tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kuka olisi 700? Luvassa extra paljon mainetta ja ilmaista mainostilaa!

Teitä oli tänään täällä 700 lukijaa jo. Onneksi en hehkuttanut teitä vielä päivemmällä, koska nytten joku on päättänyt lopettaa mun blogin lukemisen & lähtenyt pois "maailman parhaimpien lukijoiden" joukosta. MIKSI? Muuttuiko minun blogini tänään yllättäen niin paskaksi että seura ei enää kelvannut? Vai onko mun jutut nyt sitten totaalisen out? 

Meinaako teistä joku muukin lähteä pois? Vai olisiko liikaa toivottu jos teitä tulisi tänne vielä lisää? Koska mä niin rakastan tätä kirjoittamista ja lupaan että jatkossa mun jutut vaan paranee jos teitä tulee lisää tänne.


 ..ja miksi te ette ole blogilistalla? 


MÄ OON NIIN EPÄONNISTUNUT-LUUSERI-PASKA-IHMINEN ETTÄ IHAN HÄVETTÄÄ! KARKOTAN KAIKKI MUN ELÄMÄSTÄ, JOPA TEIDÄN LUKIJAT :/ TOIVOTTAVASTI OLETTE TYYTYVÄISIÄ? 


*) hihi, tämä oli pientä provoa rakkaat! ihan sama vaikka kaikki muut lähtisi kunhan sinä juuri siellä kotona jäät tänne vielä roikkumaan ja notkumaan:) ja ehkä mä ajattelin että tässä voisi nyt käydä niin että te alatte säälistä mua seuraamaan täällä ja blogilistalla? haha -- oon mä aika kettu.

PS. Vaikka olen ihan tosi väsynyt niin muutaman tunnin sisällä lupaan että tulee Ziperall -voittajan julkistus, mikä nyt on hieman venynyt. Ja muistakaa jos ei voittoa tule niin seuraava kilpailu on jo suunniteltuna tuolla:) Eli ette hätäänny. LOVE YA!

15 kommenttia:

 1. Joku on häipyny kuka ei ole ymmärtäny hauskojen juttujen päälle! Ihme dude! :D Itsehän poistun lukijoista vasta kun sä lopetat kirjoittamisen - toivottavast et piiiitkään aikaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 -salla en lopeta sitä koskaan! tää on semmoinen ikuisuus juttu, jos mä joskus kyllästyn tähän niin ajastan teille jonku 10 000 juttua että tää jatkuisi kuitenkin loputtomiin:D:D

   Poista
 2. Yllytyshullu täällä....olinhan se mä 700s!!!;))

  VastaaPoista
 3. Se häipyjä oli vaan liian kateellinen sulle ja sun postauksille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuka täältä häipy..niin häntä en enää ota takas. Aloin salaa vihaamaan sitä :''D

   Poista
  2. siis mitä tää Niko tarkoittaa?? Sä et oo luuseri etkä Paska vaan kauhean mukavan oloinen ihminen ja iloinen persoona <3 ei oo sun vikas Muru, jos joku ei tykkää susta..sun kaltaisias tänne tarvittas enemmänkin..

   Poista
  3. En ihmettele :--D Mut sä kyllä ansaitset ihan jokaisen lukijan täällä, niin mahtava persoona olet näin ruudun välityksellä ainakin :)

   Poista
 4. http://cinderelladreamm.blogspot.com/ <- tuon blogin kirjoittaja oli 700 lukijani? <3 mie hälle ja teille muille annan suuren halin:)

  VastaaPoista
 5. Mie liittysin muuten tohon lukijat kohtaan mutta se ei onnistu vaikka oon usein koittanut.. Älä huoli niko, kyllä mie silti lueskelen päivttäin sinu blogiisi, love ya! :)

  VastaaPoista
 6. Vielä on siis toivoa haalarista! Iiks, jänskää. :)

  VastaaPoista
 7. Oisko muuten taas mahiksia sellaseen postaukseen, mihin valitsisit lukijoiden kysymyksia ja joihin sitten siinä vastailisit? :--)

  VastaaPoista
 8. Minun statukseni tämän blogin lukijana ei ole minun päätäntä vallassa, vaan bloggerin. Joinakin päivinä blogger antaa olla minun lukiasi joinakin taas ei. Tilanne voi muuttua vaikka tunnin välein. Olen noin viisi kertaa lisännyt itseni sinun lukijaksi, mutta blogger on sitten poistanut minun parissa päivässä, mutta sitten ehkä viikon päästä liittänyt minun taas hetkeksi sinun lukijaksi, kunnes on taas poistanut. Muissa lukemissani blogeissa en ole kohdannut tätä ongelmaa, mutta ehkä blogger yrittää suojella minun sinun jutuiltasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muuten olla ihan sama juttu täs vähän aikaa sitten ;o

   Poista
  2. WTF? vääryyttä:O ..josko bloggerilla ois nykyisin siispä paskasuodatin myöskin käytössä ja ne jotenkin haluaa teidät pois täältä mun sivuilta?!:D

   Poista
 9. Bloggeriki on niin kateellinen sulle et se yrittää sabotoida sun lukijoita o.O :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com