perjantai 30. maaliskuuta 2012

Today it's Friday!!!!!!!!!!!!!!



Vaikka mä en ole töissä viikonloppuna ja saan nauttia vapaista niin miten ihmeessä musta tuntuu että nimenomaan nää viikonloput on niitä pahimpia? Jokainen odottaa sua saapuvaksi johonkin ja tuntuu että tässä mennään enemmän sekunttikello kaulassa kuin useimmiten viikolla. Mä oon kaikille sanonut nyt ihan pokkana että "ehkä". Ja tiedän että aina joku tulee feidattua ja jonku mielestä oon aina paska. Life is shit - then you die. 

Kello on 03.10 ja mä olen kokeillut jo muutaman tunnin unta, kunnes totesin että ei tule tapahtumaan ihan hetkeen. Kiitoksia muutaman yövuoron jotka on sekoittaneet rytmin ihan kokonaan. Mulla on kuitenkin kello soimassa 09.00 ja mä nousen tuolta sängystä vaikka väkisin ylös.

Oon suunnitellut itselleni sellaisen täydellisen aamun. Herään kahvin tuoksuun. Nousen ylös sängystä, haen kahvit keittiöstä ja tiputan palan sokeria joukkoon. Kipitän peitto kainalossa parvekkeelle tupakalle. Tottakai aamulla paistaa aurinko ja linnut laulaa, ainakin siis tässä mun "täydellisessä aamussa". Katson ympärille ja totean että Helsinki on ihana kaupunki, mulla on kaikki mitä ihminen voi tässä ja nyt toivoa. Tulen sisälle ja huomaan että koirat ovat lähteneet keskenään lenkille (in your dreams), koska tätä ei varmana tule tapahtumaan heitän haalarin päälle ja suunnistan takapihalle pikaisesti koirien kanssa. 

Saavun sisälle ja heitän kananmunat pannulle, sen jälkeen paistan pekonit ja voitelen muutaman tumman leivän. Nautin ihanasta aamupalasta ja taustalla pyörii tv, josta ei aamusin tule mitään.. mutta joka kuitenkin pitää laittaa aina päälle, koska en siedä olla kotona jos täällä on hiljaista. Aamupalan jälkeen taidan keittää jälleen kupillisen kahvia ja toistaa rituaalini tuolla parvekkeella. Sen jälkeen raikas smoothie ja kuntosalille tekemään noin tunnin treenit. 

Tälläinen on Niko Juhani Saarisen aamu ja viikonlopun aloitus. Kello 12 mennessä mä lupaan että tämän tarinan todellinen versio on luettavissa tällä sivulla. Se voi olla kaikkea muuta kuin aurinkoa, linnun laulua, smoothieta, pekonia ja munaa. Mutta tälläiseksi minä tulevan aamuni mielessäni väritin. Suljen koneen ja huomaan että yöunet ovat jäämässä hurjan lyhyiksi. Onneksi olen vapaalla ja mulla on lupa nauttia huomenna vaikka pienet päiväunet. 

Miten teidän viikonloppu alkaa/alkoi? Mitä kissanristiäisiä teillä on luvassa?

5 kommenttia:

  1. uujee! yöpostauksia :_D tulin just koiran kanssa ulkoo öiseltä hätäpissalta :P huah, uni ei tuu !

    toivotaa joo et huomena on nnnnätti aamu:-)

    VastaaPoista
  2. Saisko sun aamuihin liittyy mukaan? Kuullostaa niin kivalta, voin vaikka viedä sun puolesta koirat aamupissalle, kun oon haaveillu ain aamulenkist koirien kansssa mut toi mun pehmolelukoira ei oikee oo kovin urheilullinen :'((( :DDD

    VastaaPoista
  3. Omat synttärit kahen päivän tekniikalla ;)

    VastaaPoista
  4. <3 Niko kuulostaa ihanalta ... Aamu alkaa aina kahvilla ja savukkeella,enkä tarkoita vain yhtä,paha tapa,mutta kuin teininä piti olla kovis ;o)
    Eiköhän tuo vkon loppu mene nukkuessa ja tavallisissa askareissa,pyykit tosin pyörii nyt ja illalla uunissa haudutettua lohta ja valkosipuliperunoita ja pannaria mansikkahillon kanssa.
    Kävin tänään hakemassa kirjoja kirjastosta eli lukemista riittää ...
    Mutta toivotamme sinulle oikein hirveen mukavaa vapaata viikonloppua ja teethän kaikkea positiivisella energialla ja mielellä,NAUTI !!!!

    Päivi ja Sari :) :)

    VastaaPoista
  5. oi nikooo sun postaukses saa mut kyllä aina hyvälle tuulelle ! (: ärsytit mua bbssä mutta nykyää oot iha eri ihmisen olone, ja muutenki koko bbmainekki on unohtunu. jatka samaan malliin! :)

    spesiaalitapaus.blogspot.com

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com