lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kahden naisen show!

Eilen oli hauskaa, mutta tänään ei jaksa enää naurattaa. Klo 15 totesin että mä oon edelleen elossa. Tässä ihan muutama kuva eiliseltä illalta. Tuolta löytyy myös muutama huisin nolo video, mutta niiden paikka ei nyt ainakaan vielä ole täällä blogin puolella. Tänään mä meinaan vaan syödä hyvin, ottaa muutaman lasin valkoviiniä, mahdollisesti saunoa ja lähteä leffaan kattomaan Vuosaari -elokuvaa. Sitä kun on niin paljon kehuttu, mutta katsotaan miten tässä nyt käy. Ennen sitä meille tulee yksi Iines hauva kylään ja voi olla että täällä alkaa leikki nimeltä "Kusiralli".

Käytiin Tivolissa ja mä luulen että se oli mun ensimmäinen ja viimeinen kerta. Ehkä? Mäkkärin kautta kotiin ja thät's it. Eilinen siivoilu ei näy enää missään ja mä mietinkin että miten kaksi ihmistä voi saada asunnon tai lähinnä tuon keittiön ton näköiseksi? Öö.. Seuraavia "bileitä"odotelessa mä voin julistaa itseni jälleen absolutistiksi. Kiitos ja anteeksi:)

25 kommenttia:

 1. sie oot kyllä loistava :)

  VastaaPoista
 2. Laita vaan ne videot tänne! :D Ne on aina niin hauskoja, ei haittaa vaikka ois "noloja" :) Haluu nähdä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No osasta on kyllä hauskuus kaukana :DD voin vannoa sen. HAHA.

   Poista
 3. Hei millaista toi vaaleenpunainen shotti oli?? Meinasin tänään ostaa mut en sit kuitenkaa uskaltanut.. nyt menee sit jotain muuta kurkusta alas tänä iltana.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ufo on ihan hyvää:).. ei sitä paljoa voi juoda, mutta kyllä se ehdottomasti sellaista tavaraa on että toivon jatkossakin törmääväni siihen. Kannattaa kokeilla JOS siis on kyllästynyt näihin perinteisiin shotteihin mitä kaikki aina juo / tilaa baareissakin:)

   Poista
 4. aaaaa, ufo shotit on hyviä! :) niin ja hyviä kuvia sulla tässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hurjasti:) juu hyviä on,mutta nyt voin sanoa että hieman etoo kun näkee tyhjän pullon keittiössä :D

   Poista
 5. Ok, eli ostan sitä seuraavaksi :) Tympii aina juoda samoja, vois olla jotain vaihtelua. Nyt täytyy tehä omia sotkuja tää ilta, varsinkin kun pitkä ripaisesta ei löytynyt triplesecii, kumma alko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe:) joo vaihtelu virkistää myös alkoholissa ;D

   Poista
 6. <3 Niko,kiva et oot hengissä ja hauskaa oli :o)

  Hyvää ruokaa ja lepoa,kyllä se siitä ...

  Päivi ja Sari ... :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä oon aikalailla KOKO päivän levännyt että nyt pitäis jo alkaa heräileen tähänkin päivään.. hitaasti,mutta varmasti:D

   Poista
 7. koska sä arvot sen lahjakortin siis ?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jesjes innolla odottaen! ootko tänää juontajana chatis <:?

   Poista
  2. En ole tänään juontamassa:) Ihan vapaalla ollaan ja vietellään lauantai iltaa:)

   Poista
 8. Minusta Vuosaari oli aika surkea elokuva. Siinä oli panemista jopa enemmän, kuin normaalissa kotimaisessa elokuvassa keskimäärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D joo no me ei tämän illan näytökseen kerjetty :/ ehkä sitten huomenna. Mua kuitenkin jotenkin kiinnostais nähdä se tai sitten tämä toinen uutuus 18+ vai mikä sen nimi nyt olikaan:)

   Poista
 9. Vuosaari leffana oli koskettava. Mä ihan itkin siellä, kun tuntui niin pahalta se kuinka tarinat elokuvassa on niin tätä nykypäivää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joku sanos mulle kanssa että se on tosi raskas leffa.. mutta niinhän ne suomalaiset melkein aina :) Mun mielestä leffa on silloin onnistunut jos se herättää niinkin voimakkaita tunteita kuin itku :)

   Poista
 10. Täytyy tähä välii sanoo et en eka pitäny oikeen sun uusist hiuksist, mut nyt ku näin ne uudestaan ni ei voi muuta sanoo ku wau!:)

  VastaaPoista
 11. Toi kuva missä oot koirulin kanssa on ihan hirrrrveeen nätti! 8) Elukat on kyllä sulosia! Onko sulla koskaan ollut muita lemmikki eläimiä?

  VastaaPoista
 12. Tykkäätkö oikeesti tosta ufoshot pullosta?
  Annoin sen joskus kaverille lahjaksi ja se palautti sen :D epäkohteliasta..no ehkä mutta iha hirveetä oli kyllä ku se pakotti mua sitte maistamaan sitä. :D
  Sulla on kyllä mielenkiintoset makunystyrät, jos niitä niiksi kutsutaan! :D
  Mutta joo, ihana blogi, oon lukenu tätä jo pitkään:)

  Tykkäätkö muuten Doven itseruskettavasta? Itse käytän sitä ja se on tosi hyvä mun mielestä. Sun blogista oon saanu vinkkiä, että kannattaa kokeilla Kicksin itseruskettavaa, hmm pitää käydä jumbossa. :) Keravalla ei oo mitään kauppoja..

  VastaaPoista
 13. Heii mistä toi sun musta paita on? o: Ihan sairaan hieno :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com