tiistai 6. maaliskuuta 2012

Toive: Videopostaus!

Ajattelin kuvailla teille videota aurinkoisissa tunnelmissa. Mun on pakko sanoa että kun näistä mun huulista nyt on muutaman postauksen verran jo puhuttu niin tuossa videolla sen eron oikeasti ainakin itse näin kunnolla. PROCLÉ / LIPBALM VOLUME BOOSTER oikeasti toimii. Te ette välttämättä sitä eroa silleen huomaa, mutta minä joka kuljen joka päivä näiden samojen huulien kanssa paitsi näen niin myös tunnen eron niiden koossa :)


Huulirasvan voit tilata tästä - hintaan 3,50 € Ihanan aurinkoista tiistaita! Palaillaan illalla siis uuden postauksen kanssa linjoille:) Jos vaan mahdollista niin liikkukaa ja laittakaa ne koneet kiinni, koska tuo ilma tuolla ulkona on nauttimista varten ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Itse olen luonnollisesti tänään jo hieman käynyt käppäilemässä kun vein neitokaiset aamulla ulos ja mä heräsinkin tänään jo klo. 08!

9 kommenttia:

 1. <3 Niko,noi sun huules oikeesti näytti hyvältä,hienoa !!! Me mietittin,että voisitko tehdä siitä Niko telepatiaaa laulusta kanssa blogin??
  Siitä on tullut meillä hitti ja lauleskellaan sitä joka päivä ja hyvin toimii,ei me olla mitään sekopäitä,mutta ihan oikeesti toimii ja hyvin !!!
  Aurinkoista päivää sulle ja ihku ihanille koirillesi !!! Päivi ja Sari. <3<3

  VastaaPoista
 2. Millon julkistat ZIPERALL-kilpailun voittajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuten tuossa videollakin sanoin niin myöhemmin tänään.

   Poista
 3. Sä oot vaaan niiin hyvännäkönen! :) Ihanan ilonen persoona!! :) Mä oon tällänen salassa sun blogin lukia. ;) Avonilla on huulikiilteenä ja oriflamella huulipunalla samalla toiminnolla olevia tuotteita. Polte vilkastuttaa verenkiertoa huulissa mikä sit paksuntaa huulia selvästi! Jopa minä olen huomannut eron omissani! Joten, uskon että myös tuo toimii vaikka en huulirasvana ole kokeillutkaan. :)) Ihanaa kevään alkua sulle <3

  VastaaPoista
 4. Sun postaukset - varsinkin videopostaukset - saa vaan aina hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 5. ihana video taas! :) näitä kaipaan niin paljon lisää :)

  Voisitko muuten niko vastata mun sähköpostiin?:)

  VastaaPoista
 6. oot kyllä tosi freesin ja hyvännäkönen ja kyllä ton eron huomaa! =)

  VastaaPoista
 7. Voiku oot sulone ja mullekki kelpais tollane parveke :D !

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com