torstai 22. maaliskuuta 2012

PALUU ARKEEN

Miten niin mulla ei ollut hauskaa saunassa yöllä?

Mulla on krapula - voi apua. Mä siis join eilen kaksi olutta, yhden siiderin ja hieman valkoviiniä samalla kun saunoin keskiyöllä. Mä olen huomannut että tämmöinen "petollinen tissutteli" että juo muutaman laukaisee mulle aina pahimman olon. Sitten jos meen tuolla 04.00 asti yöllä,pidän hiuksista kiinni ja oksenna niin aamulla ei oo mikään olo. Fak!

Nyt kellon lähestyessä kolmea olen taas saamassa kiinni elämästä ja mun zombie-look alkaa vaihtumaan normaaliin. Lomallani jota siis kesti kaksi vuorokautta olen totaalisesti unohtanut itseruskettavat ja tämä valkoinen olemukseni saa mut voimaan myös pahoin. Nyt hyppään nopeesti suihkuun ja sen jälkeen sukellan itseruskettavien ihmeelliseen maailmaan.

Mä ehkä raahaan itseni vaikka väkisin tuonne elixiaan treenailemaan illalla ja sen jälkeen lösähdän sohvalle. Torstaista on tulossa uusi lempipäivä, koska tv:stä tulee Viidakon Tähtöset (joka alkaa tänään) + Iholla -sarja jota olen jo muutamaankin kertaan nimittänyt tämän hetken lemppariksi. Joku saattaa kysyä että katsonko mä kaikki "hömppä-hömppä-sarjat"? Niin tähän vastaus on että EN.

Mua ei kiinnosta "Superäiti-Marjo" yhtään. Bongasin tämän muijan viime vuonna siitä sarjasta jossa se kyläkauppias esitteli kauppaansa ja se myötähäpeän tunne sitäkin sarjaa kohtaan oli aivan valtava. Vesa Keskinen vaan on astetta vajaamman oloinen kaveri. Sitten kun tää "Superäiti-Marjo" ja hänen hellyyttävä perheensä esiintyi muutamassa jaksossa niin mä voin sanoa että se on niitä hetkiä kun ihminen tokaisee itselleen tuossa sohvalla: "Mitä helvettiä mä tässä teen? Mee vaikka pihalle hyppimään narua ellet muuta keksi tai hirtä itsesi siihen naruun, mutta älä sa**ana tuhlaa aikaasi tämmöiseen p*skaan!".

Aamupalaa! 


7 kommenttia:

  1. Mä voin allekirjoittaa kaiken sun kirjoittaman. Kunnon känni ja aamulla suht ok olo. Pari lasii punkkua ja fiilis ku kissa olis kussut suuhun, tuomiokirkon kellot soi päässä jne
    Ja SuperhelvettioonihanaMarjo. Arrgghh!! En aio katsoa. Tyyppinä minäminäminä ja sen osallistuminen Tuuriin riitti mulle. Marjoannos otettu loppuelämäksi.
    Muuten onko sulla antaa vinkkejä mitä itseruskettavaa vetää? Ajattelin vetäistä illalla, mutta mututulookki ei kiinnosta eli pitäiskö vetää tavallista vartalorasvaa itseruskettavan joukkoon? Mulla Nivean Sun Touch Self Tan Lotion ja siitä tulee aika tumma väri. Vaikka mulla Gambiasta saatu rusketus pohjalla, niin toi väri mitä tosta tulee on järkyttävän tumma.

    VastaaPoista
  2. ooih ihanan näköne leipä ♥:)

    VastaaPoista
  3. Pitääkin muistaa katsoa tuo viidakon tähtöset. Ja ompa hyvännäköinen aamupala, pitää varmaan itsekkin mennä jotain tonne keittiöön syömään, vaikka tässä on jo kolmisen tuntia hereillä oltukkin.

    Ainiin, heitin sulle tonne mun blogin puolelle haasteen :D Eli siis se löytyy tän merkinnän (minkä tähän nyt kohta laitan) niin ihan sieltä lopusta.
    http://losinmyinsanity.blogspot.com/2012/03/nyt-on-tarkoitus-hairita.html

    VastaaPoista
  4. En tiä et oonko minä nyt heittäny tänne kaks kommenttia vai eikö tää vaan toimi, no jokatapauksessa.
    Pitää itekkin muistaa toi viidakon tähtöset katsella, vaikuttaa tosi kivalta. Ja vitsi kun on hyvännäkönen leipä, täytyykin varmaan mennä etsimään jotain syötävää tuolta keittiöstä.

    Ainiin heitin sulle haastetta tonne mun blogin puolelle. Se löytyy tän(minkä tähän linkitän) merkinnän niin ihan sieltä lopusta. :)
    http://losinmyinsanity.blogspot.com/2012/03/nyt-on-tarkoitus-hairita.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, toimii toimii ja yksi kommentti sieltä nähtävästi vaan ilmestyi:) Haaste on otettu vastaan ja katsotaan saanko mä aikaiseksi tehdä vastaavan ;D luin koko postauksen ja siis jos se oli tehty puhelimella niin v'ttu pisteet sulle :D mä en saa puhelimella edes yhtä pientä postausta aikaiseksi kun mulla menee jo hermot ja kuvien lataaminenkin tuntuu ihan mahdottomalta. Plaah:D tai sit mä vaan oon niin hemmetin hyvä näiden koneiden kanssa että ei mitään rajaa:D

      Poista
  5. mullaki on darra! ja kuumetta;( ei oo hyvä yhdistelmä..enkä juonu kun 4 lonkeroo ja melkein kokonaisen viinipullon :D

    VastaaPoista
  6. mulla olisi tällänen pienen pieni kysymys sulle.etkö viettänyt Henna Kalinaisen kanssa aikas paljonkin aikaa? voisitteko Hennan kanssa tehdä yhdessä video-postausken tänne ssun blogiin? mitä mieltä oot olisko semmonen hyvä idea? oletteko ees ystäviä? mitä mieltä Henna olisi jos tekisitte yhdessä videopostauksen? olisi kivaa vaihtelua

    terveisiä sinne päin<3 hyvää kevättä sinne päin!!!<3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com