perjantai 2. maaliskuuta 2012

Haluatko sinä testata tuotteita ilmaiseksi?

Rekisteröidy tästä - se on ilmaista!

Ajattelin vinkata teille yhdestä ihan loistavasta jutusta jonka löisin itse tuossa muutama viikko sitten netistä. Ja siis kun oikeasti vaan etsii niin voi löytää mitä siisteimpiä juttuja. Mainonta näissä blogeissa ärsyttää joitain ihmisiä suunnattomasti, mutta voin kertoa että mä vinkkaan tästä nyt vain ihan puhtaasti siitä syystä että pidän tätä juttua oikeasti siistinä,toimivana ja juuri sellaisena mihin tämä kaikki alati kasvava nettimainonta on menossa.

Mm. viikko takaperin eräs yritys tarjosi minulle mainontaa blogissani. Olisin saanut jokaisesta uudesta käyttäjästä heidän sivuillaan 0,90 senttiä (se voi kuulostaa pieneltä summalta, mutta miettikää JOS teitä olisi mennyt sinne vaikka 200 kappaletta?). En suostunut tähän, koska yritys ei minun mielestäni ollut sellainen mistä haluan blogata ja heidän palvelunsa oli minun mielestä hieman "epämääräinen". En missään nimessä halua johdattaa teitä harhaan vain ja ainoastaan rahanhimoissani. Lisäksi olen mainostanut vuosia jo jotain juttuja facebookissa (..jossa päivitykseni tavoittaa useita tuhansia ihmisiä) ja saanut yhdestä klikkaamisesta jopa muutamia satojakin euroja. Joten silloin kun joku koittaa mua kusettaa silmään niin kyllä sen oikeasti huomaa. Mutta esim. jos joku tarjoaisi minulle 2 euron tuotettaan tänne blogiin niin voisin innostua aiheesta ja kirjoittaa siitä että en mä niinkään rahallisesti tätä tee ja oon vaan sellainen ihminen että innostun uusista jutuista ihan nollasta-sataan!

Tää alku puffaus ihan vaan siksi että tiedätte että seuraavista linkeistä en tienaa senttiäkään, ainoastaan pisteitä joilla ilmeisesti on jotain arvoa sitten myöhemmässä vaiheessa? Eli siis ihan vaan puhtaasti ja vilpittömästi haluan kertoa teille tästä jutusta, koska tää on siisti juttu:)

Mä oon tosin innostunut kerran jos toisenkin esim. jostain euron partahöylistä ja niitä tulee vieläkin postista, en oo koskaan niitä käyttänyt ja maksan niistä kymmenen euroa kuukaudessa? En mä kyllä varmana oo niitä laskujakaan koskaan maksanut (..että). Lisäksi onhan tänne tilattu lehtiäkin ihan vaan niiden tuotelahjojen puolesta jotka on osottautunut ihan eriksi sitten lopulta mitä kuvat on antanut ymmärtää. Musta on kerran tullut jehovantodistajakin melkein, ihan vaan siksi että sinne sai aina mennä humalassa juomaan ilmaista kahvia öisin ja sai pullaa syödäkseen. Että mä puhun kokemuksesta.. Kaikkea ei kannata kokeilla. Ja jotkut diilit ei vaan toimi:D

Buzzador? Onko ihan uusi juttu vai ihan ventovieras käsite? Kyse on sivustosta joka tarjoaa erinlaisia kampanjoita heidän sivuilleen rekisteröityneille käyttäjille. Kampanjoita tulee tiuhaan tahtiin ja jos sinun profiilisi sopii johonkin kampanjaan valitaan sinut siihen, jos siis itse haluat. Kaikki on siis ilmaista ja sun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kokeilla uusia tuotteita, kertoa niistä frendeille ja mahdollisesti bloggailla, jos omistat blogin..MUTTA tämäkään ei siis ole pakollista eli sun ei tarvitse pitää itse blogia saadaksesi noita tuotteita. Sen jälkeen alat keräämään pisteitä joita saat jokaisesta kampanjasta joita teet ja sen jälkeen voit halutessasi pyytää kavereitasi mukaan tohon juttuun ja saada niistä pisteitä. Noilla pisteillä sä sitten varmistat sen että pääset jatkossakin uusiin juttuihin mukaan ja saat paljon taas kivoja juttuja testattavaksi. Tuolla pyörii nyt kampanjat mm. purkkapusseista, pakastepizzoista, dove-rasvoista..

Ja siis sä kerrot sun rehellisen mielipiteen. Eli sun ei tarvitse kehua tuotetta jos se sun mielestä ei ollut kehumisen arvoinen vaan kerrot oman rehellisen mielipiteesi. Mä en oo vielä buzzannu mistään tuotteesta tänne blogiin ja jos näin teen joskus niin mainitsen siinä postauksessa mistä on kyse että ei tarvitse teidänkään arpoa sitten jatkossa että olenko kirjoittanut tänne ihan vain siksi että olen saanut tuotteen ilmaiseksi:)

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  nikosaarinen): PÄÄSET TÄSTÄ BUZZADORIKSI !

Eli käyhän rekisteröitymässä jos sua alkoi kiinnostamaan. Tämä on siis ilmaista ja sulla on mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa testaamaan esim. uutuuksia, jotka ei vielä ole edes kaupoissa myynnissä!

Jos on jotain kysyttävää tai oot jo tuolla palvelussa niin kerrohan kokemuksia vaikka kommenttiboxissa, koska mua kiinnostaa kuulla teidän mielipiteenne / vastata teidän kysymyksiin. Mahtavaa viikonloppua! XOXO. 

24 kommenttia:

  1. Buzzador kuulostaa tosi upealta, ja sitä se onkin jos siihen hommaan pääsee mukaan. Tosiasiassa suuri osa buzzadoreista ei koskaan pääse mihinkään kampanjaan, osa taas vuodessa moniinkin. Tiedän ihmisiä, jotka ovat olleet sivustolla vuosia saamatta mitään testattavaksi. Itse olen nyt ollut ehkä puoli vuotta, eikä mitään ole kuulunut.
    Mutta kivoja tuotteita siellä on nytkin joillain testattavana, esim pizzaa ja teetä! :) Eihän se ilmoittautuminen mitään maksa, vaikkei kampanjoita tulisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok mä olen ollut vasta tosi vähän aikaa ja mä olen saanut kyllä jo testattavaa.. Mutta kuten sanoit niin ilmaistahan se on:) Ja aina voi koittaa kerryttää niitä omia pisteitään, koska niiden kauttahan kai pääsee paremmin sitten tuleviin kampanjoihin:) Mutta mä pidän peukkuja ja toivon että saat jonku jutun testattavaksi <3 ..Oisit sen kyllä jo ansainnut!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. No mä koitin parhaani mukaan selittää sen tuohon, lisäksi heidän sivuiltaan www.buzzador.fi se selviää aika hyvin:)

      Poista
  3. tää Buzzador kuulostaa kyl tosi kiinnostavalt, kiitos vinkistä! en ny tarkalleen tajunnut, että mitä tossa siis tehdään, kirjaudutaan sivustolle, mutta mitä sitten? joo en oo ehkä kovi fiksu ::D ja mihin toi sun käyttäjätunnus sitte pistetään, siis et ilmenee et oot kutsunu mukaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä "suosittelija" kohdassa pitäisi kai automaattisesti lukea: Niko Saarinen (JOS EI LUE, niin sitten sinne voi kirjoittaa sen). Sä rekisteröit itsesi tuonne, jäät odottamaan kampanjaa, saat sähköpostia jos sulle tarjotaan jotain kampanjaa, sitten sä jäät odottamaan hyväksyttiinkö sut siihen. Ja jos hyväksytään.. saat tuotteen kotiisi ja alat testailemaan sitä:)

      Poista
  4. Toi kuulostaa kyllä melko kivalta, pitääpä mennä rekisteröitymään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marja, kerrohan että tuliko sinne suosittelija kohtaan mun nimi vai laitoinkohan jonku linkin nyt väärin:D

      Poista
    2. Joo, tuli ihan viimeisessä kohdassa että värvääjä: nikosaarinen ! :)

      Poista
    3. Osaisitko Niko muuten selittää, että mistä kohdasta vois laittaa vaikka omaan blogiin tuon linkin että ois itse siinä joka värvää ihmisiä, voiko edes kuka tahansa tehdä niin? :D löysin itse vaan tuon että voi yksitellen lähettää kutsun ihmisille.

      Poista
    4. Se kohta missä on juuri se että "värjää ystäviä" ja sun pitäisi tehdä se silleen että laitat niitä sähköposteja sinne yksitellen.. Niin siinä on se boxi missä lukee se teksti. Mä otin siitä siis sen http:// -sivuston koodin ja laitoin sen tänne blogiini linkkinä. Kai se siis niinkin toimii:)

      Poista
    5. "värJää ystäviä". Hihi, ihana. <3 Oletan että piti lukea värvää, mutta jos olen väärässä, ni mun moka. :P

      Poista
  5. Kuullostaapa tosi kivalta! Kyllä rekisteröidyin, aina sitä on itelläkin halu kokeilla kaikenlaista, katsotaan nyt millainen tuo sitten on :)

    VastaaPoista
  6. Juu aina kannattaa kokeilla(: eihän se mitään anna ellei yritä! Ja kun on ilmaisesta toiminnasta kyse niin mikäs siinä:)

    VastaaPoista
  7. Millon julkistat ziperall kilpailun voittajan :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää sen voittajan suhteen olla vielä yhteydessä tuonne Ruotsin puolelle itse yritykseen. Ja koska me käydään sähköpostilla keskustelut enkuksi (joka ei ole mun vahvin juttu).. niin mä koitan kerää energiaa tämän päivän aikana tai sitten viikonlopun aikana viimeistään tulee voittaja selville:) Malttakaa hetki siis!

      Poista
  8. Oi kiva, kun esittelit tälläsen sivuston täällä, pitääpä käydä rekisteröitymässä :)

    VastaaPoista
  9. HOMOT HOITOON JA ÄKKIÄ!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JA IDIOOTIT SAARELLE IHMISSYÖJÄHEIMON ARMOILLE JA ÄKKIÄ!!!

      Poista
    2. hahahah, hyvä Niko !:D Oot ihana !! :) <3

      Poista
  10. Liityin, mutta en oikein ymmärrä kuinka osallistua nuihin kampanjoihin. Kiitokset vinkistä! Olenkin etsiskellyt tälläistä sivua, koska tykkään testailla kaikkea! Olen mm. elovenan kaurajuomia testannut aikaisemmin, sekä uusinta naturel mustikka lakritsia. Minusta on hauska kokeilla ja blogata myöhemmin kokemuksista (: Harmi että oma blogi tällä hetkellä kaatunut. Toivottavasti se ei estä jäsennyyttä. pitää poikaystävää tökkiä että korjaa serverinsä pian, että blogi taas näkyy.

    VastaaPoista
  11. Tää oli niin mahtava että oli pakko liittyä :) toivottavasti tulee testattavaa pian! Kiitos Niko tiedotuksesta!

    VastaaPoista
  12. mä oon ollu pari vuotta jo buzzadorina ja saanu kokeilla vaikka mitä kivoja juttuja, enimmäksee on ollu kaikkee kosmetiikka jutskuja. Nyt toi buzzadorin systeemi on muuttunu aika erilaiseks ku mimmone se oli alkuaikoina. Ei oo tullu pitkää aikaa mitää buzzattavaa :c

    VastaaPoista
  13. Mä olin just liittynyt tohon Suomessa, ja sain testattavaks Doven tuotteita, mut sit muutin pois ja harmittaa törkeesti, että se ei toimi vielä Saksassa! Nyt sit vaan odottelemaan, milloin ne laajentuu tännekin! :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com