maanantai 26. maaliskuuta 2012

Täältä minut voi bongata!

Jos tuntuu että et saa minusta yliannosta täällä blogissa niin muistathan että olen myös muualla verkossa. Pyytelette usein videoita minusta ja niitä löytyy omalta youtube-kavavalta, johon pääset tästä

Löydyn myös twitteristä johon tweettailen nykyisin ihan hirveen huonosti, mutta koska sieltäkin löytyy yli 1400 seuraajaa niin koitan olla aktiivisempi jatkossa. Pääset twitteriin suoraan tästä!

Kaikista eniten päivittelen facebookkia jossa en valitettavasti pysty kaikkia ystäväpyyntöjä hyväksymään, mutta nykyisin voi tilata myös "julkiset päivitykset" jolloin näette päivitykseni,kuvani ja kaikki tiedot jotka normaalisti jaan myös ystävieni kanssa. Pääset facebookkiini suoraan tästä

Blogiani voi myös seurata blogilistan kautta. Minusta se on kätevä paikka siinä mielessä että siellä on listattuna varmana kaikki blogit joita suomesta löytyy (jos käyttäjä on antanut luvan siihen), joten yhden sivun kautta pääset seuraamaan kaikkia lemppareitasi. Blogilistalle pääset suoraan tästä!

Ja tottakai tuossa sivuni oikeassa laidassa on "Google-käyttäjäraati" johon on liittynyt jo todella moni teistä. Kaikki nämä mestat on siis ihan maksuttomia (jos joku ei tiennyt). Ja olen jokaisesta lukijasta aina todella liekeissä! ..Muistan kun noin viisi kuukautta sitten huusin täällä kotona:

"Kato mulla on jo 2 lukijaa tuossa oikeassa laidassa!".. sitten teitä vaan alkoi ilmestymään ja ilmestymään. Enää en jaksa huutaa, mutta sanotaanko niin että en voisi enempää tältä bloggaamiselta tässä vaiheessa toivoa:) Te olette syy miksi tämä blogi muuttui aika aktiiviseksi heti alun jälkeen. Moni on teistä toivonut että en lopettaisi tätä bloggaamista kuten kävi edelliselle blogille. Kerrottakoon että siihen vaikutti hyvin moni asia ja ne ovat hyvinkin henkilökohtaisia, mutta tämän blogin kohdalla sitä pelkoa ei ole. Joten rohkeasti remmiin vaan, juuri sinä täältä vielä puutuit. Haleja!

*) Jos tämäkään ei riitä niin sähköpostit tulee lähettää: nikojuhanisaarinen@gmail.com
*) Jos haluat lähestyä minua kirjeellä/kortilla ym niin osoite on: CHAT / NIKO 00033 MTV3 

(Ja tämä postaus ihan vain siksi että saan lähes päivittäin kyselyitä että "onko sulla twitteriä?", "onko sulla facebookkia?" ym.. joten päätin laittaa nämä kaikki mediat tähän samaan pakettiin joten halutessasi ihan varmana löydät minut verkosta) :)

6 kommenttia:

 1. <3 Niko,sä todella osaat ottaa meidät,sun fanit,me vanhat tädit :)


  Päivi ja Sari :) :)

  VastaaPoista
 2. Niko, olet todella hyvä tyyppi!w

  VastaaPoista
 3. En ole vihaaja tms,mutta tuli mieleen että miten joku dissaaja voisi pysyä erossa sinusta? :DD

  VastaaPoista
 4. mikä toi googlen käyttäjäraati oikeen on :o

  VastaaPoista
 5. Hei muuten ihan näin ideaoidessa mietin että vastaatko kirjeisiin jotka sinulle lähetetään? :)

  VastaaPoista
 6. pakko kysyy et oletko google+:ssa joku Niko saarinen sielä ainakin on =)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com