lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tuore videohaastatteluni on nähtävissä täällä!Haastattelun voitte katsoa TÄÄLTÄ!

Tehtiin haastattelu rennolla otteella eli sitä ei varmana kannata ottaa turhan vakavasti. En ole itse vielä kyseistä pätkää katsonut eli en oikeastaan voi vastata esitettyihin kysymyksiin jos sellaisia teillä ilmenee kun olette videon katsoneet. En oikeastaan koskaan katso haastatteluitani / lehtijuttuja, koska en tykkää katsoa itseäni. Lisäksi tulisin aivan liian kriittiseksi itseni suhteen ja miettisin mitä olisin voinut tehdä toisin. Toisaltaan siinä vaiheessa kun materiaali on tullut ulos niin on oikeastaan liian myöhäistä alkaa jeesustelemaan sen suuremmin itse haastattelun sisällöstä. Lisäksi muutaman lehtijutut minusta on ollut täyttä p*skaa ja minun suuhuni on laitettu sanoja tai yksittäisestä sanomisesta on nostettu turhan suuri "häly", joten mä suosiolla skippaan nämä materiaalit itsestäni:)

Tämä kuitenkin oli hauska haastis ja musta oli ihan törkeen hauskaa tehdä tämä, joten siitä syystä vinkkaan siitä täällä. Lisäksi haastattelun alkuperäinen tarkoitushan oli nimenomaan tämä blogi ja facebookkini. Eli hienoa olla näidenkin juttujen tiimoilta joskus esillä eikä aina vaan tuottamassa skandaaleja ja sirkushuveja kansalle oman yksityiselämänsä kustannuksella. 

*) Metropoli.net

10 kommenttia:

 1. PUSSS, oot paras niko :--)♥ ja sun blogi on ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niko ja Nikon blogi kiittää :) Kiva että miellyttää :))

   Poista
 2. Tää nyt ei liity mitenkään tähän merkintään, mutta kun katselin tuossa viikon Iholla jaksot, niin muistu mieleen se sun kirjotus ko. sarjasta. Oletko sä katsonut sitä, ja jos olet, niin mitä mieltä oot? Kiinnostaa sinun mielipide kun sitä sarjaa odotit mielenkiinnolla. Jouduitko pettymään vai täyttikö odotukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis aivan uskomaton sarja :) tykkään ihan hurjasti. Eilisessä jaksossa me mm. kaverin kanssa itkettiin, koska se oli niin koskettava! Oi että se on hyvä sarja. Mitä mieltä te ootte?

   Poista
  2. Mä yllätyin siitä et siin oli ihanien herkkien kohtien lisäks myös paljon hauskoja juttuja :) En olis kyllä ilman sun postausta edes tajunnut alkaa katsomaan ;P
   Ihana haastattelu oli muuten :) Toivottavasti saadaan joskus tulevaisuudessa nähä lisää ton tyyppisiä juttuja... ;)

   Poista
  3. Okei. Ja kiitos vastauksestasi. :) Itse yllätyin oikein positiivisesti, kun ei ollut kovin suuria odotuksia. Mutta kun ne neljä jaksoa katsoin putkeen, oikein ärsytti kun ne loppu. Itsekin itkin pariin kertaan sarjaa katsoessani. Mutta ihan mahtava sarja todellakin, ja pakko muistaa katsoa jatkossakin

   Poista
 3. Oletko huomannut, että Toni Hiltunen Voice of Finlandista on kuin sun kaksoisolento?! Aivan ihana! Ens perjantaina kaikki äänestämään Tonia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en oo seurannut kyseistä sarjaa :/

   Poista
 4. Mä en tule ymmärtämään miten sulla voi olla noin käheä ääni (vai miten sitä kuvailisi) tää on näitä tilanteita missä pärstä ja ääni ei mene samoihin. (Ehkä mä olen väsyny, ehkä en, turhaa pohdintaani silti.)

  VastaaPoista
 5. mun mielestä hyvä haastattelu, oot vaan niin huippu! huomaa kyllä että oot todella muuttunut BB-ajoilta :) way to go! ♥

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com