sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ilmaiset sirkushuvit kansalle tarjoaa @Niko

Mun facebook on yksi iso sirkus.

Mä toisinaan mietin, "miten tähän tultiin?. Oon oikeasti aivan todella ihmeissäni, koska siitä kun mä tulin suurimman osan tietoisuuteen on kulunut yli 1311 päivää. Ja edelleenkin kun päivittäin kirjaudun facebookkiini sama meno jatkuu. Sen jälkeen kun kuka tahansa on voinut alkaa tilaamaan minun päivityksiäni on sirkus saanut aivan uudet mittapuut ja tämä direktööri on edelleen todella ihmeissään. 

Samalla kun osa minusta sanoo ettei tämä ole normaalia ja ei ole oikeutettua lukea / kuulla kaikkea sitä mitä minä joudun päivittäin lukemaan / kohtaamaan. Niin osa minusta on tuon 1311 päivän aikana alkanut pitämään tätä erittäin normaalina ja en tiedä miten voisin elää ilman tätä? Ja kun se yksi kaunis päivä loppuu (ja sehän loppuu), mitä sitten tapahtuu? 

Tämä verkostoituminen on lisännyt myös paineita ja jatkuvan arvostelun kohteena eläminen on rankkaa. Siihen on totuttu, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei se koskaan tunnu missään. Toisinaan se tuntuu ja syvällä. Kuten aina.. kolikolla on kaksi puolta. 

Haluan kiittää teitä kaikkia jälleen lukuisista yhteydenotoista. Oli ne sitten kirjoitettu vihassa tai rakkaudessa, joku tunne siellä oli taustalla kun te kirjoititte kommenttinne. Ja se on fakta että viha ja rakkaus kulkee käsikkäin. On hienoa tietää että se oma persoona jaksaa vielä 1311 päivänkin jälkeen herättää ihmisissä erinlaisia tunteita. Toiset kun eivät mauttomuudellaan ja hajuttomuudellaan aiheuta mitään fiiliksiä toisissa ihmissä, koskaan. 

 " Don't stand there watching me, follow me, show me what you can do "

5 kommenttia:

 1. haha, voi miten naurettavia ihmiset osaakin olla! :D en ymmärrä että jos yksinkertasesti jokin asia ei kiinnosta, niin miksi siihen pitää tulla kommentoimaan ja päätä aukomaan?
  lapsellista hommaa ei voi muuta sanoa.
  no mutta osalla meistä on kusi näköjään vähän noussu päähän ja se on hyväksyttävä. ei pysty elämään ilman sitä nautintoo et saa jonkun puhumaan itestään. voivoi ja huhhuh. toisaalta joistain näistä pätevien ihmisten jutuista saa päivän naurut, mutta osa rupeaa menemään jo yli.
  lopettasivat vaan, ennenku nolaavat ittesä täysin.. vaikka eiköhän ne ole nolonnutki jo. :D
  nyt tämän kaiken keskellä tsemppiä sulle Niko! oot aivan ihana ja positiivinen kaveri vaikka sua en tunnekkaan ni tämmöset mietteet susta on tullu. :) love u <3

  VastaaPoista
 2. nolo luulet olevas joku kaiken keskipiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun puhutaan MUN blogista, MUN facebookista niin mä taidan olla niiden keskipisteenä :D että aika "noloo" eikö? Nyt nolottaa...tosin sun kommentin puolesta EI itseni :)

   Poista
  2. ANONYYMI OOT PAHIN IKINÄ XD

   Poista
 3. <3 Niko,tätä sun blogia on kiva seurata päivittäin ja ihmetellä välillä että tosiaan rakkaus ja viha kulkee käsikkäin.
  Voisivat hankkia oman elämän,eikä yrittää elää sun elämääsi,joka on mahdotonta.
  Sun elämästäs ja tekemisistä on tullut monelle addikti.kun kukaan ei voi elää toisen elämää. Toivottavasti näemme ensi yönä chätissä ... :o)

  Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com