torstai 22. maaliskuuta 2012

Liian hyviä tarjouksia..aivan liian hyviä tarjouksia! DÄM!DÄM!


PERKELE, jos olet hereillä klo. 01.45 ja olet juonut muutaman siiderin saunassa niin älä koskaan lähde katselemaan nettikauppoja, koska niistä tulee pahempi krapula kuin alkoholista! 

Onneksi mun tili huutaa hoo-si-annaa ja mun lompakkokin on jossain hemmetin kaukana tästä läppäriltä. Äitikin on lähdössä vajaan vuorokauden päästä ulkomaille joten se tuskin haluaa maksaa 25-vuotiaan poikansa ostoksia, en edes kehtaa kysyä. Olen antanut ihan kiitettävän listan ja odotankin mukavia tuliaisia. Haha. 

Yrityksen sivuille täältä!

Siitä lähtien kun meidän Big Brother -kaudella oli noita niin olen kuolannut näitä kotiini. Tämä ei ole se "alkuperäinen" ja onkin siksi hieman halvempi kuin ne edelliset mitä olen kuolannut (joidenka hinta kohoaa tuonne lähemmäs 300 euroa). Emt. Mä oon vaan menettänyt näille sydämmeni. Ja kun mä en haluisi yhtä vaan vähintäänkin sen kaksi. Ja tätä oloahan ei tietenkään helpottanut se että nää ois tarjouksessa nyt tuolla GroupOn-sivuilla. Mulla ois tommoset 46 tuntia aikaa tilata tälläinen hintaan 59 € /kpl. Eli ihan naurettava hinta ja oon kuolannut näitä siis.. ööö.. pian neljä vuotta! Nää on mun mielestä vaan ihan törkeen trendikkäitä ja sopis niin tänne sisälle kuin tuonne uloskin. Näähän on siis ihan ulkokäyttöönkin soveltuvia.

Ihanuudet tarjouksessa nyt 59 € - pääset tästä suoraan diiliin!

Yrityksen sivuille tästä!

Mä en tiedä olenko mä jakanut tätä tuskaa teidän kanssa koskaan, mutta mä inhoan mun partaani ylitse kaiken! Mä joskus pienenä nauroin että miten niillä miehillä voi Kauniissa & Rohkeissa kasvaa parta päivässä, jos ne esim. oli yön poissa kotoa. Nyt aikuisena mä voin todeta että kyllä se vaan niin on että mun on pakko ajaa partani päivittäin. En tiedä mitään rasittavampaa ja oon niin kateellinen kaikille maitoparroille jotka sheivailee kasvojaan viikon välein - kelpais. Oonkin miettinyt että saisko kasvoilta jotenkin karvat pois kokonaan ja toimisko sellaiset valoimpulssikarvanpoisto kasvoille? No mä jotenkin nopealla googletuksella uskon että se voisi toimia? Ja nyt mun eteen tuli sitten tämmöinen tarjous..

Eli nyt saisi tuolta listasta valita kolme hoitokertaa, kolmelle valinnaiselle alueelle ja käydä niissä hoidoissa kolme kertaa ja hintaa olisi yhteensä vain 150€ kun parhaimmillaan siitä voisi joutua maksamaan 1800€? Eli tuo ei ihan halvimmasta päästä siis ole, mutta tuolla lahjakortilla saisi siis ihan kivasti voittoa.

Säästä jopa 84% ja tilaa lahjakorttisi tästä - pääset suoraan diiliin tästä!

Tää kuva on otettu aamulla ja sanokaa että mä herään aamulla niin että mun tilille on tippunut rahaa jostain muutama ylinmääräinen satanen jolla maksan edeltämainitut ostokset, ok? Jos näin ei kuitenkaan tapahdu niin tehkää te tilauksia minunkin puolesta ja tulkaa leuhkimaan mulle miten teillä on ihanat säkkituolit himassa ja teidän kasvoissa, kainaloissa, "siellä" ei kasva karvoja ym ym!

Nyt mä oikeasti nukahdan ja toivon että se hammaskeiju joka kävi lapsena on nyt hieman rikkaampi ja tuo sen vanhan kymmenen markan setelin sijasta mulle satasella euroja, tonnitkin kelpaa ja isot kolikot!

Öitä/Huomenta/Päivää! 

12 kommenttia:

 1. <3 Niko,<3<3<3 ja kauniita unia ...

  Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista
 2. sit jos oikeesti noita tosi paljon haluut, pitää vaan leikata jostaan muusta ja elää vaikka kaurapuurolla ja makaronilla vähän aikaa :D noei, mut ymmärrän kyllä miksi sä noita tuoleja kuolaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mä oon semmonen herkkuperse että en kestäis elää pelkällä kaurapuurolla ja makaroonilla :DD

   Poista
 3. Noi on kyllä tosi upeita! :) Kiitos muutenki ku laittelet tänne näitä erilaisia diilejä ja tarjouksia, ois menny monet ohi ilman tätä blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (:no hei kiva kuulla, koska mä yleensä valitsen tänne asioita joista mä itse dikkaan ja hieno kuulla että joku muukin dikkaa ja kokee ne ns "tarpeelliseksi",jeij-jeij!

   Poista
 4. Mikset vaa vahais vahaliuskoil?? :D http://www.veet.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en tiedä saako niillä muka karvat pysymään pois muuta kuin hetkellisesti?(: että varmaan siks.

   Poista
  2. kyl niil ainaki pitäis saada pitemmäks ajaks pysymään poissa.. Ku se liuskahan poistaa sen karvan ihan siit tyvestä ja sit tuloksena on se et ne karvat kasvaa hennompina! (:

   Poista
 5. Laita tilinumeros tänne niin jos kaikki laittaa euron ni on äkkiä kasassa tarvittava summa! :D

  VastaaPoista
 6. Moikka Niko!

  Ja kiitos jälleen ihanista bloggailuistasi!
  Onko tuo Bigboy minkä hintainen euroissa ? siis mikäli tuolta sivustolta tilaa ?? Onko sivusto luotettava?
  Itse olen kanssa noita tuoleja kuolannut kanssa pitemmän aikaa.. (:

  -t.y-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ihanuudet tarjouksessa nyt 59 € - pääset tästä suoraan diiliin!"

   Se kannattaa nyt nopeesti tilata tuosta koska sä säästät siis tosi paljon KOSKA se on tarjouksessa vielä hieman yli vuorokauden 59 euroa vain:)

   Poista
 7. Olet Ihana olen fanittanu suo jo pienestä rakastan sua ja sun koirii :) Voisitko kommentoida jotain tähän olisin onnellinen :) <3 Hyvää hiihtolomaa :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com