tiistai 13. maaliskuuta 2012

Maukkaat uuniperunat

Maailman yksinkertaisin ja maukas ruoka, mutta pitääpä jälleen todeta että eipä ollut aikaisemmin tullut tehtyä.

Uuniperunat AlaCarte Koskenlaskija sulatejuusto

Heitin perunat folioon ja noin tunniksi uuniin (225 astetta). Sinä aikana laitoin Koskenlaskija sulatejuuston (valkosipuli-yrtti maku) mikroon muutamaksi sekunniksi että se hieman veltostui. Sen jälkeen heitin sen kulhoon ja sekaan savulohta (jota ostin pienen palan noin 200 grammaa lihatiskiltä, ruodotonta). Näiden seuraksi heitin hieman tilliä ja valmistin pienen "mössön". Perunat pois uunista, halkasu keskeltä ja töhnä sisälle. Sen jälkeen uuniin vielä noin 10 minuutiksi ja valmista nautittavaksi. 

Keitin seuraksi ihan vain porkkanoita. Perunat olivat hyvin täyttäviä ja jaksoin syödä vajaa kaksi (olin tietenkin laskenut että molemmat meistä vetää kolme ja nyt tuolla pellillä komeilee puolet tuotoksista). 
"Näitä muuten teet jatkossakin!" sanoi herra X. 

Seuraavaksi sitten jotain toista täytettä vaikkakin edellä mainittu osottautui just eikä melkein toimivaksi täytteeksi. Yam. Tänään vielä yksi rahka naamaan ja voin sanoa että tämän päivän ruuat oli siinä. Hyvin on syöty ja fiilis edelleen 10+.

8 kommenttia:

  1. Oi näyttää älyttömän herkulliselta <3:) itse vetelen pussiruokia haaveillen 6viikon päästä saatavista ruoista ihanassa laihtuneessa ulkomuodossa :) ihanaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla on joku sellainen kuuri menossa. Onko toiminut? Mitä hä hä hä? Tai siis syödäänkö siinä vaan jtn keittoa vai mitä ihmettä? :o Hitsi, kauheeta! No mut 6 viikon päästä sitten;)

      Poista
    2. siis 3 pussia päivässä (onneks on suklaankin makuista) ja kyllä toimii hienoja tuloksia tutut saaneet aikaan :)alotin juurikin että vielä ei mitään näy mutta nälkä tuntuu :) tästä se lähtee :):)(http://www.xtravaganza.fi/fi/Finland/ tällasta)

      Poista
  2. Nammm tuli nälkä ;)

    VastaaPoista
  3. omom voi kun itekki vois hekutella uuniperunoilla.. mutta eih.. kuuri ei vaan anna periks! :(

    VastaaPoista
  4. Mä en uskalla kohta enää kattoa näitä sun ruuan laittoja kun mulle tulee nälkä itelle. Me tehtiin muuten just eikä melkein samoilla tarvikkella yhen kaverin kans ja oli hyvää (:

    VastaaPoista
  5. Kokeile kinkkutäytettä, se on mun lempparia :)

    VastaaPoista
  6. <3 Niko,ny tuli kamala nälkä,mietitiin että pakko joskus kokeilla noilla täytteillä ja keksiä vielä muitakin, Kunnon kotiruoka on älyttömän hyvää ja terveellistä,NAM ! Vatsatautini jälkeen kahvi maistuu kamalalle,joten teetä.
    Pakko vielä kurkata ,noita sun herkku perunoita,tsemppiä salille !!!
    Päivi ja Sari .. :o)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com