tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mr.Gay Finland 2012?


Oonkin tänään ollut äärettömän reipas. Oon hakeutunut Mr Gay Finland 2012 kilpailuun ja tämä tuli ihan äärettömänä yllätyksenä myös itselleni ja en olisi koskaan edes uskonut näpytteleväni kyseistä sähköpostia. Aluksi en edes tehnyt kyseistä hakemusta vaan ilmoitin siitä facebookissa, mutta muutamassa hetkessä se sitten räjähti käsiin ja päätin hakea kilpailuun ihan vaan näyttääkseni vaatimattomasti "jokaiselle" että mikseipä? 

Koska noin hurjan moni tykkäsi päivityksestä ja sain paljon myös positiivista palautetta niin ajattelin repäistä. Sehän on fakta että nykyisin on Miss Herneenpalkoa, Miss Mansikkaa, Miss Kiiminjokea eli miksei mustakin voisi tulla missiä?
Hymyn uutinen aiheesta täällä

Ainakin hymyn toimitus on hereillä ja eipähän tässä kauan mennyt. Internet on ihmeellinen asia. Että "OHHOH!". En tee tätä asiaa julkisuuden vuoksi vaikka tietyt tahot tulevat näinkin luulemaan. Omasta mielestäni olen enemmän tai vähemmän tuota titteliä pitänyt harteillani jo muutaman vuoden, koska olen hyvin avoimesti puhunut seksuaalisuudestani mediassa ja jos siitä nyt erikseen kisatkin järjestetään niin olisi suuri kunnia tulla valituksi kymmenen joukkoon. Olen siis vasta lähettänyt asiasta sähköpostia ja hakenut kyseiseen kilpailuun.. minua ei siis ole sinne valittu & inhoankin kun asioistani puhutaan ennakkoon, koska sitten se pettymys on suurempi kun kaikki tietää alkaa kyselemään: "miten kävi? milloin kisat on?" plaa. Oma mokani kuitenkin että kirjoitin siitä facebookkiin josta asiat ovat kaikkien poimittavissa, joten näillä mennään.

Lisäksi kävin solmimassa kuntosalisopimuksen joka alkaa huomisesta, mutta siitä mä kirjoitan lisää vielä myöhemmin tänään, koska mulla on myös teille kivoja uutisia sen suhteen. Joten olkaahan kuulolla! 

30 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi kiitoksia kannustuksesta Rimpsu:)<3

   Poista
  2. oikeesti noin ihanat ihmiset tässä maailmassa on harvassa!!!! sä oot ihan ykkönen!!!!!!!!!

   Poista
 2. Oot Niko ihana! Toivottavasti nyt sitten voitat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan nyt ekana pääsenkö edes kisailemaan,mutta kiitoksia kannustuksesta :)

   Poista
 3. Tää on ihan mahtavaa, toivottavasti pääset kisoihin, se ois niin mahtavaa!!!

  VastaaPoista
 4. Oot Niko ihana! Toivottavasti nyt sitten voitat :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe,no katsotaanko ekana pääsenkö edes kisailemaan?:D

   Poista
 5. <3,Niko oikein hyvä juttu,vaikka eihän sulta tota titteliä voi viedä,koska todellakin oot ollu jo sitä monta ,monta vuotta :)
  En tienytkään että kisoihin ,ei voi osallistua,jos avioliitossa,tyhmä juttu,MUN mielestä,mutta säännöt os sääntöjä ja pitäähän niitä noudattaa.
  Milanolle ja Londonille positiivisia ja rakastavia rapsutuksia,ihanille söpöliineille :) <3<3<3
  Mäkin olen tässä taas harkinnut omaa blogia,ihan itselleni että saisin kirjotella mulle tärkeitä juttuja,en tiedä kiinostaisiko muita,mutta mulle sillä hommalla olisi iso tilaus,kun omituinen höpöttäjä olen :)
  Ja tuhanet kiitokset yöllisestä Niko terapia laulusta,se toimii oikeesti meillä,LISÄÄÄÄ... :o)

  Päivi ja Sari ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiviiiiiii! ehdottomasti oma blogi vaan pystyyn jos on hiemankaan sellainen fiilis :) Mä voin tarvittaessa autella jos et osaa käyttää tätä bloggeria (paikkaa missä siis minullakin on blogi). Ja saattaapa olla että vinkkailen osoitettas sitten täällä.. niin josko minunkin sivujen kautta sinne sitten eksyisi muutama ihminen lukemaan omituisen höpöttäjän juttuja;D

   Ihanaa keskiviikkoa Päivä ja Salmari, näemme muuten jälleen yöllä sitten chatissä ;D joten olkaahan hereillä (no tottakai te olette?) mutta kuitenkin ajattelimpa muistutella :) hihi.

   Poista
 6. Oot kyllä niin paras, et toivon, että pääset kisassa pitkälle ja voitat!!

  VastaaPoista
 7. Varmasti pääset kisaan mukaan :)

  VastaaPoista
 8. Iiihan mahtavaa! ♥ Mä en tidä äänestysmenetelmiä, mutta jos tavallinen tallaaja saa siinä kisassa äänestää niin mun ääni tulee ehdottomasti sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan että tuomarit äänestää voittajan:) Eli nyt ei teidän ääniä tarvita, mutta ehdottomasti teidän tsemppiä kaivataan sitten myöhemmin tänä vuonna JOS nyt edes pääsisin kisailemaan:D

   Poista
 9. voi toivottavasti sä pääset sinne! :)

  VastaaPoista
 10. aivan mahtava juttu!! hymy nous mun korville ku luin tän :)

  VastaaPoista
 11. Voittaja pääsee varmaan sitten Miss Gay Universum - kisaan. Tervemenoa! Sano Angry birds spaceille terveisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sinnehän se voittaja sitten lähtee ja tänä vuonna kisat oli muistaakseni Milanossa :)

   Poista
 12. toivottavasti sut valitaan kisaan! oot upea!

  VastaaPoista
 13. onnittelen sitten vasta,kun tietoa tulle,että valitaan *missiksi*,hyvin se menee,oot oma ittes,sillä pärjää missä maailman kolkas tahansa <3 t:turbo huuli tuulia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) tuulia kiitoksia kivasta viestistä! juu ei tässä vaiheessa kannata vielä onnitella, koska enhän mä ole muuta kuin lähettänyt vasta yhden sähköpostin:D

   Poista
 14. What the fuck, avioliitossa ei saa osallistua missikilpailuihin? Kiva tietää tämmönenki asia mut kyllä pistää ihmetyttämään. :-D Osaatko nipsu sanoo millä perusteella ei avioliitossa olevat saa noihin kilpailuihin osallistua?

  VastaaPoista
 15. mä ainaki äänestäisin sua !!1

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com