torstai 8. maaliskuuta 2012

Suloisia chihuahua pentuja moikkaamassa - menetin sydämmeni näille karvapalloille!


Näiden kuvien jälkeen mun ei varmana sanoa mitään? Yksi sana: IHANIA.

Oltiin kaverin kanssa katsomassa pieniä vauvoja jotka syntyi tuossa 6 viikkoa sitten meidän kaverin äidin koiralle. Oiiiii että! Kaikkien koirien vauvat on söpöjä ja pieniä, mutta kun on kyse chihuahuoista niin nää on ihan extra söpöi ja niin pieniä että pitää kyllä oikeesti tosi varovasti pidellä sylissä. Ja kyllähän näistä yksi vauva sitten kotiutuu viikon päästä frendille. Mun lähipiirissä on niin paljon chihuahua-rotuisia koiria että ei mitään määrää:) Ja kyllähän tässä vauvakuume taisi itsellekkin tulla.. varsinkin kun tuolla olisi vielä kolme pentua vapaana. Taidetaan kuitenkin purra hampaita yhteen sillä meidän Milano on tekemässä pennut tulevien kuukausien aikana kunhan seuraavat juoksut tulee. Uroskin on jo katsastettu ja valittu & tulevan miehen nimi on muuten niinkin vaatimaton kuin Elvis ;D

Niistä pennuista sitten meille tulee jäämään ainakin yksi narttu eli kyllä täälläkin luku tulee kasvamaan. Jos joku nyt ihan tooooooosi paljon näihin ihastui ja haluaa mahdollisesti tiedustella pennuista (..joista on muuten tullut kuulemma ihan kymmenittäin kyselyitä) niin voitte heittää kommenttia täällä ja mä saatan mahdollisesti käännyttää teitä omistajan puoleen:) He kuitenkin on tosi tarkkoja siitä kenelle pennut lähtee. Pitää muistaa että tämä rotu on erittäin haastava ja ei saa antaa pienuuden hämätä.. ego on sitäkin suurempi! Eli kannattaa aina ottaa selville hieman rodusta jota on haluamassa jokaisessa eläimessä on aina järjetön vastuu ja pitää muistaa että sen jälkeen kun ottaa lemmikin niin se on vain ja ainoastaan omistajan vastuulla.

Nyt mä heitän kamat niskaan ja lähden salille.. jos mä vielä hetkenkin katselen näitä kuvia niin mulla sekoo pää ja täällä juoksentelee pian kolmaskin chihuahua:D28 kommenttia:

 1. Mä haluun noi kaikki ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei tälläsiä kuvia saa laittaa tänne :D meillä on kiinanpalatsikoiria jotka oli vauvoina tosi sulosia, onhan ne sitä vieläkin mutta pennut on aina jotenkin niin lutusia <3

   Poista
  2. Juu pennut on aina pentuja :) Kyllähän tämmönen pallero ois taas niin ihana tuolla kotona jaloissa pyörimässä... hehe!

   Poista
 2. Voi eeei =DD Ikinä en oo nähny mitään noin söpöä (paitsi tietysti oma koirani Pöpi =P)! Jos yksin asuisin, varmasti ottaisin noista Pöpille kaverin... Ja vähän järkevämällä nimellä varustaisin ettei tarvitse aina hävetä kun joku kysyy koiran nimeä :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpi on suloinen nimi :) Melkeen jo mielessäni näen miltä pöpi näyttää :D <3 Oi ettääää!

   Poista
  2. nojoo, ainakin sopii hyvin sen luonteeseen =D ihanahan se on kaikinpuolin <3

   Poista
 3. Voi apua, aivan tajuttoman lutusia! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että söpöjä <3 Meillä ei vaan porukat anna ottaa yhtään lemmikkiä enämpää. Sitten kun muutan omaan kämppään hankin hauvan (:

  VastaaPoista
 5. AAPUA IHANIA! Tää ei auta kyllä tähän mun Chihuahuakuumeeseen sitten yhtään! Kyllä sellanen tänne joskus vielä tulee, kun kerran tässä enemmän ja vähemmän sitä on jo öö.. yli viis vuotta harkittu!

  VastaaPoista
 6. oi, järkyttävän söpöjä :--)

  VastaaPoista
 7. oi hyvänhän kuva tuosta pallostakin sait :) hih <3

  VastaaPoista
 8. Apua, noi on niin sulosia et mulle tuli tippa linssii... <3 Joskus vielä tahon oman pikku-chihun!

  VastaaPoista
 9. Aivan yliyliylisöpöjä!:) vitsi ei vaan meijän tytsy taitas hyväksyä tuollasta pienokaista :)

  Hei niko voisitko vastailla siihen mun sähäriin niistä huulirasvoista?:)

  VastaaPoista
 10. Aika jännä et chihu saanut kuusi pentua, kun on itse niin pieni :D niiiiin söpöjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa näitä pentuja oli seitsemän:) Chihu voi saada jopa 8 pentua kerrallaan:)

   Poista
 11. Aivan ihania! iteki oon haaveillu pienestä koirasta jo kauan :))

  VastaaPoista
 12. Kyllä nää on niiiin ihania.... Mutta missä on Sylvi??!! <3 :-) <3
  *Katja*

  VastaaPoista
 13. Oi ihania :) meille on 10 vuoden odotuksen jälkeen tulossa todennäköisesti koiranpentu :3 olen ihan onnessani :)

  VastaaPoista
 14. meillä on lyhytkarvainen chihu ja perhoskoira, ja oot kyllä ihan oikeessa tossa kohassa kun sanot, että ego on kokoa suurempi ja ei saa koon antaa hämätä (: ite oon aina ihan peloissani jos joku pieni lapsi vaikka yrittää nostella tuota chihuahuaa, vaikka koiraneiti onkin jo pian 4 :)

  pusuja niko, oot yhtä söpö mitä nuo koirat ;)

  VastaaPoista
 15. <3 Niko.... nyt meidän päät sekoo,ihania...söpöjä.... tahtoo ja tiedetään miten iso ego noilla pikkusilla on ... Päivi ja Sari :o)

  VastaaPoista
 16. voiii ko ihanii ! itelläki yks chihu ja kääpiöpinseri kans löytyy =) on nuo aivan lutusia !

  VastaaPoista
 17. "Pitää muistaa että tämä rotu on erittäin haastava ja ei saa antaa pienuuden hämätä.. ego on sitäkin suurempi!"

  Lievä ilmaus. Nimim: Chihu yritti käydä lenkittämäni bernhardilaisen päälle :D En tule koskaan ymmärtämään chihujen logiikkaa ihan täysin, on ne varmaan kivoja lemmikkejä, mutta miten sen kokonen koira voi egoltaan vastata elefanttia?

  VastaaPoista
 18. Poikakaveri ei antanu mun lukee tätä päivitystä ku oon chihu-friikki. Mut tietenki mun piti käydä salaa kurkkaan <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com