maanantai 5. maaliskuuta 2012

Huulet isommiksi minuutissa ja muutamalla eurolla? Se toimii!

Kuten muistattekin että viikolla puhuin huulirasvasta joka turvottaa huulia? Eihän siinä tosiaan mennyt kuin muutama päivä kun mun paketti Nellyltä saapui tänne kotiin:)

Oikeesti tää huulien kuvailu osottautu ihan mielettömän hirveeksi. Kiitoksia mun pienen parransängen jota en vaan yksinkertaisesti jaksanut / kerjennyt nyt tässä leikkailemaan. Mulla on muutenkin nyt tää blogi ollut hieman "hiljainen" ,koska oon vaan ollut tosi kiireinen. Halusin kuitenkin tulla nopee kertomaan teille..

ETTÄ SE TUOTE OIKEASTI TOIMI JA SE MAKSOI VAIN 3,50 €! 
Huulirasva vain 3,50 € - saat tilattua sen tästä Laitoin kuvat mustavalkoiseksi syystä että en dikannut niistä yhtään värillisinä. Pidin huulet siis molemmissa kuvissa "luonnollisessa asennossa" enkä mutrutellut yhtään jälkimmäisessä. Tässä vikassa kuvassa mulla on huulirasva ollut huulissa noin 4 minuuttia ja siis se turpoominen vaan jatkui..jatkui..

A. Se nipisteli hieman (epämielyttävä tunne),mutta siis sen tosiaan huomasi myös että se tehoaa. Tunteeseen kuitenkin muutaman sekunnin päästä jo oli "turtunut".
B. Huomasin itse välittömästi eron ja niin muuten huomasi X:kin. Lisäksi tunsin oloni hieman "itsevarmemmaksi" kuin katsoin peiliin. Haha? Tää oli sitten varmana jo päässä tai jotain..

Nyt tästä koko jutusta on kulunut aikaa jo yli 30 minuuttia. En tunne huulissani enää mitään "nipistelyä", olen lisännyt huulirasvaa ihan hieman huuliini uudestaan. Ne ovat isommat ja mä oikeasti olen todella kiitollinen tästä aineesta. Nyt mun ei tosiaan tarvitse lähteä laittelemaan pistoksia niihin.

PS. Huulirasvan kun laitto huuliin niin siinä on myös ehkä semisti hieman "väriä", mutta hyvin vähän. Eli tää sopii varsinkin naisille ja myös tuo väri antoi niihin sellaisen "efektin" joka ehkä hieman suurentaa niitä. Mä annan tälle tuotteelle kyllä siunaukseni ja kyllä tämä nyt käyttöön tulee. Vaikka ei välttämättä ihan sellaiseksi "HEI MÄ LAITAN TÄTÄ TUNNIN VÄLEIN" -jutuksi, mutta kuitenkin.

Mä tuun palaamaan tähän tuotteeseen vielä varmana täällä ja kuvailen muitakin tämän päivän ostoksia hieman myöhemmin.. nyt mä taas riennän syömään ja sitten salille. Son moro! :)Jos sä haluat tämän saman huulirasvan itsellesi ( 3,50 kappale )
saat lisättyä sen ostoskoriin tästä!

17 kommenttia:

 1. Koitan lisätä teille viimeistään huomenna myös värillisiä kuvia ja hei.. se haalarin voittaja selvii myös huomenna! MÄ LUPAAN. On vaan nyt ollut kaikkee ja en oo kerjennyt oikeen postailemaan:/ Sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluun tollasen huulirasvan!! maukas.. Ja huomista arvontaaa odotelles:p

   Poista
  2. Jee, mä oon jo alasti täällä, että voin sit verhoutua vain siihen kun voitan sen... Sitä tehdessä se voi kyl olla tiellä... Tai sit ei, pitää kokeilla sit :) Ihanaa!!

   Poista
 2. Miten mä en huomaa noissa huulissa mitään muuta eroa kuin että alemmassa ne kiiltää? Siis jos vertaa mittasuhteita...(haluaisin siis nähdä eron, terveisin viivahuuli.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä täällä kotona huomaan eron :) Mä laitan teille asap värikuvia niin niistä ehkä huomaa selkeemmin. Mutta esim tuo kaari huulissa tulee nyt paljon voimakkaammin eroon että kyllä tää nyt vaan toimi (:

   Poista
  2. No hyvä.:) Mulla on kahtakin tällaista tuotetta, mut niistä ei kyl tuu mitään. Toisessa on sellainen mentholin tuoksu, jonka takia huulia tekee kyl mieli törötellä, joten ehkä se sit toimii, kuten on luvattu.:)

   Poista
  3. mistä tiiätte ,,, onko ehkä henkilö allerkinen kaikille teidän paska kauneustuotteille itse olen pahasti allerkinen. onneksi ulkoisesti luonnon kaunis.
   mari vanha nainen

   Poista
 3. mulla on totta samaa ja jos jotkut ei nyt huomaa eroa nii ku sitä laittaa koja päivä niin parin viikon päästä huomaa eron <3<3;)!

  VastaaPoista
 4. Niko hei mulla olis ns yksityistä asiaa sulle liittyen tohon rasvaan.. Oisko mahollista saada sun sähköpostii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehhee huomasinkin jo sähköpostisi oikeessa reunassa (:

   Poista
  2. nikojuhanisaarinen@gmail.com sinne vaan jos tulee jtn mieleen (tämä oli suunnattu kaikille) :)

   Poista
 5. En kyllä ikinä ois uskonnu tollasiin tuotteisiin mut pakko kai se on... :o :D Näyttää toimivan tosi hyvin, vaikka onhan sulla jo ennestään upeet huulet :)

  VastaaPoista
 6. <3 Niko,hyvin toimii,eikä ole kallistakaan ... Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista
 7. Toi on sellanen tuote varmasti että jää koukkuun :P Eli siis pakko ostaa! :) Kiitos Niko! :)

  VastaaPoista
 8. Moikka.

  En enää päässyt tonne sivulle josta sen ostit, joten mistähän voisin kyseisen tuotteet ostaa mieluiten netistä kun oon nii laiska lähtee kaupoille ! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuosta linkistä pitäisi päästä suoraan tuotteeseen ja tilaukseen :) Eli kokeiles uudelleen.

   Poista
 9. Toi polttaa ihan sikanaaaa..... auuuuutssss!!!! Ja kirvelee... mun kipukynnys ei tota salli käyttää :(

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com