tiistai 6. maaliskuuta 2012

Nettikauppa jonne jumahdin..


Mun on ihan pakko vinkata teille (..tai ei kukaan siis mua pakottanut vinkkaamaan) ,mutta löysin tieni tuonne fashionstore-verkkokauppaan itseasiassa sähköpostin kautta. Mun ystävistä ehkä noin 80% omistaa jonkun Guessin tuotteen. Mä itse olin ihan ehdottomasti vastaan kaikkea mitä niiden mallistoista löytyy, mutta kun menin tuossa jokunen kuukausi sitten ostamaan ensimmäisen laukkuni heidän mallistostaan niin siitä lähtien mä olen enemmän tai vähemmän katsellut myös toista:) Että kiiiiiiiitos kaverit, jotka ootte jo vuosia kulkeneet Guessin vöissä,laukuissa,lompakoissa.. ym! Nyt se on tarttunut muhunkin.

Postimaksut ois nyt hetken aikaa 0euroa, jos sun tilaus tekee yli 50euroa. Lisäksi toimistusaika on niinkin naurettava kuin 2-5 arkipäivää. Joten mitä sä vielä odotat?

Näiltähän löytyy myymälöitä täältä Helsingistä ja mulla ois mm. yhteen myymälään matkaa tuollaiset 600 metriä, mutta jotenkin mä nyt vaan jumahdin tuonne nettisivuille ja olenkin nyt jo kaksi laukkua enemmän tai vähemmän valinnut ostoskoriin. Toinen niistä olisi enemmän kuin ihana kotiuttaa, mutta ehkä mä kerään voimia ja lähden vaikka käymään paikanpäällä. Jos sulla ei kuitenkaan oo mahdollisuuksia siihen niin suosittelen lämpimästi tuota nettikauppaa:)

Ja pienenä vinkkinä kerrottakoon että tuolta sivuiltahan löytyi jopa -30% Guessin-laukut. 
Niihin pääse käsiksi suoraan tästä!

Itse ihastuin tähän  ja ehkä hieman tähänkin ..Mä taidan kuitenkin valita tuon mustan, koska edellinen laukkuni oli väritykseltään ruskea. Lisäksi toi musta näytti mun mielestä noista kahdesta ehkä hieman tyylikkäämmältä ja "arvokkaammalta". Mutta siis löytyhän tuolta sivuilta paljon muutakin ihanaa ja yllättävän hyvillä alennuksilla. Anteeksi vinkkauksesta, jos / kun te nyt tuhlaatte palkkanne ennen kuin se on edes tullut sinne tilille, mutta mä voin kertoa että mulle käy myös hirveen-hirveen-hirveen usein niin:D

2 kommenttia:

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com