaan tulee näkymään JOS ja KUN vaan käyn kauemman aikaa ja säännöllisemmin mitä nykyisin:)

   Poista
 3. hei !! tee kysymyspostauksen vastaukset videona. pliiiis. olet niin hellyyttävä ja HAUSKA videoilla. nauran oikeesti aina kippurassa sun jutulle:D oot vaan niin fun. terveisin 23v. tyttö Tampereelta heheh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiiii:)pitää kattoa, se video varmaan vois olla joo kivempi ja voisin varmana vastata useampaan kysymykseen. Katsotaan mitä mä keksin:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. nhää:) en ollu nyt viikkoon käynyt edes salilla ku otin ton kuvan, katsellaan lähempänä kesää sitten;P

   Poista
  2. No mut siis on oikeesti!! :) tota vauhtii kesällä oot jo lihaksikkaampi ku mr. legioona ;)

   Poista
 5. <3 Niko,tiedetään ,ettei tohon yö juttuun pitäs mennä mukaan,mutta pala kurkussa katteltiin,kun herkkä on ,eikä halua muille ihmisille pahaa ja näkee miten tyhmiä toiset on sulle ja mitä muuta paskaa saat,mikä sensurodaan meiltä katsojilta,niin ei hyvä !!!!
  Silloin ei Niko energia laulusi auta,vaikka on kiva kun laulat sitä <3
  Kuitenkin meitä on paljon ja paljon ,jotka oikeesti tykkäämme sinusta ja koiristasi,ja on aina iloinen yllätys,jos olet ollut poissa ruudusta ja sitten onkin sun junto vuorosi.
  Ja sun ruoka juttusi on mahtavia,saadaan aina uusia ahaa elämyksiä,että sen voisi noinkin tehdä.ISOT HALIT !!!


  Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com