maanantai 12. maaliskuuta 2012

Viikko alkoi näiden asioiden äärellä: TOP10 -lista


Täällä aamu alkaa hieman vaihtelevissa tunnelmissa. Tunteet heittelee, jos olisin nainen epäilisin olevani raskaana. Koska eletään vuotta 2012 kaikki on mahdollista ja mä epäilen edelleen että mitä jos mä olenkin raskaana?

1. Hyvää musiikkia:
En tiedä miksi löysin tämän vasta nyt? 

2. Tilauksen tekemistä netissä (ylläri), mutta kun itseruskettavat -50% . Yves Rocher Shoppailemaan tästä!

3. Taas se alkaa nimittäin: BB. Sain juuri ensimmäisen tekstiviestin "Kauan hakuaika kestää?". Tiedoksi kaikille että minä en valitse asukkaita taloon, en liity kyseisen ohjelman tuotantoon millään tavalla. Jes, mulla on niin vahva epäilys että tämä kyseinen henkilö tulee astelemaan Suomen puhutuimman ohjelman kulisseihin vielä tänä syksynä. Ensimmäinen "asukasvalmennus" on siispä annettu puhelimessa. Mulle tuli kanssa pieni "BB-kuume". Hitsi.

4. Sain vihdoinkin kiinni mun kampaajan ja aika on varattu Jerelle. Keskiviikko aamuna sitten uusi ilme hiuksille. En malta odottaa. Jos muuten haluatte nopeasti ajan niin käykää varaamassa aikanne täältä.

5. Voisko tää sittenkin olla onnenpäivä?
Tää biisi on nyt itsellä soittolistan soitetuimpia, he-le-mi!

6.  Äiti lähtee muutaman viikon päästä ulkomaille & on tietenkin nostattanut myös minun kuumeni korkealle! Olisi niin ihanaa päästä viikoksi reissuun.. Ikävä kyllä käytin juuri "ylinmääräiset" rahani tähän uuteen läppäriin ja seuraavaksi ajattelin ostaa sellainen kivan pienen järjestelmäkameran. Prkl. Fiilistelen kuitenkin kuvilla.
Alanya, 2011 

7.  Koitan googlettaa että millaisissa vaatteissa ihmiset käy salilla? Mulla on kokoajan hirvee kriisi sen suhteen, koska en tiedä mitä pukea salille & haluisin jotku ihanat treenivaatteet. Lisäksi voiko salilla pitää esim. jotain ohutta pipoa? Oon niin tärkeiden asioiden äärellä heti viikon alussa että tästä voi päätellä mulla olevan asioiden ihan hyvällä mallilla..

8.  mun kuumuus tuolla blogilista.fi -sivuilla on 5,6? Ok. Teillä kuitenkin on muutamalla klikkauksella mahdollista tehdä mut vielä kuumemmaksi joten toimikaa. Simppeli sivusto josta näät muutamalla klikkauksella kaikkien omien suosikkien päivitykset (toivon tietenkin lukeutuvani niihin,hehe).

9. Aurinko paistaa ja huomaan että olen yllättävän kauan taas saanut aikaa kulumaan tässä koneella. Kauhistuttavaa miten tämä aika rientää. Nyt on tullut jo juotua kolme kahvia ja voin todeta olevani hereillä. Nyt otan imurin käteen ja alan imuroimaan. Oon sitä mieltä että meillä pitäisi olla taloudenhoitaja. Yksi tilaukseen kiitos?

10. Päätin että tällä viikolla haluaisin lähteä pienelle reissulle. Pitäisi vaan hieman saada järkättyä työvuoroja. Tuntuu että en pääse keskustaa pidemmälle koskaan sillä aika ei vaan yksinkertaisesti riitä. Olenkin unohtanut muutaman todella hyvän ystäväni ihan vaan kiireiden ja pienoisen laiskuuden vuoksi. Sitä kun hirveesti haluaisi aina vapaalla mennä ja tulla, mutta kun fakta on se että ne vapaat kuluu yleensä ihan vaan olemiseen.. ei reissaamiseen.

PS. Tällä listalla on kiva lähteä aloittelemaan uutta viikkoa. Mä täytän kaikki muut kohdat, mutta luvatkaa te mulle 8. kohdan täyttäminen. Palaillaan illemmalla. Nyt tosissaan imuria käteen ja sitten moppia. Täällä alkaa siivous! 

11 kommenttia:

  1. jos synnytykseen asti pääset nii pääsenkö kummiks? ;P
    mulla ei ihan yhtä hehkeesti alkuviikko alkannu... koetta vaan kokeen perään D;

    VastaaPoista
  2. nikooo tee enemmän videoita :--) ne on niin parhaita :3

    VastaaPoista
  3. veikeä heppu :---------------------)12. maaliskuuta 2012 klo 16.05

    naurahin tolle www- osotteelle: viikko alkoi naiden... :-)

    VastaaPoista
  4. veikeä heppu :---------------------)12. maaliskuuta 2012 klo 16.05

    joo ja videoita enemmän !

    VastaaPoista
  5. Oon samaa mieltä tosta taloudenhoitajasta, joka asunnossa pitäis löytyy sellainen ... tarvetta ois täälläkin :D ps. klikattu "seuraa blogilistalla" :)

    VastaaPoista
  6. Katoin kanssa äsken sähköpostista et Yves Rocherilla tarjous. Harmi vaan en itte itseruskettavia käytä, ku epäilyttää miltä apinalta mahtasin näyttää! Vaikka olis se kiva edes feikata rusketus, kun oon muutenkin niin kalpakka. Kesäsin aina kärtssään nahkani, kun muut osaa taitavasti grillata nahkansa hehkeen ruskeaksi. reilua! :D

    Mutta Yves Rocher on kyllä suosikki kosmetiikka kauppa! Aina tuo plussaa jos yritys ajattelee vihreästi aka luonnon parasta. Saitko muuten taannoin lähettämäni yksityisen viestin fb:ssa? (:

    -Riikka

    VastaaPoista
  7. IHANA RUSKETUS SULLA OLLUT :D oon niin kateellinen. Onneks lauantaina kutsuu Thaimaa ja aurinkorannat.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuvahan on hieman saanut uuden sävyn muokkauksella, mutta olin mä kyllä aika ruskea kieltämättä. En ehkä kuitenkaan tuollainen kuparin värinen :) haha. Hei hirveen ihanaa lomaa sinulle <3 nauti! Oon hieman kateellinen koska mulla on niin-niiin-niiiiiin kamala hinku Thaikkuihin että huhuhuhu.

      Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com