keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Pieni postipaketti täynnä ihania ja raikkaita tuoksuja!


Kotiin saapui muutama päivä sitten paketti jota oli jo muutama päivä kerjetty odotellakkin, koska täällä alkoi olemaan ainakin suihkusaippua ihan finaalissa ja itseruskettavatkin kaipasi jo pienoista täydennystä.


Nää suihkugeelit on vaan ihan törkeen hyvän tuoksuisia. Tilasinkin niitä hieman "varastoon", koska jotenkin jännästi tässä perheessä saadaan viikkotasollakin kulumaan helposti se yksi pullollinen.

Näihin ihaniin suihkugeeleihin pääsette suoraan tästä! (huomatkaa alennuksenne -40%). Mun ehdoton lemppari oli toi granaattiomena ja kahvipapu.


Ja itseruskettavia. Näistä multa kysellään ihan julmetun paljon aina. Nämä ei ole parhaita tuotteita joita olen kokeillut, mutta nämä ovat tuotteita joilla mä saan itseni ruskeaksi ja hinnaltaan nämä ovat ehdottomasti yksiä halvimmista. Mä oon kuitenkin itseruskettavien suhteen tosi vaativa, mutta näillekkin mä annan siunaukseni ja ovat siis myöskin omassa käytössäni nyt.

Itseruskettavat tuotesetti ,johon siis kuuluu voide joka on tarkoitettu kasvoille ja suihke vartalolle. Kasvoille tarkoitettu voide oli äärettömän hyvää ja jo yhden kerran jälkeen huomasin välittömän eron kasvojeni värissä. Muistakaa että nää voiteet on siis vaaleita ja kun levitätte niitä niin ette huomaa rusketustanne heti. Älä siis lisää voidetta julmettua määrää, koska ei se tehokkuus perustu siihen paljonko tuotetta levittää määrällisesti vartaloonsa. Noin 12 tunnin jälkeen huomaat eron, jos olet omasta mielestäsi vielä liian vaalea tai haluat vielä astetta tummemman värisävyn niin lisäät tuotetta uudestaan. Voit siis jatkuvalla käytöllä ylläpitää rusketusta ja asteittain lisätä tummuutta. Yhden illan aikana on kuitenkin turhaa hukuttaa itseään itseruskettavaan:)

Ps. Joku sanoi että nämä tuotteet lähtevät pesussa pois. Tämä pätee siis kaikkien itseruskettavien kohdalla. Koita välttää suihkuun menemistä mahdollisimman kauan sen jälkeen kun olet näitä levittänyt. Ihan samalla tavalla kuin esim. hiusvärit haalenevat kuin peset niitä shampoolla niin aivan sama pätee myös ruskettavissa (yllättävää?). Mä käyn pesulla kahdesti päivässä ja mä oon aina ruskea. Eli kyllä se itseruskettava myöskin pysyy vaikka sinä peseydyt :)
Itseruskettavat tuotesettiin pääset suoraan tästä! (tällä hetkellä ne ovat tarjouksessa -50%)


Sitten oli vielä kiinteyttävää rasvaa tarjolla, tuotteeseen pääset suoraan tästä!

Nyt syön ja lähden hieman hikoilemaan salille

Ps. Kumpa voisitte vaan saada noiden tuotteiden tuoksun myös sinne kotiin tämän blogin kautta. Tiedättekö tunteen kun joku rasva tuoksuu niin hyvältä että sitä tekisi mieli syödä? :D

10 kommenttia:

 1. <3 Tiedän tunteen :)) Mulla on ollut monta noista tuotteesta myös itsellä käytössä :) Yhteen aikaan ostin Hennalta Avonia,nekin on hyviä !!
  T: Kirsi J

  VastaaPoista
 2. niko oot ihana ku pidät huolen ittestäs kaikkien tuotteiden avulla!! mäki teen tota samaa!

  VastaaPoista
 3. "kerjetty"... ihana :D

  täytyy sanoo, et jotenkin ihmeellisesti oon koukuttunut tähän sun blogiin vaikken mitenkään ihmeellisesti oo koskaan seuraillut sun "menojas" (okei kuulostipa hassulta).

  VastaaPoista
 4. Mmm... tuntuu melkeen et voin haistaa kaikki noi ihanuudet tänne asti :D

  VastaaPoista
 5. mulla on yks omenarasva joka tuoksuu ihan vastakuoritulta omenalta ja se on niiin syötävän hyvä tuoksu. toi kahvipapu-suihkugeeli on aivan ihanaa, en ees tiedä kuin mones purkki mulla on sitä menossa puolen vuoden sisään..

  VastaaPoista
 6. Osaatko sanoa voiko itseruskettava lähteä "läikitellen" pois? Miten sen voisi estää? Kuoritko Niko ihoasi ennen kuin levität voiteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lähteä,mutta sitähän voi aina koittaa estää sillä että ottaa jatkuvaan käyttöön voiteet :) Vaikka kerran viikossa? Kun näitä käyttää kauan ja säännöllisesti ei se oikeastaan enää lähde samalla tavalla ihosta pois:) En kuori ihoa ennen käyttöä KOSKA mä laitan näitä välillä päivittäin. Ainakin kasvoihin ja käsiin:) Mutta jos ihan toisinaan vaan meinaat koklailla niin kuori ihosi ennen. Lisäksi jos esim kasvoilla alkaa näkymään läiskiä niin kuori ihosi silloin-> lähtee ruskettavat pois! :)

   Poista
 7. Meil oli viime kesänä noi kahvin ja appelsiinin tuoksuiset suihkugeelit ! rakastin niitä yli kaiken ! kiitos tästä tilaan noi heti :) ja sun blogi on todella hyvä :)

  VastaaPoista
 8. Toi kahvisuihkugeeli on rakkaus, ostin tekin sitä vasta :-) !

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com