sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Uudet herkut jääkaapissa, ihan lemppareita!



Tässä on mun uudet lempparit. Oon koittanut hieman muuttaa ruokavaliota ja tuonut nyt tuonne jääkaapin puolelle maitorahkaa. Ekana kokeiltiin ihan perinteisiä eli maustamattomia ja niiden sekaan marjoja ym, mutta mun on pakko sanoo että ei oikeen mennyt alas ja kauhoinkin lusikalla suuhun sitä vähän kuin "pakotettuna". Kiitoksia sosiaalisen median, bongasin nämä. Näissä on paljon proteiinia ja on oikein hyvä aamupala / välipala / iltapala vinkki. Mä en oikeastaan ihan hirveesi koskaan ole syönyt herkkuja, mutta nyt jos tulee sellainen "himo" niin mä nappaan yhden Skyerin jääkaapista ja yam-yam. Mustikka on mun ihan ehdoton lemppari.

Heräsin tänään klo. 16:30 ja voin sanoa että hieman meni taas suunnitelmat uusiksi.. Täällä mä nyt sitten näillä ja kahvilla käynnistelen mun aamua. Ihan pian X tulee kotiin ja lähdetään varmana salille. Eilenhän mulla olikin välipäivä, koska kolmen päivän rehkiminen putkeen on aloittelijalle ihan kohtuullinen suoritus ja en halua että toi salilla käyminen alkaa maistumaan paskalta, joten pidän välipäivän mielelläni. Mutta kyllä nyt huomaa itsestään että sitä suorastaan kiljuu tuonne salille päin:)

Sain juuri vahvistuksen että mulla on keskiviikkona eräs haastattelu joka videoidaan. Kuten kaikki tietää niin en ole antanut oikeastaan minkäänlaisia kommentteja / esiintynyt mediassa enemmän tai vähemmän viimeiseen vuoteen (paitsi tietenkin työni puolesta). Se on ollut ihan tietoinen valinta mulla ja en nyt varmana kovinkaan "ajankohtainen" ihminen muutenkaan haastateltavaksi ole, koska mun ympärillä ei ole sellaista draamankaarta mihin media ehkä aikoinaan tottui. Lähden kuitenkin tekemään mielelläni tätä haastista, koska se liittyy ns. mun blogiini & suhteellisen aktiiviseen facebookkiin jossa pyörii tuhansia ja taas tuhansia silmäpareja.

Mun on kuitenkin saatava ennen sitä kampaaja aika, koska tää tupee alkaa olemaan siinä kunnossa että se on pian partahöylä käteen ja menoksi. Miten mä voinkaan olla näin laiska varaamaan yhtä hemmetin aikaa kampaajalle?! ( Jere - www.voxy.fi  HERE I COMEEEEEEE! )

16 kommenttia:

  1. ootko menossa tänään juontamaan chattiä(:

    VastaaPoista
  2. Asuin Islannissa pari vuotta sitten ja mietin, että on se kumma kun Skyr ei ole levinnyt muualle vielä. No, nyt on. :) Skyr on siis islantilainen tuote alunperin ja hyvin samanlainen kuin maitorahka. Islannissa oli tapana syödä maustamatonta kotitekoista Skyriä hillon kanssa. Namia<3 Nii ja välipalaksi ostettiin aina kaupasta noita purkki-Skyrejä. Onneks nää on tulleet Suomeen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hienoa että myös Islannista on joku tuote päässyt leviämään maailmalle:) Oon itse kanssa joskus ollut Islannissa hetken aikaa vaihdossa koulun kautta ja se on kyllä niin ihana ja maanläheinen paikka että sieltä ei voi tulla kuin jtn tälläistä ihanaa herkkua(: I love it.

      Poista
  3. mä rakastan noita yli kaiken. ne on niiii mmmmm!!!

    VastaaPoista
  4. hei niko kertoisitko mulle kun oon laihiksella ja saanu jo 12kiloa tiputettua just rahkan yms proteiinin voimalla niin onko noissa sokeria? ja mistä kaupoista noita vois saaha ostettua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin S-Marketista ja alepasta olen itse näitä bongannut:) Mä en muista tuoteselostusta ja en oo tässä nyt kotona. Tarkistan myöhemmin ja heitän kommenttina tänne!

      Poista
  5. Mistäs toi haastattelu on sitten nähtävissä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mahdollisesti linkkailen sitä tänne sitten:) Se on kaupunkilehti Metropoli minne se muistaakseni tulee :D tai siis heidän nettiin.

      Poista
  6. Niko, oot ihana! Löysin sun blogin sattumalta ja oon ihan rakastunut tähän. Eritoten odotan aina innolla videopostauksiasi, koska on hienoa nähdä kuinka olet oma itsesi häpeilemättä mitään pikku "mokia". Juuri se tekee susta sellaisen kuin olet, eli aivan erityislaatuisen ja positiivisuutta hehkuvan persoonan. Toivon sulle kaikkea hyvää! :)

    -mimmy

    VastaaPoista
  7. Noi Skyrrit on niin hyviä, nam!

    VastaaPoista
  8. Heei noi Skyrrit kyllä näyttää sen verran hyviltä että tekis mieli kokeilla.. Itse oon kans laihiksella nyt sen 11kg saanu pudotettua ja pitkä matka vielä eneddä mutta siis voisitko kertoa että minkä verran kaloreita tulis yhes Skyrr purkista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska siellä muutkin on kysellyt niin laitan tähän nyt vaikka tuon mustikan tiedot suoraan tuosta purkista :)

      -Energiaa 390 kj / 92 kcla
      -Proteiinia 9,8 g
      -Hiilihydraattia 12,7 g
      -Rasvaa 0,2 g

      Itse en siis yleensä katsele noita tietoja, koska oon aina laittanut suuhuni vähän mitä sattuu.. Tämä kuitenkin on terveellistä ja ihan törkeen maukasta niin voi hyvällä omatunnolla syödä :)

      Poista
    2. woot?!?! yhestä purkistako 92kcal? :D Mie meen heti ostaan kaupan tyhjäksi jos niistä niin vähän tulee :D

      Poista
  9. Olithan märissä säpikkäissä?

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com