lauantai 31. maaliskuuta 2012

Herkuteltiin hieman illalla..



Tehtiin illalla hamppareita ja niin hyvältä kuin ne kuvissa näyttää..niin voin sanoa että ne oli vielä maukkaammat suussa. Paistettiin valmiit jauhelihapihvit ja noi sämpylät kuumennettiin myös pannulla. Väliin heitettiin kurkkua,tomaattia,aurajuusto,jäävuorisalaattia,juustoa ja salaattikastiketta. Hemmetin yksinkertaista tehdä ja voittaa jopa McDonald's -safkat (vaikka mä voisin elää niiden hampurilaisilla). Mahtavaa muuten huomata tässä vaiheessa viikkoa että en ole syönyt kertaakaan ulkona viikon aikana. Hyvä minä. Hyvä me. 

Ihanaa aamua teille. Meikäläinen alkaa vetämään jotain rohtoja naamaan sillä yön aikana tuntuu pienoinen flunssa yllättäneen. Hittolainen että juuri tänään kun pitäisi olla vedossa ja menossa, mutta onneksi aamu vasta alkaa valkenemaan joten tässähän kerkeää vielä vaikka ja mitä tapahtumaan ennen iltaa :) 
Oloa ei tietenkään helpota se että näiden hampurilaisten kanssa tuli tuhottua lasi jos toinenkin viiniä.. (lue: kokonainen pullo + muutama näkäräinen).

21 kommenttia:

  1. Namnam!! Oikein nälkä tulee kun katsoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin! Onneksi meillä on vielä yhdet sämpylät tuolla jemmassa eli tiedä vaikka mun aamupala muodostuis tämmöisestä.. (hyi kamala,voinks mä? - en mä voi?)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. oi meki tehään aina välil hamppareita :) mut me tehää itte pihvit ja sämpyläkki :) mutta voittaa kyl mennentullen noi pikaruoka safkat. :D ihanaa lauantaita sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä ei ihan niin alusta loppuun tehdä itse, koska oon todennut että noinkin ihan maukkaita :) Mutta voin vaan kuvitella kuin ihania hampurilaisia siellä Annis tehdään <3

      Poista
  4. nam, hyvännäköstä :) oot varmasti mainio kokki (8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. annivanni no sanotaanko niin että olen "kelpokokki" :D

      Poista
  5. Katselin tässä ja näin et pari kaveria oli tehnyt kans hampurilaisia. Sun näyttää kyllä paljon paremmilta ku niiden. (olit vissiinkin tykännyt siitä kuvasta)

    VastaaPoista
  6. heei et ois laittannu noita kuvia tohon, tuli kauhee hampparihimo :D:

    VastaaPoista
  7. <3 Niko,huomenta,se ihana nälkä .... taas join herättynä,vaan kahvia ja pössytin ... Ja sitten sä laitat tommosii ihanii hamppareita,Nm <3<3,mutta eihän se ole sun syys ,jos mulle ei aamulla heti maita aamupala. :)
    Olen aina ihmetellyt,kun joku voi syödä vaikka mitä aamulla,mulle ja Sarille ei vaan uppoo,ei ihan terveellistä,mutta näin "Aikuisina"
    onneksi voi jo itse päättää syömisistään ja milloin syö. :) <3
    Älä ota sitä flunsaa vastaan ja taistele kaikin voimin sitä vastaan ja illalla,sitten hauskaa,ja GO,GO ... :o)


    PÄIVI JA SARI :) :) <3<3

    VastaaPoista
  8. Tää ei liity noihin hamppareihin.. muttaa tarviisin apua (taas) :D Elikkä mää en yhtään tiiä mikä koko mun pitäs ottaa siihen haalariin,mitä sillon mainostit vähän aikaa sitten.. :/ oon n.155cm pitkä,ois kiva jos niko tai joku muu vois auttaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HMM. katos yrityksen sivuilta se koko taulukko! Niissä on aika kivasti ne koot ilmoitettu. Mielummin hieman iso kuin pieni se on fakta että liian pienessä haalarissa ei oo kiva olla. Mä olen 173 cm ja mulla se koko oli S. Koska sä oot kuitenkin lyhyempi niin pohdihan XXS tai XS:n välillä! :)

      Poista
  9. Niin,oli vielä tarkotus jatkaa tota kommenttia,koska siellä on xs = 135 - 155cm ja m = 165-175cm :/nii en oikee tiiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö XS ja M-kokojen välissä oo lainkaan S-kokoa? :o Hmm.. No tää on aika kinkkinen, koska toi XS saattaa olla turhan "jämpti", mutta toisaltaan nää haalarit varmaan ihan hieman venyykin jos siis märkänä kuivatat ne vaikka narulla.. ELI sen puolesta toi XS voisi olla ihan ok. Jos siis oot painosi puolesta pieni ni ota se XS..

      Poista
  10. Ei oo S-kokoa :/ en tiiä onko ne sitten loppunut vai mitä,koska muissa on.. jospa nyt oottelen vielä muutaman päivän jos sinne tulis se S-koko.. mutta kiitos kuitenkin avusta (:

    VastaaPoista
  11. hahaa heitin tänään postiin kirjeen joka on sulle tarkotettu! :) Voitko ilmotella kun oot saanu käsiis kyseisen kirjeen? tietäisin vaan että on tullu perille! :)

    VastaaPoista
  12. nami mitä burgereita!!!

    VastaaPoista
  13. En tiedä katsotko noita vanhempia kommenttaja joten kirjoitan sulle tähän :)

    Lupasin tulla kertomaan sulle kun se huulivoide on tullut postiin ja tää todellakin toimii :) Aattelin vaan kysellä että kuinka usein päivässä laitat sitä ja kauan sulla se vaikutus on kestänyt? Oon laittanut nyt tätä parin päivän ajan ja huulet on kyllä aika tulessa jonkun aikaa, ehkä laitan liikaa? :)

    VastaaPoista
  14. Oi ko hyvän näkösiä! Tulee baitövei muuten myös hyviä kun tekee itse subeja! Kokeiltu on ;) Ja jos oot tosi kokeilunhalunen ruuan suhteen nii kantsii kokeilla myös semmosta et keität pastaa ja paistat kanan paistisuikaleita. Sit maustat sen kanan oman maun mukaa ja sekotat pastan ja kanan keskenään. Sit sekotat niitten sekaan vielä Ruohosipuli-levitettä ja sinihomejuustoa! Ja toi on viel tosi helppo tehä! NAM! :P

    VastaaPoista
  15. oi mite ihana näköne!!! :OOO

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com